72

caramba

преди 12 години

Не мога да не се съглася на 100% с това което си написала.

71

ъъъ

преди 12 години

И аз съм живял доста време в чужбина, и там правят профилактики, но такива миризляци като нас няма. Явно ние българите все още се къпем само в неделя. За елементарна лична хигиена е смешно да се оправдаваме с топлофикация и какво ли не.

70

yavoraki

преди 12 години

Чета ви тъпите коментари и разбирам, че малоумната мишка - българина, се е примирил напълно с мизерния си, нехаен, нелогичен, абсурден начин на живот. Браво хора, вие стоите най-високо в хранителната верига от цялото семейство гризачи, продължавайте все така и ще се чувствате все повече в миши дупки! Успех!

69

До 71

преди 12 години

Благодаря.Аз съм от "чиновниците в провинцията.Такива ***"От Варна съм и смея да кажа,че обслужването тук е доста по добро от това в София.Налага се да ходим до столицата по работа чат-пат и виждаме как работят колегите.Хайде стига сте сте се превъзнасяли столичаните!

68

НСС

преди 12 години

до 71,Браво за поста, ти внесе 'светъл лъч' в темата! Всички оптимисти и положително мислещи хора трябва да се стимулират. Аз как бих могъл да отправя своя стимул към теб?

67

Идете в провинцията

преди 12 години

Абе що не идете в провинцията, там е чисто, подредено, има доста работа за вършене, европрограми, ето и един съвет, вижте как го прави човекът на Цецо и Бойко в Хасковско, разкриха го в 7plus7. net - гледат си животинки и са добре

66

Анонимен

преди 12 години

На авторката като не и харесва живота в София да се върне там от където е дошла. Повечето журналистки ги събират от провинцията с тесен мироглед.......за да слушат. Ако не се ръгаха всички *** в София щеше да е малко по-различно.

65

Анонимен

преди 12 години

А нашата кооперация в Пловдив Топлофикация просто "изхвърли" като абонат, защото сме били малко хора на една абонатна /при акуратно плащани високи сметки досега/. И няма да имаме никога вече, при положение, че сме си платили тръбите, радияторите, топломерите и т.н.И сега, скъпа авторке, аз се мия със слънчева вода в шишета от минерална вода.

64

Анонимен

преди 12 години

Да има проблеми ама ние обичаме да си ги раздуваме.Най големия проблем е,че икономиката не работи и няма работни места.Останалото са битовизми които трябва да си решаваме сами.Най лошото при нас е навика ни да се самооплюваме /държавицата ни имам в предвид/.Тази сутрин по телевизията говориха колко лошо е по заведенията по морето и как хранят туристите с стари стоки.Това е малоумие.Така си гоним туристите.Шефа от агенцията по храните каза,че в Австрия са натровени 150 деца.Някой да го е чул?

63

Анонимен

преди 12 години

Авторката на статията явно има доста свободно време. Ако беше вложила времето в нещо смислено, вместо да пише толкова глупости би било по-добре. Можеше да си купи бойлер например.

62

Анонимен

преди 12 години

Най-вече в София откривам хора с по-различна култура,което много ме радва.Срещам грубост ,но и много мили усмивки и любезно отношение.Дори и в институциите има някакво човешко отношение.Недай се, боже, да потърсиш добро отношение от чиновниците в провинцията.Такива ***,че съжалявам горките хорица,които живеят там.Истински ад,докато в столицата малко по-бавно,но се усеща една нова атмосфера.

61

НСС

преди 12 години

Българино, ти си с нея, ама тя дали иска да бъде с теб... то така не става, каката идва да превзима, трябва да си с Ауди А8 или Мерчо, да я омайваш ехеййй, туй е журналистка от столичен, виртуален вестник... не ееееее

60

същото

преди 12 години

Мене ме е яд защото и аз имам същото съобщение и ми писна цяла година да си плащам за "подгряване на вода". Искам парично обезщетение!!! Цял месец !!!

59

Анонимен

преди 12 години

Не е лесно да си кифла и да живееш в софия, така е. Който не му харесва - аре терминал 2 и готово. Авторката като е толкова недоволна - да иде да се оплаче на Бойко и той ще направи чудо. Ама тя няма да отиде, щото за Бойко и неговата банда - само хубаво се пише, а за "матряла" - виновни са.

58

Victimized

преди 12 години

Статията , чиста загуба на време , за авторката , че се е занимавала и за читателите , че се излъгаха да я прочетат . София е такава каквато сте я направили гражданите !? Да това е вярно Ралица , но с такива песимистични разсъждения едва ли би успяла да промениш нещо , освен мнението на хората за привидната ти интелигентност .Милена е права много хора успяват да бъдат щастливи с много по малко от това което ти имаш ! Самуиле как така да ти се падне жена ве , къде е тази томбола ?

57

Един Българин

преди 12 години

Браво Милена! С теб съм :) Хората наистина не осъзнават колко хубави неща имаме тук. Кръщелника ми замина за заветния Франкфурт(на майната си). Там да ви кажа едва издържах 5 дена.Няма какво да се прави,няма какво да се види (кметството е баварски стил оцеляло или ремонтирано след войната и общо взето това е.Има някакви замъци на сума ти км и р. Рейн,а до София е Витоша, Стара планина, Люлин, Лозенска,яз. Искър, Струма,тракийските могили в Старосел,Хисаря, Ждрелото на р.Ерма,минерални басейни...

56

Анонимен

преди 12 години

Хора, живяла съм в чужбина и мога да ви кажа, че и там има аварии и там спират и тока и водата и има задръствания и градския транспорт не винаги идва навреме, обаче не съм чула някой да прави трагедии от това! Хората търпеливо си чакат да им пуснат тока/водата или да им дойде автобуса. Ама разни хора като авторката, който сигурно не са излизали от Бг за повече от 10 дни си мислят, че там хората живеят в рая и си нямат проблеми! Да си турист е едно, да живееш някъде е друго.

55

Тъп та вдлъбнат

преди 12 години

"Статията" разкрива някои приятни истини за живота в София, О.К. