58

до 57

преди 12 години

Попитали Радио Ереван що е туй "нечисто и просто". Радиото отговорило:"СТРАНДЖАТА"

57

до Странджата

преди 12 години

Ти знаеш ли колко струва една трансплантация на стволови клетки в чужбина че ми драскаш кво са отпуснали за децата бре ахмак, ми на Бойчето разходите за разходки с вертолети и джипа му за месец колкото половината отпуснати пари за децата- и ако не е народа ни с смс ите, тоя здравен министър трябва да е обесен на площада , заедно с Дянков и вожда ти Борисов

56

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Има, има някакъв напредък на "Позитано"... - дори дъртите, мастити *** там разбраха, че "комунист" е *** дума... - и сега с нея обвиняват Правителството и Премиера...

55

Радио Ереван

преди 12 години

Попитали Радио Ереван що е туй "чисто и просто".Радиото отговорило:"Къпан милиционер":-)))).

54

арсенал до 51

преди 12 години

абе ти си също ***.бойко е комунист като тях ама кто си ***

53

Анонимен

преди 12 години

Вежди, Веждииии, насълсън аркадашъм? Кой та би по главата да се качваш с останалите нависоко и да проличи колко са ви равни задниците прости?!

52

Илия

преди 12 години

Странджа - тва че са отпуснали за деца с увреди и за трансплантаций , новина ли е или понеже нямаше как да се отреже лентичка за да се види че нещо уж е направено за народа трябва да се коментира , когато парите стигнат до детските усмивка ела и напиши че още едно от тези деца се излекува в болната ни държава пълна с некадърници като тебе...

51

Анонимен

преди 12 години

Интересно защо Рашидов сравнява пенсията на твореца с тази на милиционера? Защо пък да не я сравни с един селянин, който е произвеждал хляба, млякото и месото, а сега е принуден да гладува и мизерства? Ех тези гербери, май множко говорят на аба!

50

Анонимен

преди 12 години

След като вкарахте здравеопазване и образование във фризера,сега пък мерак за нови харчове за музеи на социализма!Няма лошо,ама има и по-евтин вариант:Наредете се всички висши гербаджии пред едно огледало,и гледайте насреща!

49

до 46

преди 12 години

Еми да върнеме царя, доганистите, серговщината ако искаш.. ***, толко ли сте слепи, или просто сте си ***...Ние сме единствената нация, от бившите соц републики, които след падането на комунизма, си избрахме комунистите, така че ако обичате, неориентирани индивиди - не говорете, че се излагате.колкото до пантеона на българските владетели - идеята е много добра. стига да се направи като хората!

48

българин

преди 12 години

СТРАНДЖА ли си, МАНДЖА ЛИ СИ РАЗВАЛЕНА, ЧЕРВЕНА, не драскай, че вие, ГЕРБавите, сте нещо различно от комунистите, защото сте просто лакоми комунисти с фуражки, които грабят също като предишните.

47

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

След обяд... - ще ходя на поклонения при моят вожд... - единствения и неповторим, негово светейшество светеца от светата обител във Банкя... - да се моля при него...

46

работещ

преди 12 години

27, вие сте изразили съкровената мечта на всеки съветски човек - благоденствие и спокойствие. Пишете уж грамотно (ама, не съвсем), но мечтата ви е неосъществима, просто защото "спокойствието" е майка на регреса - "комунизмЪТ" го доказа. ДРУГОТО обаче, което не казвате, е, че комунистическото "спокойствие" последва ИЗБИВАНЕТО НА ЦВЕТА НА НАЦИЯТА И ЗВЕРСКО "УПРАВЛЕНИЕ" НА НЕГРАМОТНИ И НЕНАСИТНИ ПРОСТАЦИ, ТА И ДО ДНЕС. У "уреждане" на дечицата и внученцата им - от Владивосток, до Лас Анджелис.

45

Илия до Странджата

преди 12 години

Ама Странджа ти кво татарисаш, те и за децата ако не гласуват за тебе ли да изкарат 180 000лв. че пишеш по форумите ли бре плъх.

44

Ректил

преди 12 години

Това правителство вкара България в музея, а нас в моргата.

43

Илия

преди 12 години

Поне ако ГЕРБ паднат вместо да викаме комунистите са виновни- ще викаме : милиционерите са виновни... хи хи хи

42

Ал

преди 12 години

Фризьорите са на патент, затова няма касови бележки

41

Сандо

преди 12 години

17,Тия с "простите" професии вероятно изкарват повече пари, защото повече работят. А ти дори още две висши да изкараш, докато не спреш в работно време да се щъкаш из нета, в пари няма да се видиш. :)

40

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Има ли нещо, което ГЕРБ да направи и *** да ги аплодират... - няма такова животно... - режат ленти, строят материални блага и то с чужди пари, но те реват - под магистралите имало пепел и били незаконни, спортната зала не била функционална. Ето вчера правителството гласува по 180 хиляди лева на дете за лечение в чужбина... - пак ревнаха - малко били... - а забравиха, че те при много по благоприятни условия не отпускаха нищо...

39

Ал

преди 12 години

Явно Рашидов не обича милиционерите. Преди време счупи носа на един , сега иска да им намали пенсиите. Той е велик творец и явно разбира от култура, нищо , че се изказва малко простовато. Новия проект ще му донесе още някой лев, но пък ще бъде в полза на народа :). Аман от набедени гении!