285

Анонимен

преди 12 години

АРЕ СТИГА С ТОЯ 9/11 ,АРЕ СТИГА С АМЕРИКАНСКИ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ..ОТ СУТРИН ДО ВЕ4ЕР ПО ТЕЛЕВИЗИЯ И РАДИО САМО ТОВА ГОВОРЯТ И ИСКАТ ДА НИ ВТЪЛПЯТ КОЛКО ИЗСТРАДАЛИ СА АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ *** И ДА ИМ СЪ4УВСТВАМЕ И РЕВЕМЕ ВМЕСТО ТЯХ.АМА АРЕ СТИГА .КОГА ЩЕ НАПИШЕТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ ЗА АМЕРИКАНСКАТА АТОМНА БОМБА ПУСНАТА В ХИРОШИМА И КАК СЛЕД ТОВА СЪЩИТЕ ТЕЗИ САЩ ТЕРОРИСТИ СА ОБЯВЕНИ ЗА НАЦИОНАЛНИ ГЕРОИ 4Е СА ИЗБИЛИ МИЛИОНИ НЕВИННИ.НЕЩО ЗА ВИЕТНАМСКАТА ВОИНА И МИЛИОНИТЕ ИЗБИТИ ПАК ОТ НАЦИОНАЛНИТЕ ГЕРОИ НА САЩ.НЕЩО ЗА КАМБОДЖА,ФИЛИПИНИТЕ,КОРЕЯ,БАНГЛАДЕШ,ТАИЛАНД,И ВСИ4КИ АРАБСКИ И АФРИКАНСКИ СТРАНИ.А КОГА ЩЕ СЕ КАЖЕ НЕЩО И НАПРАВИ ФИЛМ ЗА ЖЕСТОКИТЕ КЪРВАВИ БОМБАНДИРОВКИ В БЪЛГАРИЯ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ САЩ ГЕРОИ ,КОИТО БЕЗ ПРИ4ИНА СРИНАХА ДО ОСНОВИ И БЪЛГАРИЯ,ПИТАМ АЗ.

284

Анонимен

преди 12 години

до *** говорещ на някакви измислени от него ***=еи исаак виждам че си в час с материала ;я ми обясни още нещо--каква е причината да падне wtc 7????няколко часа след атентатите???.....от едни любители на конспирации чух че четвъртия самолет е бил предназначен за него и тъи като пътниците се разбунтували и самолета паднал на друго месточи понеже сградата била натъпкана с експлозиви/също като кулите близнаци//и следователно ето ти една добра причинааааааа...........а?

283

до 284

преди 12 години

Световното еврейство или САЩ, защо границите някак се размиват

282

Анонимен

преди 12 години

Аз съм американофил и пак не вярвам, че това е терористичен акт. По скоро те са си го спретнали/позволили да се случи

281

Hansens

преди 12 години

До 284Пич,ти си щом вярваш,че 20 души с ножове са направили всичко това.На тая смехория вече не вярват и децата! Излиза ,че държава с 600 млрд долара военен бюджет,може да бъде сразена от 20 души с хладно оръжие,смях в залата!

280

до 272

преди 12 години

Съвсем просто пич можеха да разбият 2-3 самолета някъде из пустинята и пак да намерят паспорти ама едно си баба знае едно си приказва САЩ не са длъжни да си събарят пентагона заради някакъв *** някъде си и мното да се обесняват.

