152

do 137

преди 13 години

Ne e vqrno,4e nqma ubiti-ima,i to na pe6ehodni puteki.Ednata gena q ubiha pred treta poliklinika.

151

истината

преди 13 години

е доста по-различна,Европа спря парите заради съдружието Борисов,Цветанов и ЛечковПремиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и кметът на Сливен Йордан Лечков са разследвани от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) за източване на над 50 милиона лева от ЕС това съобщава информационна агенция Блиц.

150

ххх

преди 13 години

Патриот е, душа дава.........Ала не свойта душа, братя,а душата на народа

149

несъмотсливен

преди 13 години

но..с това българско тъпоумие..какво ще спре един бг град да се отдели от българия при подобна политика? колкото и невъзможно да ви звучи сега? не става въпрос за лечков, а за сериозни въпроси, свързани с населението в страната ни. то само до един определен момент с тази идиотска държавна политика малките места ще се обезлюдяват и хората ще се изсипват в софия...не е далеко и моментът, в който пограничните райони сами ще поискат да се отделят..тук нищо не ги задържа вече..

148

Анонимен

преди 13 години

Ми лал няма да са зад него парата си е пара и Данчо е коректен отчита се на кой трябва сичко е буря в чаша вода

147

Unufri

преди 13 години

До: 138Не е казал, че Лечков е престъпник! Как може да се чете новината по такъв парадоксален начин, не мога да разбера :) Казва, че няма да оттегли подкрепата си докато не се докаже, че наистина има злоупотреби."Борисов посочи, че промяна в това отношение няма да има, докато не се докаже дали има злоупотреби."Ако решения се взимаха на база на клюки и пуснати партенки, то тогава нямаше никой да се задържи на държавна работа повече от 2 дни, защото кандидати да подливат вода - дал Господ.

146

До 777

преди 13 години

Неграмотнико,че Тиквата не е цвете за мирисане,не е!Ноти се оказваш по-*** и от него!Това ,което цитираше е написано от Хр.Ботев!

145

Яко

преди 13 години

Кефи ме кат бойко е на снимка само негативни коментари, кат гейа Станйешко пак само негативни коментари, пора Доган пак същатата работа. И какво правим, добро лошо няма значение вайното е да сипем ***. Българио за тебе те умряха, и май нормален човек тука не остана. :)

144

защо

преди 13 години

Защо Бойко, чак да ти кажат от Европата, че твоя човек е КРАДЕЦ, ти къде беше последните две години? На луната ли, нима не знаеш и много други общини като Сливен където твоите хора се оляха да крадат.

143

Анонимен

преди 13 години

артък котешки каваци.........................но идат избори скора какво да се прави

142

смешник си ти

преди 13 години

Най-наглия крадец е ДОГАН, следван много близо от *** БСП. Да идват и парламентарните избори че да изринеме долната бсп-дпс пасмина от парламента че да тръгне Бългрия на някъде най-после. ГЕРБ

141

...

преди 13 години

Да съберем по 2 лв. на калпак, да наемем професионалист в бранша и да отървем тоз на снимката от мъките му!

140

Таласъмчо

преди 13 години

Боко се е запасил с 1460 пирона и откакто е на власт забива всеки ден по един от тях в ковчега на партия ГЕРБ. Боко преполови пироните и това е добра новина за българските демократи.

139

Държавен служител

преди 13 години

Кандидат за президент на България през 2011г. - Рустем Хасанов Плевнелооглу от село Гърмен, Гоцеделчевско.

138

до 119

преди 13 години

Колегата е абсолютно прав. Ония навън имаха "арабска пролет", но от Сливен май ще тръгне "сливенска есен". В Сливен цари цинично безсърдечие, пълна меланхолия, до такава степен всичко е объркано, че дори и нещо хубаво да стане няма кой да му обърне внимание .... просто един рутинен ден и толкова. Там е друго измерение всичко е изкривено. Прага на търпимост отдавна е задминат .....

137

Анонимен

преди 13 години

Какво ни казва ББ, всъщност?"Спрях парите на Сливен, защото Лечков е престъпник.Но пак заставам зад него, защото предишните не бяха по-добри".Това ако не е наглост...Нали щеше да ни покажеш нов морал, ББ?Нали хората те избраха точно заради обещанието да накажеш предишните и да покажеш как трябва да се управлява държавата?сега какво?Само рязане на ленти,помпане на его, множество изцепки, безхаберие и постоянен хленч, че предишните са ти виновни.Друго такова недоразумение на природата няма,отврат!

136

Анонимен

преди 13 години

Аз съм доволен от разкопаните улици в Сливен. За първа година нямаме избити хора по улиците от шофиране с висока скорост. Джигите не смеят да се изшиват, защто всичко е разкопано. Хвала н Бойко Борисов, който е спрял парите и по този начин е спасил живота на доста хора. Преди разкопаването всяка година имахме брутални жертви по улиците.

135

777

преди 13 години

На Бойко Борисов от Ив.ВазовПатриот е, душа дава...ала не свойта душа, а душата на народа

134

прасчо

преди 13 години

Във Варна и Сливен живеят и ***.........но има и умни хора г-н Бойко и стоейки зад Кирчо и Данчо всъщност става ясно,кой кара влака Ви

133

Анонимник13

преди 13 години

Да се чете и разбира - ако искате град, ако искате да ви зачитат, ако искате града ви да просперира гласувайте за избраника на ГЕРБ.В противен случай, отивате не в девета а деветнайста глуха.И все пари, които искате ще бъдат спиране поради съмнения за корупция.И все разследвания за корупция ще се точат с години.И пари няма да видите.Така, че избирайте.То между впрочем важи и за всеки голям областен град.