39

но комент

преди 12 години

С нетърпение чакам да бъде отпран по един голям руски *** в задниците на Боко, Трайчето и Дянкоффф.

38

мони

преди 12 години

Скрий се бе Орли,стига бе нали сте най демократичната сткана в света.Защо се месиш в работите на една суверенна държава.То и Югославия,авганистан,Никарагуа,Ирак,Либия и още много бяха суверенни ама вие се справихте с тях,Насаждате демокрация със сила,ако това може да се нарече демокрация.

37

бЕдНяК

преди 12 години

Русия е отроче на България, както САЩ на Израел. Проблемът ни е, че вторите са по-дисциплинирани, а ние първо гледаме ракията-салатата, водката-сельодката и ако може "леко по ръба цял живот". Затова се получават "ситуации" като настоящата.

36

Анонимен

преди 12 години

След Дянков, идва редът и на Трайчето- очаквайте: Ворлих се запознава със строежа на новата АЕЦ

35

аз

преди 12 години

Абе Уорлик мишок такъв земи се скрии някъде .Лукойл не плаща никакви данъци - последните няколко години - точно 0 лв ( имат разходи и никаква печалба)Акциза и ддс от горивата ,които са основно перо в бюджета го плаща всекии българин в момента в който отиде на бензиностанцията. Дали горивото ще е от лукойл или от друго място ,за бюджета няма никаква разлика.Та Лукойл винаги работят на загуба, не плащат данъци , но тръбят че са най-големия данъкоплатец - долна лъжа .

34

Да,но

преди 12 години

а бе като някой изпеят песничката It's Not About the Money (vbox7/play:bb00a179) никак не вярвай...., ама никак ....Все някой трябва да е платил на Уорлик, то така.... той врат не превива, дори и съветниците от Посолството да му наредят, пак... не слуша, трябва да има по-дълбота причина в парички

33

ПОСЛЕ...

преди 12 години

После този Златев да разкаже за преживяното с Уорлик на всички ни ! Молим го горещо !

32

Калин

преди 12 години

В Съветска русия комунизъм има, щото държавен субект русея нема :) Колкото до мутрите от правец и банкя. Неграмотни не става дума за монопол а за господстващо положение на пазара за разпространение на горива, Това се преследва в нормалните страни!За монопол може да се говори при доставките за обществения сектор!!лукойл българия доставя по договори на всякъде милиция, бедеже .. общинските автоТРанспорти и прочие и всичкото това му се плаща от бюджета!!

31

но комент

преди 12 години

Много се надявам такъв да е краят и на тъпите герпави.

30

Jitan

преди 12 години

Ако тоя зализан дипломат си позволи публични изказвания определящи тоя или оня в страна като Нубия /по Гошо ***/,досега да е уврял в казана за радост на населението...не че някой неща ти казва точно ,въпреки че си ги знаем,ама да му *** мамата и дипломат, кога ти замества правителство,народно събрание и съдебна система...Ами давайте тогава да си го вземем за пожизнен президент,министър председател,прокурор,СЪДИЯ и най-вече като любител на леката дрога...тогава всичко ще ни е в розово !

29

но комент

преди 12 години

В България пък който е тръгнал против Русия, все си го е получил в ***.От Стамболов до Богдан Филов-краят им е един и същ и хич не е добър.

28

За 19....

преди 12 години

Уорлик , не е дефектен--зад него има армия от хора с пари и власт!...а парата -- *** майката на фукарата...и тия гдето *** *** на Москва , ама са си купили вече билет за Вашингтон....!Сефте "комунистически", гяволъци!!!!!!!!!!!!Питайте Р.Петков, защо реве още за "хамериканска виза" !Нали има руска ....КЪВ МУ Е ПРОБЛЕМА??!!!!!

27

бЕдНяК

преди 12 години

Като не се разбираме помежду си до къде я докарахме - български работници се трудят в руска фирма под благосклонния поглед на американски "наставник". Някой от нас въобще спомня ли си от каква народност сме.

26

xaide de

преди 12 години

dalavera e,4e neftoxima ne e na darjavata ,a na edin gaz,koito nqma i xaber ot goriva,a ot 6mekerlazi razbira.ZA6TO NE ,KATO TOI KAZVA KAK DA CE XAR4AT PARITE!

25

РЕАЛИСТ

преди 12 години

УОРЛИК СА ГО РАЗДРУСАЛИ МАЛКО ПО СИЛНО, И СЕГА ТОЙ СЕ ИЗВИНЯВА НА ЛУКОЙЛ ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ 1200 БЕНЗИНОСТАНЦИИ Я САЩ

24

\\:=)

преди 12 години

Да си завре *** отзад, тоя шут Уорлик. Няма такова *** като него, говоря от лични наблюдения.

23

Анонимен

преди 12 години

Ох пак ли този, дето е тръгнал из страната ни като пъдарин и само ръси мозък!Защо посланиците на другите държави не се държат така?

22

но комент

преди 12 години

Охо!Там ли ви стяга чепика-да ви продаде Лукойл Нефтохима.В грешка сте герберчета, в голяма грешка.Лукойл не е Прамод Митал да му вземете предприятието без нищо.Рашъните пипат здраво, затова и Ворлик взе да им върти опашка.

21

Azz

преди 12 години

айде ся САЩ поклонниците-всички вкупом да бият по едно коляно пред руската Лукойл, ведно със своя идеен водач ::)))

20

НЕЩО СЕ МЪТИ ОКОЛО .

преди 12 години

.....РУСКИЯ МОНОПОЛИСТ "ЛУКОЙЛ"!ПОЧНАТ ЛИ ДА РАБОТЯТ НОРМАЛНО И ДА СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ .....СТАВА НЕВЪЗМОЖНО ЗА ДАЛАВЕРИ И НИЩО ЧУДНО ,РУСНАЦИТЕ ДА ПРОДАДАТ "НЕФТОХИМА" ,НА НЯКОГО.......!ДОСЕГА РАБОТЕХА .....ВСЕ "УЖ НА ЗАГУБА".....ХА,ХА,ХАААА.....ТУРЯТ ЛИ ИМ "ВОДОМЕРИТЕ"----ЩЕ ИМ УМРАТ И ДАЛАВЕРИТЕ....!!!!!КОМАЙ ,НАИСТИНА ЩЕ СА НА ЗАГУБА......ХА,ХА,ХАААА.....БЪЛГАРИЯ Е САМО 6-7млн,НАСЕЛЕНИЕ....СЪС СТАРЦИТЕ, ДЕЦАТА И ГЛУПАЦИТЕ.....!