43

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ Е БИЛ КОМУНИСТ

42

Анонимен

преди 12 години

След 50 години в учебниците ще пише: Управлението на герб- власт на нереализирани комунисти, *** и ченгета. Стремително растяща безработица, блокирана икономика, фалирал дребен и среден бизнес, демографски срив и висока смъртност, блокирана здравна система, държавата и монополистите управляват заедно. А че след 50 години няма да съществува България е почти сигурно.

41

Анонимен

преди 12 години

България! До там стигаме... всички сме нещастни.

40

Свиреп

преди 12 години

Защо жената и детето бе !!! Защо не опука поне 3-*** тлъсти полицая или няколко дебелогъзи чиновника !!! Те са гнидите, които лапат пари за бездействие !!!

39

зле

преди 12 години

брутална история... живота на едно дете не се измерва по никакъв начин. Разговарял съм с хора преживели втората световна война в Украина и Русия - имало е глад, имало е тотално безаконие, болести и всичко най-уажсно, което може да се случи на човек, но никой не е хванал да избива децата си заради безпаричие.

38

Анонимен

преди 12 години

Защо детето, ***, защо....... *** просто, има толкова двойки които нямат деца и биха дали много любов на това дете, като не го искаш ти, ***...

37

Анонимен

преди 12 години

Хората са казали "Богатия на бедния вяра няма" и са били много прави! Жалкото е обаче, че колкото и отчаян да е бил човечеца не е трябвало за стреля по детенцето и жена си! :(

36

мдаааа

преди 12 години

След ГЕРБ и потоп.То от прекомерна употреба/косумация/на асфалт човек може и да превърти...

35

!

преди 12 години

Чудя се- какво още трябва да се случи в държавата, че тези горе да осъзнаят, че само на тях живота в България е хубав?!

34

Анонимен

преди 12 години

Tърговище.. тез не са ли от електората на ДПС? Май Догана е виновен или ББ и Цвъцко?

33

Schutztaffel

преди 12 години

Този да беше открил стрелба в парламента, а не по дъщеря си и жена си.

32

Огорчен

преди 12 години

Това не е нормално! Бягството не е решение! Трябва да поемем отговорност, ние, народа. Стига сме обвинявали този и онзи за незавидното положение, в което се намираме. Измираме и се избиваме ден след ден, а политици и организации печелят от това... Стига сме ги търпели! Ужас, собственият ни народ измира :(((( До кога?!?!?! Скоро няма да има вече България и българи :((( Да се обединяваме и да се помагаме, по ангелите!!! Стига толкова нещастия!!! :(((

31

Gonzo

преди 12 години

Тези неща от прекрасен живот стават!

30

До 16

преди 12 години

Напиши. Кой ти пречи? Ама няма какво. В тази опоскана държавица само трагедии. Гробарите до този хал ни докараха. Пак гласувайте за тях.

29

Димитър

преди 12 години

Интересно ми е защо в началото на статията пише търговищкото село Антоново, а после кметът на града Танер Али.Хора бъдетепо точни и по конкретнии.Утре ще тръгна за там-какво да задам на GPS-a село или град

28

НВ

преди 12 години

Всички, които имат дългове към банки или лихвари и не могат да ги връщат, да бъдат ликвидирани. В Б-я трябва да живеят само хора без дългове или такива, които са в състояние да ги връщат.

27

ЕК

преди 12 години

Скапана Държава !

26

burgazliikata

преди 12 години

POJARNIKAR -- PREMIER !FUTbOLIST -- KMET !.... . i o6te mnooogo takiva. SRAM , SRAM , SRAM ! NAROD -- PROST !NAROD -- *** !DARJAVA -- KO4INA !DARJAVA -- KO6MAR !

25

Ър

преди 12 години

Прехода свърши. Добре дошли в света на дивия капитализъм. Едни пият шампанско за 200лв, а други си теглят куршума за 200лв.

24

JollyRoger

преди 12 години

По турско робство човек убивал близките си да не попаднат на по-страшна съдба, а днес защо??:?