48

но комент

преди 12 години

А що се отнася до "репресиите" след 9.09.-имало гие.но къде в Европа е нямало разправа с нацистите и помагачите им?Имало е такава разправа и в Италия, и във Франция, и в Гърция и навсякъде.И какво сега-да заплачем за фашистите и нацистите ли?

47

pi4

преди 12 години

ГЕРБ да не се правят на дръж ми шапката, че с тоя химн, който си избараха и едноличното им управление ...

46

Ivan Grozni

преди 12 години

На тази дата престана да съществува Третат българска държава, след много кратък живот.. последва окупация до днес... ще имали Четвърта българска държава не е ясно, защото българите са подложение на геноцид от комунярските нашественици до ден днешен...

45

Анонимен

преди 12 години

На 9ти е започнало прочистването на корумпираните и престъпни политици. Светла дата!Имаме нужда от повторение!

44

123

преди 12 години

По случай светлия празник жителите на ж.к. Овча купел получиха нов магазин от веригата LIDL.

43

Sin

преди 12 години

Прав е Станишев, гербавите са бивши комунисти и техните отрочета, които крепяха комунизма 50 години и стояха винаги на колене пред светлото си бъдеше на комунизма. Комунистът името и кожата лесно мени си-но нрава никога.

42

но комент

преди 12 години

Честит празник на всички антифашисти в българия!

41

rumen221

преди 12 години

Приятели,МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКИ СЕ ОБЕДИНЯВАМЕ ОКОЛО ПРОЯВАТА НА ЗДРАВ РАЗУМНаглостта на Фашисоидите и историческото Невежество на някои българи, е смайващо Задайте си въпроса - Между кого и кого основно, се води Втората Световна война?Отговора е - Между Нацистка Германия, Фашистка Италия и Милитаристка Япония, основно срещу Антифашистките - Франция, Англия, СССР и САЩИстината за България ли?- 1936 година, въведена е Военно-Монархическа диктатура, Монарха е на върха на властта, приемат се порофашистки и фашистки закони, разпуснати са партийте, а България подкрепя Агресорската ос Рим-Берлин-Токио!- 1941 година съдействаме на Нацистка Германия, да превземе Сърбия и Гърция, но армията ни, освен в присъединените български земи, с -ви Български Корпус участва в окупацията на Сърбия и води сражения със сръбски партизани!!- 1943 година Монархо-Фашистката власт обявявя война на САЩ и Англия, участва във въздушните сражения, а след като те са съюзници със СССР, то войната е и срещу СССР Номера на щрауса не минава!!!Въпрос:- Когато през Септември 1944 година, една от Съюзническите армии е на Българската граница Каква може да очаква Монархо-Фашистката власт на Бългаската държава, която воюва Активно на страната на Германия, а с Позорния договор, Чърчил и Сталин да уточнили какво да стане на Балканите???Точно така:- Обявяване на Война и ОКУПАЦИЯ!!! Само, че окупация НЯМА, а Червената Армия, която е заела около 15% от територията ни, СЕ ИЗТЕГЛЯ през октомври в Румъния и ЗАЕДНО продължаваме войната, като даваме 35 000 жертви, но не можем да измием Монархо-Фашисткия ПОЗОР!!!- От 1945 година, осъдени, като държава АГРЕСОР, плащаме репарации до 1968 година!!!Та, намесата на Червената армия, 35 000 СВИДНИ БЪЛГАРСКИ ЖЕРТВИ и твърдата позиция на Сталин на Потсдамската Конференция, спасяват България от ПОСЛЕДИЦИТЕ НА МОНАРХО-ФАШИСКАТА ДИКТАТУРА У НАС, защото Сърбия, Гърция и Румъния вече били уточнили ОБЩИТЕ СИ ГРАНИЦИ ВЯРНО Е И, че по яростно настояване на Чърчил, пред Сталин губим беломорска Тракия!!!

