20

51

преди 12 години

Не съм съгласна - българина чалго-терминатор щрака с пръсти и друска сланинки под *** и ъпани ама на чалга концертите, изкривена ни е културата и нямаме никакъв морал вече. Това е упадъка на 1300 г. България. В това отношение може да се каже, че сме свидетели на началото на края. Иначе нищо не му пречи на българина да даде 5 лв. за концерт не на чалга-звезда, а на което и да е от тези талантливи деца на българия и дори и не пробва нашия Бай ***, ако пробва току виж му харесало.

19

Анонимен

преди 12 години

Всъщност най-успелия от тях е Светльо Христов - негов е тоталния хит "Торбалан", който всъщност е и най-популярната песен, изпята от някой от изброените. Като кажете имената на другите никой не си спомня техен хит или песен. Обаче като стане дума за Светльо "Торбалан" изниква веднага. Това е песента, която ще го преследва винаги. "Торбалан" и "Луда крава" са сигурно последните супер чалга хитове - от рода на Радо Шишарката, Попа, Милко Калаладжиев, Тошко Тодоров и прочие култова простотия.

18

Анонимен

преди 12 години

Риалитита раждат сервитьори и стриптийзьори .... и осигуряват "агнешко" на мутрите.

17

Анонимен

преди 12 години

в България не става за този вид бизнес,защото държавата е малка (7 милиона) ,да не говорим,че е бедна.Хората едвам купуват храна,какво остава да ходят на концерт или да се забавляват.Този вид бизнес е опорочен тука,няма среда за развитие.Няма публика.

16

Oleee do 5

преди 12 години

Ай стига бе - сериозно ли не ходи по концерти?Ти май не си бил на нито един!За справка - AC/DC, ozzy Osbourne, Metallica, Каварна Рок фест, Сониксфер... да не ги изброявам всичките.И на тия концерти билет4ето не е по 5-10 лв. както на чалга концертите, а от 40-50 лв. нагоре.И явно не цената, а качеството на родните "звезди" нещо яко куца!Ама за какво им е да се напъват в крайна сметка - те на участие вземат по 1000-8000 лв.1-2 участия и прибират достатъчно лв за да се правят на нещо което не са.

15

браво

преди 12 години

Хубава статия, нещата са представени реално. Тъй като доста време прекарах в тази сфера, знам, че наистина е така. Но има и друга истина - в България има прекалено много певци на глава от населението, с големи претенции и надежди за "кариера", а липсват творци със собствен стил. Хората не разбират, че пеене не е равно на музика, и освен глас трябват и много други качества, като интелект, трудолюбие, упоритост, принципност и малко амбиция. Иначе стават артисти на повикване за 50 лева по халтурки

14

Анонимен

преди 12 години

Докато има хора,които са млади и глупави...ще има и хора,които да ги използват.Честито БТВ и НОВА.!

13

Анонимен

преди 12 години

бах невенчето цонева е заслабнала и е станала 8/10 бе момци, баф мааму

12

СС

преди 12 години

Старите кучета никога няма да дадат без бой кокала. В *** няма музикален пазар. Има няколко големи агенции, 3 големи телевизии и 100 човека, които ги наобикалят. А победителите в т.н. конкурси са предварително ясни, договорите им са предварително подписани. Но ми прави впечатление, че по-добре се реализират техните подгласници - имена не се сещам, но се появяват много по-често в различни предавания, от колкото победителите.

11

Анонимен

преди 12 години

Вяра пее в нощно шоу по БНТ.

10

извън БГ

преди 12 години

Браво! Много хубава статия!Истината боли, но това не означава че лъжата лекува!В България всичко е опорочено!!!

9

Анонимен

преди 12 години

PREZ UQ MI E ZA TIA

8

Ха-ха-ха-ха !

преди 12 години

Е кви да станат, професори и академици ли ?Прошляци събрани от кол и въже, на които едни псевдозвезди дават излишно самочувствие, че могат да пеят.Нормалното развитие на подобни е да пеят и да се събличат по долнопробните селски кръчми. :)

7

Van

преди 12 години

Ne se e qvqvala Vqra ot Star Academy, a Klavdia!!! I Preslava e jenena za Yasen Velchev.....proverqvaite si infoto....

6

Анонимен

преди 12 години

Ами....добре дошли в България.Страната на ОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ.

5

Анонимен

преди 12 години

Да, написаното в статията е вярно. Причините това да е така са: В България за да си нещо не ти е нужен талант , а връзки; Българинът е беден и нито на концерти ходи, още по-малко купува продукт на изкуството ; Това, че някое шоу по някакви странни критерии те е обявило за талант нищо не значи. ;

4

фен

преди 12 години

Евала !

3

123

преди 12 години

Снимката Ви е възможно най-неподходящата! Невена Цонев е една от малкото, които успяха да изградят някаква кариера след участието си в предаването. Казвам някаква кариера, защото в България е много трудно да пробиеш само с талант, какъвто тя определено има!

2

Милен

преди 12 години

За съжаление всичко написано е вярно до точка.

1

rock-n-rollah

преди 12 години

pornstar academy, кво да говориме повече?