83

iovkito

преди 12 години

Миналата година имаше идентичен случай до Тервел. Тогава колата беше карана от пиян шофьор без книжка , а момчето на предния капак за съжаление не оцеля. Колкото и пияни да сте , поне се возете в колата , а не отгоре и.

82

Анонимен

преди 12 години

До 89Не омразата ***-ВЯРАТА Е ЗАПАЗИЛА И ЩЕ ЗАПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!! КОЛКОТО И РОБСКИ ГОДИНИ ДА СМЕ ГАЗЕНИ-ЩЕ ПРЕБЪДЕМ !!!! ЗАПОМНИ ГО И СИ ГО НАБИЙ В ЕНИЧАРСКАТА,ИБРИКЧИЙСКА И ЖАЛКА КРАТУНА !!!

81

до86

преди 12 години

Ах,и ти си се загрижил за нас? И понеже те "боли" за нашите проблеми влизаш тук да злобееш?...Не се "притеснявай" за нас,виж първо своята ***

80

Ястреб

преди 12 години

До 84 - То не може да си българин и да не мразиш! Аз винаги съм твърдял, че българите са велико племе - кой друг народ може да издържи на 300 г. гръцки, 500 г. ***, 50 г. германският, 50 г. руският, от 20 г. насам американският. Което си е велико - велико!

79

Анонимен

преди 12 години

естествен отбор е точния термин

78

ули

преди 12 години

Чудя се колко трябва да си ***,за да направиш такова нещо.Тотално изтрещяха хората по селията

77

Ястреб

преди 12 години

До 78 - Е и, какво като е европейска? За съжаление, с манталитета на зимбабвийци я превърнахте държавата в един огромен ***, свинска ***, дето блажено си грухтите!

76

Анонимен

преди 12 години

До ибрикчията ястребДа безроднико-ВЕЛИКО Е ПЛЕМЕТО БЪЛГАРСКО,казваш си го,подсъзнателно знаеш,че е така!КОЛКОТО И ДА НИ ГАЗЯТ ПАК ЩЕ СМЕ БЪЛГАРИ И ВИНАГИ ЩЕ НИ ИМА,ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ!!! А ти си толкова жалък,радвам се че такъв ще си умреш!А турция не я мразя,мразя такива ***,като теб!Такива навсякъде са мразени!

75

генетик

преди 12 години

"естествен отбор"???....Може би имаш предвид-подбор?--Научният термин е естествен отбор, не подбор. На практика двата термина се използват еднозначно, така че няма значение кой от тях ще използвате.

74

до 82

преди 12 години

на магистралата гледай да не попаднеш на сестра ти и ***

73

Ястреб

преди 12 години

Ей, че страх ме хвана, че някой ще ми щрака на триъгълника! Аз по-добре да прескоча до магистралата да пощракам триъгълничетата на готините българки - нова стока, фул сервис - 10 щатски на парче! Хем малко да ви помогна икономически, че от глад да не умрете, както си щракате на триъгълника!

72

до:73

преди 12 години

"естествен отбор"???....Може би имаш предвид-подбор?А може би никой от нас не се е напивал на тази възраст и не е вършил глупости?Който е безгрешен,нека пръв да хвърли камъка!

71

Анонимен

преди 12 години

jastreb4e, aide politai za nirvana

70

suck

преди 12 години

глупав народ бедна държава

69

Анонимен

преди 12 години

Европейска е нали?!Призна го!А пък за манталитеТ-намерил кой да говори!И в Европа неуважаеми-няма бейове,има ги само в безродните ти сънища ибрикчийски!

68

Ястреб

преди 12 години

До 70 - Да си призная честно, изобщо не ми доставя удоволствие да седя тука и да шамаря моите бивши сънародници. Обаче проблемът е, че винаги ще се пръкне някой *** злобар от великото племе българско и няма значение каква е новината, ще почне да плюе и злобее срещу турците. И тогава вече става задължително някои хора да бъдат нашамарени. Ако някой очаква уважение - ще се отнася с уважение!

67

келеша

преди 12 години

ВИДИТЕ ЛИ ЯСТРЕБА ДА БУЙСТВА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МУ ЦЪКАТЕ УДИВИТЕЛНИЯ ДОЛУ ВДЯСНО, КАТО СЕ ИЗРЕДЯТ 10 ЧОВЕКА, КОМЕНТАРИТЕ МУ ЩЕ БЪДАТ АВТОМАТИЧНО ИЗТРИВАНИ!

66

Анонимен

преди 12 години

Поредният номиниран за Дарвиновите антинагради!

65

ъ

преди 12 години

Е, един работник на бензиноколонка по-рано....

64

генетик

преди 12 години

Това се нарича естествен отбор - *** трябва да се отстраняват от генетичния фонд.