279

До олигофрените

преди 12 години

На 11 септември терористи от Ал Кайда събориха в самоубийствен атентат двата небостъргача на Световния търговски център и оттогава досега не спират конспиративните теории, че това са си го организирали сами американците. Лансират се най-невероятни хипотези единият самолет, ударил небостъргача, бил без прозорци, тоест не е пътнически, а някакъв военен. Пентагонът пък бил ударен от ракета, а не от самолет. Всички евреи от Световния търговски център били предупредени и не отишли на работа в този ден. И т. н. Откъде извират тези конспиративни теории? Какъв е този неутолим стремеж да се доказва невъзможното? По подобен начин има теории, че Армстронг не е стъпвал на Луната, а всичко е нагласено в студио. По подобен начин и у нас се развиваха теории, че БСП сами са си подпалили партийния дом отвътре. И всеки привежда някакви доказателства. Това с партийния дом например стана пред очите на всички. Тренчев с мегафона викаше: До 5 часа, ако не свалят червената звезда, ще щурмуваме! И щурмуваха наистина, нахлуха вътре, трошиха, палиха. Остават съмнения, че това е подпомогнато от хора на БСП, за да се дискредитира политическият противник. Но самия погром беше толкова спонтанен, след едномесечна истерия за звездата на върха на сградата. Атентатите в Щатите обаче са съвсем ясни, също пред очите на всички. Атентаторите бяха разкрити поименно. В ислямистките среди ги почитат като светци. Разбра се кой им е плащал да завършат курсове за летци, намериха записите на камерите по летищата с всеки един от тях. Отвлечени бяха 4 самолета, знаят се имената на загиналите пътници. Ал Кайда застана зад това. Осама заплаши САЩ, че ще продължат с атентатите. И на това отгоре да твърдиш, че американците сами са си организирали атентата, е меко казано налудничаво. Очевидно някакъв процент от хората не виждат и не чуват, а вярват само на конспирации. В основата на тези конспиративни теории е омразата към САЩ. Това е обединяващ белег. Когато кулите се сринаха, по улиците в Палестина излязоха радостни тълпи, деца подскачаха заедно с родителите си. Сякаш се е случило нещо прекрасно. Врагът САЩ е ударен. Какво съзнание трябва да имаш, за да се радваш на този атентат? Какво трябва да ти е в главата, за да твърдиш, че американците сами са си взривили небостъргачите и Пентагона? Живеем в луд свят, пълен с наивници и конспиратори, готови да обяснят и наводненията със заговор на световното еврейство.

278

kurlic

преди 12 години

Умрете еврейски *** !

277

До олигофрените

преди 12 години

Българските комунисти включително и новата им формация наречена ГЕРБ най-много от всички са известни с генетично-паническата си реакция когато чуят думата Америка. Кухината в техните мозъци към Америка е огромна и тя не може да се запълни само с отворени граници или частно-собственическа икономика. Десетки години сталинска пропагандна бомбардировка на мозъците им е създала не само огромен вакуум, но и съответния рефлекс: за да живеят под надзора на Русия те е трябвало да пълзят, да се кланят и да слушкат, а ако не слушкат да премигват виновно. Това за тях отдавна е станало втора природа. При комунистите това е мазохистична практика. Затова най-хубаво си им е с руснаците с тях те плюскат водка, прегръщат се и се целуват непременно в устата и както големия пес надува перки когато види малкия да му се умилква, така и на малкия му става драго когато големия му каже: Курица не птица Болгария не за граница. Това съвсем не значи, че Русия ги обича. Напротив, напротив, те самите знаят че не ги обича, че Русия е студенокръвен сметкаджия и обирач, но въпреки това й се умилкват , защото ги е страх да се изправят пред света на двата си крака. И ето че пак стигнахме до там страх ги е, защото свободата и истината никога не са били част от речника им. От тия думи българските комунисти се плашат и затова предпочитат да правят нещата заднешки, потайно и страхливо. На това ги е научила безропотната им любов към Русия. На нея те са отдадени доброволно и за нея са готови да робуват доброволно. Затова и Америка ги плаши, защото не знаят как да гледат на свободата й. Плаши ги и факта, че не я познават, но от Русия са се научили да я мразят още преди да са я опознали. Кога например сте чули да кажат нещо за американската революция? Или чули ли сте за поне едно публично обсъждане на американската политика, отбелязване на дата или философстване за американския феномен, за идеологията и принципите му, за постиженията и недостатъците му?

