148

Анонимен

преди 12 години

Те са ИЛЮМИНАТИ това е самата истина

147

Анонимен

преди 12 години

Явно уговорката с Боко е - Ще се кандидатирам за президент, обаче са махам от регионалното, някой друг да опере пешкира и да ходи по прокуратурата след мандата!Не виждам друг смисъл успешен министър, който уж изпълнява най-важните преоритети на правителството като експерт да ходи да се бута там, където не му е работата!

146

Анонимен

преди 12 години

Плевнята е пътник и ГЕРБ също, но щастието на останалите е, че дори не се усещат! Когато започнат да гледат като Костов през 2001, то щастието на всички останали ще е пълно!

145

Д-р Лекува Герболеза

преди 12 години

Прочетох интересни коментари и ще отговоря на един 170-я. Ще доразвия твоята теза. Трябва да си безмозъчен обаче за да гласуваш за ГЕРБ. Аз няма да гласувам нито за тях вито за БСП. Защото не съм нито *** нито безмозъчен

144

Бъдеще незабравимо!

преди 12 години

Бъдеще незабравимо!Медиите под контрол. Пропаганда и агресивна предизборна обработка на електората. Изостряне на напрежението и яростно противопоставяне в Интернет пространството. ГДБОП в контрол над Интернет-форумите. Сплашване на коментаторите-опортюнисти! ДАНС разследва подписки. Сплашване на подписвалите се опортюнисти!Още по силно изостряне на противопоставянето в Интернет! И по-силен контрол върху форумите. Засилване на пропагандата и предизборната обработка на мозъците. Всички средства за масова информация под тотален контрол! Какво следва?Интернет-форумите стават най-важното бойно поле на политическата пропаганда. Просто всички други СМИ са овладени, само Интернет все още е свободен. Не трябва да е за дълго, до изборите има само два месеца.Засилване на участието ГДБОП и ДАНС - първите по-явно, а вторите по-тайно! Опс, забравихме Интернет-доставчиците - има си закон и всеки ден ще ни представят трафичните данни на клиентите си. После ще ги накараме да въведат режим на достъп до Интернет по часове от денонощието и да филтрират достъпа до определение сайтове за безопасност на потребителите. А пък всеки по-активен форумец-опортюнист винаги може да бъде арестуван като ... интернет-педофил! Това особено ще се хареса на електората - разбихме най-гадните педофилски мрежи. Напрежението и противопоставянето в Интернет излизат и на живо. Отначало бавно, но след 2-3седмици събитията стават всеобхватни. Общественият ред е под заплаха! Трябва да се направи нещо. Полицията ще ни пази, ако не стига меверейската и военната полиция ще извикаме. Ще поставим под строг контрол масовите събирания. Режимът за разрешаване на митинги и демонстрации ще се затегне в името на обществения ред! Но няма да успеем - ще се стигне до сблъсъци и малко кръв! /това пред джамията беше просто малко практическо упражнение/ СМИ ще гърмят непрекъснато - държавата е в опасност! Полицията ще изнемогва, а положението ще става все по-неудържимо!Накрая? За да има мир и стабилност, ще отменим произвеждането на изборите! Отначало временно, а по-късно и за постоянно!Електоратът ще намрази всякакви партии и избори за дълго време напред!

143

Анонимен

преди 12 години

на днешната дата е убит писателя Георги Марков по нареждане на другаря Живков

142

Donko

преди 12 години

Абе вие сериозно ли?Нима не знаете, че и един кон да се кандидатира за президент пак ще получи няколкостотин хиляди гласа. Бабите, *** и турците отиват и пускат плика без изобщо да знаят човек ли е, животно ли е.

141

Анонимен

преди 12 години

от къде се взе този измислен Герой бе, станеш президент трябва да си поне 7-8години политик. Този до вчера твърдеше че не бил политик, пътищар.

140

Анонимен

преди 12 години

Плевнята след изборите ще е в конюшната:)

139

До 167

преди 12 години

Не съм се крил,а съм при жената на баща ти!...Айде,не ме прекъсвай че имаме важна работа с нея!

