68

Нобел

преди 12 години

Направи си *** сепуко от яд че я търпиш...със шашака динамит,с запален фитил....успокоява казват...

67

Мендел

преди 12 години

За деца или за чаавета иде реч в статията???

66

question mark

преди 12 години

Авторката да беше се обадила на социалните, вместо да обяснява как : "Тук явно е напълно приемливо за обществото деца да живеят на улицата и да ядат каквото намерят, да не говорим да ходят на училище." Ти - Авторе, какво промени, какво направи по-въпроса. солетки и дрешки? Обади ли се на социалните, говори ли с бездомните. Не. Написа статия браво! Децата и сега са си там, а ти си оставаш с гузното чувство на не особено помогнала...

65

Анонимен

преди 12 години

"Възникна и въпросът дали пък да не потърсим социалните, защото все пак това са деца в риск." - ко речи? Айде нека си кажем така както си е авторке - на никой не му се е занимавало да търси полиция или социални! Такива като теб са ми най-смешни - хем ревете че в България не се спазвали закони и правила, хем като трябва да направите нещо се покривате като мишки. Ще дам един много *** пример - хем всички се оплакват, че в България било мръсно, хем поне 80% си хвърлят *** къде им падне.

64

Българин

преди 12 години

Безспорно ние имаме огромна вина само за едно - ЧЕ ТЪРПИМ МРЪСНОКАФЯВАТА ЧУМА И ДОРИ Я РАЗМНОЖАВАМЕ, ВМЕСТО ДА Я СМАЖЕМ БЕЗЖАЛОСТНО !!!И собствените ни деца някой ден ще ни прокълнат за това... както достойните ни деди вече са ни прокълнали от небето !!!

63

ЧОВЕК

преди 12 години

И да си говорите и умувате фактите са факти.Работиш много за нищо и все си зле.А като не ти харесва нещо ревеш.Но не кЪдето трябва.НЕ ПО ФОРУМИ ТРЯБВА ДА СЕ РЕВЕ А ЯСНО И РАЗБИРАЕМО ПРЕД ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИТЕ.ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЕ ЗАМИСЛЯМЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ ЕДИН ЖИВОТ И КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КАКЪВ МИ СЕ ИСКА ДА СЕ ГРЪМНА.ЗАЩОТО ГО НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНОТО В НАС БЪЛГАРИТЕ А ИМЕНО ЧОВЕЧНОСТА.И Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪБУДИМ АКО НЕ ЗАРАДИ НАС ПОНЕ ЗАРАДИ ДЕЦАТА НИ.А ЗА ТЕЗИ БЕЗДОМНИ ДЕЦА Е ВИНОВНА ДЪРЖАВАТА И Е ФАКТ!!

62

stg

преди 12 години

съжалявам но развъждането на циганчетата се е превърнало в бизнес точно защото се отделят средства за тях, сигурен съм че има случай в който държавата трябва да се грижи но случайте с циганни не са такива

61

?

преди 12 години

А какво беше това демокрация - не беше ли власт, произтичаща от нарада, за народа? Демократичната държава - не сме ли ние, народът й? Когато вините държавата, не се ли чувствате част от същата тази държава? Кой направи от *** проблем? Кого ползва откровеният расизъм? Каква е тази безмозъчна омраза?Кога ще проявите съчувствие - когато се озовете в същата ситуация ли? Мислите си, че на вас такова нещо не може да се случи?

60

Бостан

преди 12 години

Раличке, категорично ти забранявам друг път да ми губиш времето с подобни простотии!!!

59

буба4ко

преди 12 години

Да бе, прекалено сме груби! Зачетете се колко готино го е написало момичето...Ами ако не са ***? Макар че щом искат пари, сигурно са такива...Личи си че авторката е с добро и голямо сърце. Дай боже повече такива жени - неомърсени от *** зодеяния!!!Явно повечето тук сме доста пострадали и напатили от *** и затова говорим така остро, и с право...

58

Българин

преди 12 години

55 - авторката е явно неспособна да проумее едно съвсем елементарно и очевидно нещо:КОЙТО ПРОЯВЯВА СЪСТРАДАНИЕ КЪМ ХЪХРЯШКИТЕ ЧААВЕТА, НЯМА ЧЕВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ И ЧОВЕЩИНА КЪМ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА !!!Как може доброволно да отглеждаш бъдещите душмани на детето си и да наричаш това "СЪСТРАДАНИЕ" ?!?!?