276

Анонимен

преди 12 години

Пожарите на другите небостъргачи са горели по 12-18 часа; и кога е успял керосинът да достигне до сграда 7 та падна по същия начин?

275

9/11 е лъжа !!!!

преди 12 години

Хора отворете си очите и поразсъдете малко !!! 11 СЕПТЕМВРИ е нагла лъжа и долна манипулация с цел :- Превземане на Афганистан и контрол на световното производство на дрога !!!

274

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 12 години

През последните две години герб успяха да изгонят много умни българи. Тук останаха една малка шепа интелигентни и работещи хора. На където и да се обърнеш само диви прости селендури с основно образование, напудрени силиконови пачаври, гадни дебелогъзи мутри, вонящи *** и изкукуригали чалгари. Просто страната е заприличала на джунгла. Е как мислиш че няма да има толкова простаци които вярват на тези глупави конспирации?

273

до 260

преди 12 години

За Близнаците: Контролираното срутване е различно спрямо архитектурата на всяка сграда. Ясно се вижда на клипчета как има точно такива взривове по етажите. Ако керосина се е загрял до температура, която да накара метала да се огъва, това означава, че не може навсякъде в 3те сгради равномерно в 4те края да се разтапя, че да паднат плочите една върху друга, а по скоро би се огънала и паднала като кулата в Пиза. Да не говорим за официални снимки как колоните са отрязани под 70* = контролирано срутв

272

до 252

преди 12 години

Има значение дали е конспирация или истина, защото това знание ще ни подготви за утрешния ден, когато ни спретнат още една и то по-голяма хранителна криза! Знанията ще но освободят!

271

РОБИН ХУД

преди 12 години

Вие както говорите и мразите САЩ и НАТО,а не се виждате в каква локва се намираме ние! По-зле и от САЩ другари! В Сащ най-капиталистческата страна на земята си имат прогресивен данък и по-богатите плащат наистина повече от по-бедните. В РБ обаче са решили че всички са равни и тр да плащат плосък данък! Вие *** ли сте или какво! В САЩ бедния получава храна,подслон,субсидия за бензина по-ниски данъци на храните. В РБ капитализъма здраво е поробил народа дори повече от "мраземите капиталистиСАЩ

270

do 272

преди 12 години

намериха ти мозъка на тебе в останките...тва пък къде си го прочел...кво си мислиш че властите в САЩ знаят данните за терористите по намерени паспорти ли бе?тези същите са се качили на самолет бе *** минават през контрола на летището...знае се името на всеки качил се на тоя самолет...включително имат и данни от паспортите им...недей вярва на всичко което го четеш в нета...тва ви е проблема на вас...не вярвате на медиите уж че въ лъжат но вярвате на някой *** в някакъв форум........

269

Е,тогава защо?

преди 12 години

За няколко долара ще се намерят колкото искате сценаристи,режисьори и продуценти. Ще ви направят идеални документации по вашият вкус. Ако тези конспирации бяха истина,защо руснаците не се изказаха по тези въпроси. Всички знаем колко са обичани американците от руснаците. Ако тези клевети по адрес на САЩ бяха истина,администрацията на Москва досега да е събрала всички необходими доказателства. И тези същите руснаци,като велика космическа нация кога са отрекли кацането на американците на луната? Всички тези пошли глупави конспирации са продукт на алчни за пари "творци".

268

до 270

преди 12 години

Ако САЩ наистина искаха да се справят с тяхното творение Ал Кайда , щяха да го направят , имат си ФБР,ЦРУ,HAARP , НАСА, какво повече искат

267

Ъъъ

преди 12 години

добре съгласен съм че няма конспирация , но само ми отговорете на елементарния въпрос , как от разбититте самолети , намериха съвсемм невредими паспортите на терористите :D

266

Ъъъ

преди 12 години

добре съгласен съм че няма конспирация , но само ми отговорете на елементарния въпрос , как от разбититте самолети , намериха съвсемм невредими паспортите на терористите :D