40

но комент

преди 12 години

На 9.09.1944г. стана това което стана в цяла Европа-свален беше от власт един фашистки и пронацистки режим и властта беше поета от антифашистката съпротива.Това стана на тази дата, а за станалото по-късно можем дълго да порим кой крив и кой прав.

39

Не спорете

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!За мен този ден е все още празник.

38

Анонимен

преди 12 години

до 22Не 09.09. 1944 г вкара България в соц. лагера.Там ни прати светата троица,Сталин,Рузвелт и Чърчил.за руските апетити спрямо България е ясно,а Чърчил и Рузвелт ни дадоха на Сталин заради наглостта на Борис Трети и Богдан Филов,да са съюзници на Хитлер.Ей това е простичката истина,никави партизани,никави комунисти.Англичани и амеркиканци просто са спрели на границат с Гърция и са оставаили тук да влезне Червената армия,заради споразуменията подписани в Ялта.

37

Rado

преди 12 години

Че то в тая зала освен бивши комунисти и милиционери други има ли? Такова ще е дереджето винаги в бугаристан и ще е последната дупка на кавала, докато управляват комунисти.

36

Stas

преди 12 години

Гербери, бесепари и *** им червени псевдонационалисти-атакисти-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП. До неотдавна се кланяха на Тато и крепяха милиционерщината по пътя си към комунизъма-идиотизъма, днес са първи демократи. Жалки смешници

35

ГАВРА

преди 12 години

НА 09. 09. 1944 Г. КОМУНИСТИТЕ СА УБИЛИ ДЯДОТО НА БОКО ТИКВАТА, А ПЪК ВИЕ СЕГА ПРАЗНИК. ТОВА НЕ Е ВЯРНО, ДЯДОТО Е УБИТ ЗАРАДИ КОЦКАРСКИТЕ СИ ИЗПЪЛНИНИЯ ПИЯНСКИ ИЗЦЕПКИ-ТОВА Е ЛЪЖАТА НА ТИКВЕТО, СТАНАЛО ПО-КЪСНО ИСТИНСКИ КОМУНИСТ. ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО , ЧЕ НЕ СА ЛИКВИДИРАЛИ ТОВА ПОТЕКЛО ДО 9-ТО КОЛЯНО. НЯМАШЕ ДА СЕ РОДИ И ТИКВАТА И СЕГА НЯМАШЕ ДА НИ СЕ СТОВАРЯТ ТОЛКОВА БЕДИ НА ГЛАВАТА ЗАРАДИ ТОЯ ***. ВСЕ ПАК ПРАЗНИКА СИ Е ПРАЗНИК

34

Капиталиста ДО 31

преди 12 години

това го направиха комунистите.те управляват 67 години

33

гр

преди 12 години

Да се прекланяш на сатрапите на българския народ е толкова гнусно както и самите престъпления. Това само безмозъчен комунист може да го направи. Да величаеш избиването на цвета на нацията и концлагерите...........нямам думи просто.........

32

Анонимен

преди 12 години

Момчета,едно предложение имам.Да се въоражите и червените болшевики и нечервените болшевики ,да отидете на някое затънтено място и да се изтрепете.До един.Та белким в тая държава да дойде мир и разбирателство за нормалните хора.

31

тъжно

преди 12 години

1985г-9000000 граждани на РБ-2011-7000000 граждани на РБ-за кви пет лева за ква демокрация говорим-г е н о ц и д срущу собственият си народ....по страшно и от Баташкото клане!!!

30

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

29

Анонимен

преди 12 години

До 19Ти май много дебели соц книги си чел? Какво точно се е мислело за народа? Една шепа *** си построиха вили, палати, замъци и каквото се сетиш с парите на дядо ти и баща ти...Останалите пари изнесоха за своите деца и внуци.Такова тежко наследство даже турското робство не ни е оставило. 70 години не можем да се оправим.