57

Българин

преди 12 години

Съгласен съм, че проблем има но при обществените проблеми е като при болестите трябва да се лекува самото заболяване, а не признаците респективно - да пресечем хъхряшката наглост и безотговорност, а не да се чудим как да обгрижваме *** им.Нужните мерки са елементарни:- Пресичане на педофилията сред непълноценната раса и кастрация за педофилите;- Криминализиране на захвърлянето на чаавета или отглеждането им в нечовешки условия наказанието да е принудителен труд до навършване на пълнолетие на чаавето;- Спиране на всякаква издръжка на нисшата раса докато ги храним, те никога няма да започнат да работят;- Прилагане на законите при извършваните от тях престъпления поне 80% от *** са престъпници и когато влязат в затвори или трудови лагери отделно мъжки от женски, няма да могат да се чифтосват и плодят.За мекушавите и човеколюбивите отново напомням, че хранейки един мързелив ***, вие лишавате собственото си дете от нужни за него неща, хранейки мангалското ***, вие отглеждате бъдещ престъпник и ***, който ще граби и тероризира вашето дете след време !!!Не давайте нищо на ***, дори да умира от глад пред очите ви,Не хвърляйте в кофите нищо, годно за употреба или храна,Не откликвайте на никакви медийни кампании от родът на Тъжно ли ти е като гледаш това или Пусни СМС, нахрани ***,Ако имате нещо за вторични суровини, занесете си го сами, но не викайте *** с гнусната незаконна каруца,Когато държава или община директно ви дискриминират, давайки привилегии на хъхрещите ***, обединявайте се и си търсете правата пред съдебните институции най-добре международните,Намерете всички законни начини да плащате по-малко данъци 10 лева по-малко данък от вас бутилка ракия по-малко за гнусният *** т.н. и т.н.Вече опитахме с толерантност, опитахме с човещина години, десетилетия наред. Единственият резултат бе, че гъгнивите *** ставаха все по-нагли, все по-престъпни, все по-мързеливи и най-страшното все повече. Те вече не се крият в гетата, нямат страх от законите те вече грабят и убиват посред бял ден. Нима сме длъжни да търпим извергите, убиващи зверски старите ни родители по селата? Нима сме длъжни да храним зверовете, които някой ден ще грабят децата ни и ще затрият нашата страна? Не, не и хиляди пъти НЕ !!!Ние трябва да спасим страната си от кафявата чума в името на дедите ни, проливали кръвта си за нея и в името на нашите деца. Затова нека нашата НЕТОЛЕРАНТНОСТ започне от днес.

56

Расъл у Расник

преди 12 години

...недейте така плю по авторката - това е световнонеизвестната Ралица Ковачева, която честичко се изхожда тук в този сайт...В друг, работа и шанс нивга нема да и се даде.

55

Анонимен

преди 12 години

Авторката да си дари хонорара на някое сиропиталище, че поне да има нещо позитивно от тази статия. От нейна гледна точка де.

54

Анонимен

преди 12 години

Всички тук сте ***. Жената проявява състрадание, а вие сте готови жива да я изядете. Без значение дали идеята, за която се бори е добра или лоша, тя не иска да навреди на никого. Както някой по-долу каза, заслужавате съдбата си. А щом пишете злобни коментари, ми е ясно каква е тя. И мисля, че е много по-различна от нейната (на жената)

53

...

преди 12 години

Бездомните деца не са грижа на обществото, а на родителите. Ако родителите ги няма - на държавата, на институциите (каквито и да са). Ако нямаш финансовата стабилност да гледаш дете, гледаш да не си направиш - просто е, но на някой малцинства не им изнася. Защитниците на бездомните кучета прибират колкото могат и им търсят дом, кастрират останалите. Защо не започнете кампания за кастрирането на *** и всъщност какво по дяволите правите вие за бездомните деца, за които толкова ви е грижа?!?

52

tulski

преди 12 години

Авторката да не би да е член на Български Хелзинкски Комитет ? Защо аз и всички българи да сме виновни за безотговорното и ЖИВОТИНСКО поведение на *** ? Авторката е виждала *** явно само на картинка. Винаги ми звучи странно, когато някой се опитва да стовари вината върху цялото общество. И като кажат: всички сме виновни. Това е най - голямата демагогия. Не ми е ясно, как всички сме виновни, че *** се размножават като животни и живеят на гърба на българския данъкоплатец.

51

от: 37 до:46

преди 12 години

Да пожелаваш на някого лоша съдба и да се изкарваш милостив е нелепо!Етническа омраза струй от теб....Много сбъркано виждане имаш за правилно и грешно,за добро и зло!Теб мога само да те съжалявам...

50

sh

преди 12 години

Не се чувствам ни най- малко отговорна за тези деца.Това не са НАШИТЕ деца ,никой не е длъжен да се грижи за друг освен за собственото си семейство. Да , жалко е ,че тези деца не са виновни за безотговорните си родители , но ми омръзна журналистиката да ми насажда някакво измислено чувство за вина, омръзна ми да пращам смси за бездомните деца, това не е мой пробелм ,а проблем на държавата.След като авторката се чувства отговорна нека да си вземе тези деца у дома и да си ги гледа

49

Пешо

преди 12 години

Общество в което се взима от богатите за да се дава на бедните и се стимулират и подпомагат непотребните хора е обречено. Примери Дания, Норвегия, Швеция. Тамса добре само хората, които не правят нищо по принцип, докато предприемчивите бягат от страните, защото едит тесен специалист взима колкото един ***-пицар и бягат зад граница - САЩ, Канада и други... България също е поела по този пагубен път. И после защо няма специалисти... Ами защо да има, като никой не ги цени. Ама за *** има...