575

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

До 582 : Не знам какво пише във Винету другарю , ти ще ни кажеш как са засегнати там индианците , каубойците , ГЕРБ и междунородното положение .

574

до гербера

преди 12 години

кажи какво стана с масларова?нали искаш аргументи. а за кого ще гласувам си е моя работа, пуяк такъв.

573

анонимен

преди 12 години

плаках като чух че детето било будно а няма телевизор докато цецо и боко си празнуват милиардите откраднати от нас.дано има наказание.долу герб

572

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

До 573 : Ако беше един нормален Българин другарю ти спокойно щеше да изтъкнеш причината поради която няма да гласуваш за ГЕРБ , но явно ти не си нито Българин , нито нормален след като очакваш да вярваме на голословните ти твъдения .

571

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

Трудно ли ти е да мислиш , когато си се ограничил само с Винету и си стигнал до там че да си само от ГЕРБ , във Винету непише ли за кой ще гласуваш, ако там не пише Бойко ще ти каже бре ***

570

до 574

преди 12 години

да за жалост нашият живот е нищо за тях.питам тиквата защо държавата продължава да плаща да пазят кобурготски които достатъчно откраднаха от нас.

569

Анонимен

преди 12 години

Абе ГЕЙБЕРИ ЧСИ дали ходи в *** махала да събира принудително !

568

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

До 568 : Другарю с индивиди като теб за които тематиката на Винету е актуално е безмислено да се разговаря /

567

анонимен

преди 12 години

господи помогни ни да се освободим от алните и лоши политици.ние сме хора а не животни.

566

щщщ

преди 12 години

офффффффффффффф,горките кандидатчета.ама много тъжно, мноооого им е мъчно.що няма субтитри под снимката да разберем какво ги мъчи?

565

Шофьора

преди 12 години

Значи няма лабаво вече караш с колани запалени светлини Гражданска !Бай *** си шпори с каручката и не му дреме нали са нашите на власт

564

до яж си ГЕРБ сам

преди 12 години

Казах ти СЕЛЯНИТЕ ще избирате министъра на Бойко , а останалите ще си изберем ПРЕЗИДЕНТ - ха ха ха ха

563

Анонимен

преди 12 години

*** от ГЕРБ на 30 стотинки ли оценихте живота на едно дете? Живота на вашите деца на същата цена ли е? Или НСО се грижи за тях, но с нашите пари?

562

Осъзнал се

преди 12 години

Преди две години гласувах за ГЕРБ. Извинявам се на всички, които ненавиждат тази партия. Разбирам ги. Няма да повторя грешката си, няма да гласувам за Плявата и за Марга Некадърната.

561

ЯЖ МИ ГЕРБЕРСКИЯ

преди 12 години

Хайде другари , не чувам да предлагате за кого да гласуваме , след като твърдите , че ГЕРБ не стават . Кажете кой е добрия управник на България за да гласуваме за него . Чакам !

560

????????????????????

преди 12 години

абе гербчета, какво стана с делото Масларова, октоподе разни, секритнитИ документи на гейчо/5000лв глоба/ и т.н.кандидат попова какво направи нейното министерство по вкарването в затвора на тези разбойници. да не говорим за лупи, мупи,нагли и другите.уж осъдени, нещо обжалвали и оправдани тихичко.а обясни ми с думи прости и ще гласувам за гроб

559

1АРГОМЕНТ

преди 12 години

Ще гласувам за Калфин и Кадиев защото ГЕРБ ме онижават от самото начало на мандата си караики ме да паля фарове посред бял ден бях забравил на 2 пресечки от нас 12 на обят и ми скочи един милиционер преди това ме глобиха за минаване на жълт сигнал осигурявам се на виртуали 420 лв . Не се оплаквам ,но ако наистина сме толкова стриктни защо оставиха РОМИТЕ да грабят катастрофирал камион с праскови и да си правят каквото си искат само нас ни *** като в казармата да бръснеме портрета на БОТЕВ.

558

анонимен

преди 12 години

каква победа сънува тази.току що по новините обявиха че простите и алчни гербаджии продължават с глупостите увеличават водата за промишлеността 700 пъти.нека ни е като си избрахме кадафи в България

557

Аргумент за %

преди 12 години

До ЯДЕШ ЛИ ГЕРБОВСКИЯ: *** ПРОЧЕТИ ВИНЕТУ И СЕ ВЪРНИ ДА КОМЕНТИРАШ СЕЛСКИ, АКО ЗАПОМНИШ КВО ПИШЕ В КНИГАТА

556

Спонги

преди 12 години

Другарят Комсомолски Секретар и неговото Вице изобщо имат ли предизборна платформа или всичко може да бъде обяснено с едно излечение :"Каквото каже Вождът". Прочетете стенограмите на МС и вижте какъв плужак и нагаждач е кандидатът за Президент на ГЕРБ.