45

Анонимен

преди 12 години

славейков,ботев-не сме народ а ***

44

Анонимен

преди 12 години

и като махнеш ислямските народи с другите няма проблем да се прави бизнес дори с китаи и япония

43

до 39

преди 12 години

Снощи ли те роди ***,те турците отдавна са тук,някои даже въобще не са си тръгвали.Живели сме заедно,и колкото и да не се иска на някои псевдопатриоти ще продължим да живеем заедно.Защото турчина не е ***,защото турчина гледа да си изкара насъщния с пот на челото.Като в всяко стадо и при нас има черни овце,но това няма да развали отношенията ни.

42

ГУРБЕТЧИЯ ДО 18

преди 12 години

Не знам кой ще го духа ?! Не се ли осъзнаваш ,че след като падна комунизма и няма вече СИВ ,който да ви изкупува производството ,просто спряхте да произвеждате защото не можете да се преборите с конкуренцията на турците ! Във всяка свера сте стопирани , СТОП ! Мисля ,че от глад дори няма да имате сили да духате ! Хем сте некадърни ,хем пък с претенции !

41

Анонимен

преди 12 години

турци неви щем ни жилото ни меда новината е повече от добра отидете в диярбекир да инвестирате при кюрдите

40

До Гурбетчия

преди 12 години

Не си гурбетчия, а си дьонме с неясно национално самосъзнание. На всичко отгоре си толкова *** ,че няма смисъл да ти обяснявам ,че не БГ предаде Русия и източния блок ,а обратното и ,че до 1989 БГ страната ни имаше по-голям БВП от Турция и Гърция взети заедно точно защото произвеждаше.

39

Анонимен

преди 12 години

mnogo malyk jalyk i tolkova prost narod ste kolkoto i da revete tova za nikakyv h.. ne stavate vilneete iz internet i se pravite na patrioti tova mrazim onova ne6tem hem gladni hem s pretencii

38

......!

преди 12 години

Тези анадолски диваци не трябва въобще да се допускат да влизав Б-я ........!

37

гурбетчия

преди 12 години

България през последните 20 г. се опитва да се изсере в чинията от която яде ! Направи го с руснаците , сега се опитва да го направи с турците ! Не мога да ги разбера аз българите ,хем не могат да произвеждат , хем не искат да внасят от турците защото се сещат за онези 500 г. , хем пък нямат пари да внасят от германците ?! Абе каквото и да е българските дипломати и политици няма да гладуват , ще гладува народът !Научих от един *** поговорка,която описва българите : ХЕМ НАНГО , ХЕМ *** !

36

Томас

преди 12 години

не ни трябват турските пари - да си седят в турция

35

Анонимен

преди 12 години

Не ни трябват турците.Те до сега изкупиха половим България.

34

до 25

преди 12 години

А джамиите? Всъщност защо ли те питам, те в България са повече от тези в Турция..

33

до 19

преди 12 години

България откога е в шенген,че се влиза с шенгенска виза.Аз нямам спомен някой да е приел България в шенген,че да се може да се влиза с такава виза

32

Пешо

преди 12 години

Най мразим турчин да вилнее във бащино ми огнище!

31

анонимен

преди 12 години

Турция каквото иска е получавала,поискаха половината Кипър,както виждате е тяхна.Наистина е сила в региона,с която тепърва ще се съобразяват,и икономическа и военна.Не казвам,че ще ни нападат.Винаги когато съм ходил в Турция,повече в Едирне и Къркларели са били много учтиви и винаги са помагали във всяко отношение.Много човечни,благодаря на турския народ затова,че държат на комшулука.Вярвам,че в най-скоро време ще се реши проблема.

30

Анонимен

преди 12 години

А турския кмет е окупатор на български град и най-малко от него искаме оценки!!

29

Хайдутин

преди 12 години

до 25 А ти женски полов орган виждал ли си бе???

28

Анонимен

преди 12 години

Турция бяш е последна дупка на кавала, а кадъните са изключителни курволяци дето то г*за си на го вадят и по тази причина се налага да ги държат така изкъсо. Айде да моем да си кажам истинката в очите.

27

bg

преди 12 години

nai dobre ste bude za na6ta strana da se raskarat VSICHKi *** ( koeto ozna4ava sotvetno Turzi , zigani ..... ) mama vi mrusno SUS PRAVO NE VI ISKAME tuka nadiavam se do takava stepen da se zategnat ne6tata na granizata sus mangalistan za da ne moje nikoi ot tiah da minava , puk ako na6enez iska da minava na kudeto iska . deba i pumiarite ne6tastni , ebati kmeta , tur4in skapan

26

Анонимен

преди 12 години

Българските жени са един *** - особено тези след 1989 и нататък