138

От в-к Стандарт

преди 12 години

900 лева за коментатор в нетаЗлатно време за професионалните коментатори настъпва по време на предизборните кампании, коментират запознати. Още от юни месец най-добрите в бранша са ангажирани от щабове и пиари, за да сипят хвалебствия спрямо даден кандидат или пък да плюят на воля опонентите. Сладкото в цялата работа е, че може "теренът за работа" да е в Пловдив например, а вие да сте си във Велико Търново. Стратегията е отработена и при предишни вотове, разкриват партийни гурута. Методът се използва успешно и от корпоративните пиари. Десет "случайни" коментара против или за определена стока може бързо да повлияят върху продажбите, ако форумецът е спец в поднасянето на "случайна" информация.

137

До Miren

преди 12 години

Не е вярно че Герб дава 100 лв. за 100 коментара. Дава 100 лв. но ако само оплювач на Герб сам измисли текста на коментарите с оплювания и провокации че уж протестите са организирани от мафията и БСП с цел да си траем и да ни мачкат. Иначе ако вземеш текстовете от централата на Герб и ги въведеш тук е 10 лв. за 100 коментара,само ако ги измислиш сам и са "убийствен език" дават за 100 коментара 100 лв.1 приятел 1 седмица писа и накрая за 7 дни му дадоха от Герб само 320 лв.

136

Анонимен

преди 12 години

Има нещо гнило в този :научен сътрудник в Института по микропроцесорна техника остава без работа.Започва да развива собствен бизнес още през 1990 г., когато основава Ирис Интернешънъл АД, Фирмата работи на повече от 80 строителни обекта в Германия и т.н.Как така от нископлате н.с. изведнъж открива фирма с над 80 стр. обекти?? КАКВИ и на кой е ПРАЛ ПАРИТЕ?Явно е че всичките кандидати са мухльовци- агенти на ДС ! Ще пускам празен плик!

135

Miren

преди 12 години

Скриха се нещо Гербавите привърженици,но утре пак ще се появят няколкото скъпоплатени писачи тук......А ето каква информация излезе днес във Фейсбук от хора платени от ГРОБ и на които тези дни са спрели парите и наели други,те разочаровани решили да споделят истината......Просто е ужасно,докъде стига тази крадлива хунта.........С наближаването на изборите ГЕРБ си наемат професионални оплювачи, които правят на пух и прах конкуренцията. Най-актуалната оферта в момента е 100 лева за 100 коментара.Повето форумци се възползват от анонимността в интернет и плюят по политици, бизнесмени, търговци или пък конкуренти в нишата, в която работят те самите. Но докато едни от тях го правят от удоволствие да заливат с помия определен човек или компания, то наетите от ГЕРБ, които извличат материална полза от писането по форуми, блогове и социални мрежи.Какво прави професионалният оплювач платен от ГЕРБ ?Най-важното изискване при наемането на професионален оплювач е той да има остър език. Позволено му е да псува, да напада други форумци, да налива акъл или да разказва истории с неверни факти. Така например може да се окаже, че единият кандидат-президент е насилник, другият е крадец, третият е алкохолик и т.н. и т.н.

134

Анонимен

преди 12 години

Другари,вие що не сте в Правец днес,бе?...А?

133

Най- твърд комунист

преди 12 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

132

ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ!

преди 12 години

За кого ще гласувате на президентските избори? За Росен Плевнелиев (43, 11%) За Ивайло Калфин (79, 20%) За Меглена Кунева (97, 25%) За Румен Христов (21, 5%) За Алексей Петров (29, 7%) За Атанас Семов (33, 8%) За Волен Сидеров (4, 1%) За Светльо от Хиподил (19, 5%) Още не съм решил (24, 6%) Няма да гласувам (46, 12%)Общо гласували: 395

131

Анонимен

преди 12 години

Благодаря ти,Боже,че не си ме направил толкова *** като симпатизант на БСП!

130

Гол Охлюв

преди 12 години

Нормално с "гордо вдигната глава" е всяко пълзящо - охлюви, костенурки, смоци и други гадинки...ПлЮвналиев, кажи на заместника си да не забравя за подлезите ни под магистралите...

129

Мнение

преди 12 години

Добре де, Плевнелиев подал оставка, а скумрията Попова, тя защо не? Нали много е сигурна в победата още на първи тур?