102

до Буба

преди 12 години

... Ами да, точно си изненадала шофьора. Защото минавате като коне с капаци. Поне се огледайте преди това. Шофьора освен вас, гледа още 100 неща.

101

SirT

преди 12 години

Малко извън темата, но напоследък има хора, по-скоро дами, които минават на зебра без дори да се огледат. Както ходят така стъпват на пътеката. Мили дами, разбира се, че имате право на това, но нека се огледате. Има вероятност, някой да не ви види толкова бързо все пак. Просто преди да пресечете се уверете, че шофьора ви е забелязал!

100

буба

преди 12 години

Аз днес тръгнах да пресичам по пешеходна пътека, но явно изненадах шофьора, който се движеше с над 60-70км/ч и добре че спрях веднага и върнах. А копеленцето (с хубаво, ново БМВ) даже и не намали...много ми е чудно, защо *** полицаи не следят колите в града да не карат бързо...

99

Анонимен

преди 12 години

Кога ще се научите, че на пешеходна пътека :а) се спира задължително- дори да си мислите, че някой нямало било да пресече- дори да очаквате, че той/тя ще спре, за да не ви убие скоросттаб) не се прави опит да изпревариш спряла кола- дори да закъсняваш за някъде- дори да имаш 10000% идеална видимоста Не се изисква да си гений, за да схванеш защо е важно да се спазват! Но не мога да си представя, че има само маймуни, които не могат и не могат да го направят!

98

Анонимен

преди 12 години

Какво ще рече "жената не е съобразила траекторията на ремаркето"? То верно в Абсурдистан за да пресечеш на пешеходна пътека трябва да разбираш от векторен анализ, ядрена физика и висша математика, а ти трябва и луд късмет за да оцелееш. Какво ми го защитавате тоя с ТИР-а? Кой знае колко пъти сте го освиркали докато сте се разминавали по пътя днес, но сега първи защитници! И най-важния въпрос - какво прави ТИР в населено място, след работно време, в почивен ден (вече)?

97

Анонимен

преди 12 години

Гледам тук доста ***, барабар с журналята, веднага обявиха шофьора за виновен! Толкова *** народ сме! Аз пък мисля че самата майка също може да има вина! На метър от пътя не можеш да изпуснеш 3 годишно дете от ръцете си! Тъжна работа! Утре това може да сполети всеки от нас! Понякога с човешка вина, понякога - не!

96

убийства

преди 12 години

Продължават убийствата на майки с малки деца!

95

солидарен

преди 12 години

чии до дири в 8 часа навънка с детето! Аз ако бях на мястото на мъжа щях да я пребия, всяка една майка трябва да е вкъщи по това време и да обслужва мъжа си и детето! Жалко все пак, дано мъжа си намери друга жена!

94

Анонимен

преди 12 години

Журналистите! кой казва истината! Тук пише връхлетял автомобила, а по БТВ-то даваха друго! Там останах с убеждението, че може и майката да е изпуснала детенцето и се е втурнала да го догони, а автомобилът е бил отминаващ вече! Както и да е! Мир на праха на жената, много сили на близките да преодолеят това нещастие и дано това е обица за всички нас!

93

до №16

преди 12 години

Напълно съм съгласен с теб- на стотина м от това кръстовище оня ден "грижовна" баба, наметнала с пелена количката на бебето, за да го пази от слънцето, пресече на червен сфетофар! За къде бързаше идиотката, не знам, ама бих я убил!Тя, ака иска - да мре! Ама защо с бебето и защо- някой шофьор да я лежи после като за човек?! Но..в Слатина поначало е пълно с безмозъчни ***, смятащи, че това все още е родното им село с каруците, а не квартал на голям град с натоварен трафик!

92

tisho

преди 12 години

Gospodi,zashto ima tolkova maka na toq svqt?

91

Анонимен

преди 12 години

Много контрол и никакъв резултат! Случилото се е ужасно! Ако е така, както го описаха, то може да се окаже, че този път шофьора може и да няма вина! Камионът бил отминал и всичко станало в задната част, като детето тръгнало, а майката след него! Каквото и да е станало - жалко!

90

до ааааа

преди 12 години

Само където майката е починала на място, а не в линейката на път за болницата!

89

aaaaa

преди 12 години

ETO Q PULNATA NOVINA :Тежкотоварен автомобил е блъснал майка с дете в столичния квартал "Гео Милев", съобщиха от пресцентъра на МВР.Жената, която е на 32 години, е починала на път за болница.3-годишното дете е настанено в "Пирогов", то е без опасност за живота.Инцидентът е станал на пешеходна пътека около 20 ч. тази вечер.На мястото е пристигнал съпругът на загиналата жена, който е носел пистолет, бил е афектиран от загубата и е искал да застреля шофьора на камиона. Само бързата намеса на полицията е предотвратила още по-голяма трагедия, съобщи Би Ти Ви. Жители на района са коментирали, че светофарите на кръстовището също са предпоставка за инциденти, тъй като времето, в което за пешеходците свети зелено е по-малко от необходимото за пресичане на улицата.

88

UFF

преди 12 години

Това е голяма трагедия.Ама кога катаджиите ще се заемат с истинските опасни нарушители и ще гледат кой (не)дава предимство на пешеходните пътеки?И стига са гледали за колани, дали си минал на жълто, дали говориш по телефона, дали стъклата са ти затъмнени, дали единия ти фар не свети по обяд през зимата. Пък дори и бус-лентата не е чак толкова страшно в сравнение с човешкия живот. Повече се пази кучешко-помиярския живот от човешкия

87

предположение

преди 12 години

Като се замислите и си представите какво се случва когато завива един камион с дълго ремарке най вероятно ще се окаже , че жената е ударена странично от ремъркето докато е завивал камиона и нищо чудно детето да не е пострадало благодарения на ниския си ръст .Но каквото и да е станало е ужасно , че си отиде още един млад човек по такъв нелеп начин . Кураж и сили на най близките и на детенцето.

86

111

преди 12 години

това е трагедия.голяма трагедия.едно детенце никога няма да може да усети повече истинката майчина ласка.един мъж топлината на жената,която е обичал и която го е дарила с най-прекраснато нещо на света.а това да си отиде един млад човек по такъв нелеп начин.не.61 е прав/а.изтрепваме се всеки ден,час,минута.не се и замисляме да се опитаме поне да спазваме някакви правила,за да запазим себе си и тези около нас.четеме трагедиите и се надяваме,че на нас няма да се случи,но лошото идва много бързо.

85

Хетфиелд

преди 12 години

Сега гледах по друга телевизия новината. Много малко вероятно е шофьора да е виновен. Той даори не е разбрал какво се е случило. Но нашите журналисти както знаем бързат с информацията!

84

Трагедия

преди 12 години

По тази улица има ЗАБРАНА за движение на ТИР-ове. Детето е побягнало към улицата и майката го е последвала...

83

Анонимен

преди 12 години

Малко офтопик. Другарю Хетфилд, защо се чувстваш лично обиден? :)) Не си ли даваш сметка, че за този, дето се заяжда с тебе, си само някакъв ник, а не реална личност? Къде се засили да търсиш айпита и да се саморазправяш? :))) Смешно е...