117

2ГУ ДС ВКР ПОЛИТБЮРО

преди 12 години

Трябва да се внесе спешен ВОТ на Недоворение към Цветанов и неговата оставка - ?Мафията в България се разхожда с Калашници-справка днес в Перник! и се подиграва ва МВР като се крие - а Цецо е нагъл да говори за Европа и Шенген! В Шенген не искат Мафия която се разхожда с калашници и единствения-шанс да хванат някой е при преразпределение. Затова шенген през крив макарон и моментална оставка на Цветанов. Ако трябва Путин и Златев ще издигнат нов министър

116

защо?

преди 12 години

Защо кме толкова агресивни към *** и турците и.... Това отношение според мен съзнателно се поддържа от хората на власт,защото така ще забравим че всъщност точно властимащите ни прекарват постоянно..всяка секунда ние сме ощетени от тях...чрез ниските заплати, високите осигуровки, монополните цени на ток и бензин, ненаказуемите им кражби, които ни пречат не само да получваме повече пари от ЕС, но и възпират нови инвеститори.

115

Анонимен

преди 12 години

Като вазират нормалните хора на запад тука ще останат само полицаи и *** да видим тогава

114

до 109

преди 12 години

Ако се плати добре идваме тутакси.За сега превод няма.

113

WASP

преди 12 години

Не плюйте демокрацията, защото в България просто я няма. *** са като колежанчета първокурсници, спрямо Лондонските банди от последните събития. Последните ги изпоосъдиха за 2 ч. (два часа) след ареста! В Лондон е демокрация.

112

Анонимен

преди 12 години

Тук отново пишат ***, които си дъвчат едно и също-колко са *** полицаите.Никаква мисъл в кратуните, че в случая става дума за друго нещо.

111

МЕН

преди 12 години

ИСКАМ ТОЗИ *** ЦВЕТАНОВ ДА ИЗЛЕЗЕ СЕГА И ДА ОБЯСНИ ЗАЩО ЖЕНСТВЕННИТЕ МУ ПОЛИЦАИ ПРЕБИХА МОМЧЕТО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ КОЕТО БИЛО БЕЗ ЛИЧНА КАРТА А НЕ НАБИЯТ *** КОГАТО НИКОЙ ОТ ТЯХ НЯМА ТАКАВА.

110

До 104

преди 12 години

Глупаво е да слагаш знак за равенство между *** и турците. Турците поне си изкарват хляба с честен труд, не крадат и убиват и т.н., за разлика от ***.

109

...

преди 12 години

Не говорим за екзекуции мой. Става дума за това че е редно полицейските служители ДА могат да стрелят, но не само сватбарската (във въздуха). Ставадума да се ползва оръжието по предназначение - да спре посегателство, да отблъсне нападател и прочие... Не става дум да убием ***, за да стане той мъченик. Схващаш ли ? Ето по тези, и подобни причини е необходимо първо да се направи КАЧЕСТВЕН подбор, и ревизия на наличния личен състав. Изпити, тестове, изпити, тестове...докато се получи ;)

108

Анонимен

преди 12 години

Алооо,*** от хелзинския комитет,къде сте сега да защитите правата на гражданите

107

до 4

преди 12 години

И в САЩ има квартали където полицията въобще не стъпва. И тук е така в крайната махала. Проблема за яростната съпротива е ,че ако въпросните престъпници се дадат без бок после ще им се търси обяснение от големите босове от региона и София. А в мафията не прощават.Така ,че тези "престъпници" просто нямат изход. За тях наказанието от техните шефове е много по жестоко от затвора или полицаите. Понякога човек просто няма избор, но това не значи че харесва това което прави.

106

хахахаха

преди 12 години

ВЕКА НА МАНГАЛСКОТО ИНТЕГРИРАНЕ.......ХАХАХАХА-ТЕЗИ *** САМО РАЗНАСЯТ ЗАРАЗИ ИЗ ДЪРЖАВАТА НИ-*** И ГАДНА ОБЩНОСТ.....РАБОТЯТ ПО АЛБАНСКИЯ МОДЕЛ-СО ***.....ДО КОГА ЛИ..?

105

.....

преди 12 години

Тъпата държава кога ще схване ,че като застреля 200-300 *** ще се наврът в миши дъпки и ще станат по ниски от тревата .Не са виновни диваците че скачат , научени са че ще им се размине.С 200 трупа и всички *** ще си направят регистрация в ***.bg

104

До 98

преди 12 години

Не приятел такива са законите в Европа! Където и в Европа полицай да застреля някой *** ведна се вдига шум до небесета, че това било дискримация и т.н. Погледни какво се случи във Великобритания и преди няколко години във Франция - смяташ ли, че *** щяха да бъдат толкова нагли, ако знаеха, че полицайте могат да ги отстрелят или поне пребият като кучета? Толерастията ще погуби Европа, помни ми думата!

103

ОБАЧЕ

преди 12 години

от нас НОРМАЛНИТЕ хора се иска да сме толерантни с ***(турците)

102

Анонимен

преди 12 години

неееееее, тва не може да е факт, не не не!!!!... това не може да се случи в държавата на Бойко!

101

до 99

преди 12 години

И като им дигнат заплатите ко с пачки ли ще ги замерят

100

dll

преди 12 години

Проблема не е в политиците само...всеки който не става за нищо тича в МВР, чрез познати, с вуйчовци и лели, и незнам си още как. Проблема е в редовият служител, който не само че не може да ползва личното си оръжие, но и не знае в изправност ли е то. Няма как в подобна ситуация да остави някой без крак, друг без ръка и да е подсъдим после...но подготовка няма. Заплатата отива за пиене, вместо по 20-30 лв. на месец в стрелбище. А тези които им се полагат (патрони) се продават на черно. Или греша

99

Анонимен

преди 12 години

В провинцията поромчването е в пьлна сила .. Те затова чорбаджиите не дават заплаати а си купуват джипове и си правят харашото . Но краината цел е поромчване ....

98

Анонимен

преди 12 години

"Той като прави нещо Цветанов, ти пак си недоволен, щото прави нещо и дава пари за полицаите. На такива като тебе угода няма, затова по-добре подвий опашка и мълчи!"Льольо, не си ти тоя дето ще определя кой да мълчи и кой не. А и никой няма да е против полицията да заработи най-накрая на страната на държавата.И като се дават пари е добре да се вижда за какво се дават, а не те да се дават, а ти да се чудиш откъде ще ти изкочи я джебчия, я грабител, я просто ненормален.