116

до 120 119 116 113

преди 12 години

стига спами.хората общуват за разлика от теб.плевнелиев стана за смях с това ти споделяне.

115

до 116

преди 12 години

Имаш много поздрави от мен 110, но трябва да те разочаровам, че нямам нищо общо с останалите коментари, които си визирал! Престани да си въобразяваш и да заблуждаваш хората!

114

ахахахха

преди 12 години

ама много удобно го пуснахте точно преди изборитетези номерца на невежата зган може да минат , жалко че повечето останали лица в *** са точно такива невежи мазохисти а другата малка част е тази която ги експлоатираБЪЛГАРИЯ ДА ГО ДУХА , извинете БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ГО ДУХА

113

ха-ха-ха

преди 12 години

Плевньо стига залъгалки. Няма читав човек с честен и прозрачен бизнес, който да си го зареже, въпреки че печели милиони, за да се натяга да става президент и в полза роду. За да го прави определено има други подбуди. Така че не е зле да си ги кажеш отсега, щото то ще се разбере така или иначе.

112

анонимен

преди 12 години

да плевнелиев.да ама не .не искаме герб.хора докога ще живеем в лъжливия свят на герб.докога новоназначените им управляващи ще се подиграват снас и нашите родители.днес новоизбрания управляващ от нои заяви че неможе така да продалжава нашите родители да живеят толкова дълго та пари за пенсии няма как смеят да живеят.махайте се изедници народни.

111

до 113

преди 12 години

Можеш да си завреш предположенията изотзадзе. Хората сега много ти се смеят!

110

От 107 до 111

преди 12 години

Да. Ти позна. Поздравявам те. Аз съм Манолев.

109

Не се измъчвайте !

преди 12 години

Аз съм авторът на постове от 90 до 108. Тук се забавлявам. Плюя и хваля всички кандидати за президенти. Очаквам парламентарни избори за да гласувам против ГЕРБ. До тогава и вие ше се вразумите и ще гласувате като мен.

108

Компръльовци

преди 12 години

Гладни ли сте, пръдливи комундери, гладни ли сте, и дечицата ви огладнаха вече. Няма начин да е друго. Негодници некадърни. Видяхте един кадърен човек като Плевнелиев и искате да пръднете около него вонята от търбусите си, натъпкани с обраното от народа. Плюйте и пърдете по форумите, само това ви остана. Едната гола пръдня, каквато сте и от която всеки бяга.

107

до 107 от 102

преди 12 години

Кажи ми че си Манолев в една спортна статия днес ве човек. Много ме развесели там и сега тук.

106

Анонимен

преди 12 години

Влезе някакъв човек, в разстояние на 20 секунди, изобщо не е ставало въпрос за пари. Той каза: "Ваш интерес наш интерес." В момента, в който каза "наш интерес", той беше изгонен", описа другият случай кандидатът за президент на ГЕРБ.Не знам как да разбирам, ако човека е казал само "Ваш интерес" без да споменава " наш интерес" дали щеше да е изгонен на секундата?Ако се разприказва без да иска, може и други случки да научим! Въобще нищо не знаем ние, ами какво да правим боже научи ни!

105

до 105

преди 12 години

Това ми звучи като "Погледнети Плевнелиев, в неговите честни очи и милозлив поглед".Ти братчед ли си или активист ?

104

До пост № 102

преди 12 години

Плевнелиев не пие алкохол. Познаваме се от деца. Беше ми секретар на ДКМС в средното училище, а майка му дълги години секретар на ППО в същото училище. Очите му светят не от пиене, а от мерак да стане секретар, пардон президент. Това разбира се няма да му се случи, заради доц. Борисов. Вече много мразим инж. Борисов и всичко свързано с него. Така два - три месеца след изборите ще забравим за Роско и Марги, както забравихме за Рум.Желева и Анна-Мария Борисова. Имаше такива жени - министри, нали ?

103

софиянец

преди 12 години

значи, когато имаме кандитат *** (селска шавранития при това ефтина - въпреки, че е продавала съселяните си като бели роби в гернаия), се приема, че всички сме адски *** *** и съответно, не някакви тарикати са плащали рекет на "министъра" - ами обратното - хахахахахаха - тези, които, сме гледали "Кръстника", сме достатъчно интелигентни, за да знаем, че филма и книгата са художествена измислица....да ви *** на пробитата пропаганда.....

102

на комунетата

преди 12 години

Стига сте заработвали, черни души комунистически, с писане на глупости, плювни и доноси за Плевнелиев. Само вашите черни души, ненаситни и злобни, могат да пишат такива лъжи. Погледнете Плевнелиев, погледнете вашите доноснически милиционерски кадри, лъжливи, прости, ***, алчни, крадливи, с черни души мизенци. Плевнелиев е един способен и честен, работлив българин. Той е това, което вие не сте и никога няма да бъдете, гробокопачи на България.

101

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев каза, че през последните 20 години пази всички свои документи - в това число и данъчните си декларации в Германия и в България.Далновиден брей, преди 20 години се готвел за президент.

100

до 99 от 95

преди 12 години

Добре, ще им кажа на другите номера 93 и 94 че сме един и същи човек.Баси смешника дето си!

99

Анкета

преди 12 години

На колко ракии е Плявата на снимката, предвид погледа му?На 4- палец надолу!На 5- палец нагоре!

98

до 99

преди 12 години

ти да не си от полицията.бегай.

97

До 96

преди 12 години

Обратно на това което пишеш. Плявналиев е един безличен човек, такъв го направи Свинаря.