9

j

преди 12 години

Е колко все пак 2 или 20 пъти , то и значение няма явно няма да е скоро, както със совалките ура ура у и к** Само дето пак е за война уж сме добри и демократични . Добре че почернява и това я дърпана зад. Скоро когато са 50 на 50 от 1 място в света ще са на 2- 3 или незнам . Латиносите сщо помагат може и до 5- 6 място да го докарат. Ами щом сме им приятели нормално , Русия откато ни заеба дръпна яко . Тия неги виждам

8

Кратун

преди 12 години

Май това е големият "метеорит", който се бил взривил до остров Ниуе :). За справка виж новините от 10.08.

7

чичо Митко

преди 12 години

"Изпитанията на HTV-2 ще помогнат за разработването на бъдещата програма за бърз глобален удар в рамките на министерството на отбраната на САЩ, се казва на сайта на DARPA." Ето това е разковничето на проекта, а не дали цивилните щели да летят за 12 минути между NY и LA. Пука му на някой за тях, те са споменати ей така, за цвят :)))

6

Ал

преди 12 години

Този самолет е предвиден да нанася удари по кредиторите на САЩ,които ще имат неблагоразумието да си поискат заемите.

5

Анонимен

преди 12 години

безпилотен неуправляем самолет ?ракета ?

4

Расъл у Расник

преди 12 години

Не са го изгубили, просто извънземните са го взели да видят какво е това, което лети по-бързо от тях...после като видяли поредната американска глупост им го върнали - във водите на Тихия океан разбира се, те винаги така правят.

3

Бай Шиле

преди 12 години

Извънземните летят по-бързо с пилоти а ние сме още на безпилотни,малиии много сме назад.

2

Nosferatu

преди 12 години

Всичко е много хубаво, само това не ми хареса: "Изпитанията на HTV-2 ще помогнат за разработването на бъдещата програма за бърз глобален удар в рамките на министерството на отбраната на САЩ"

1

:)

преди 12 години

WOW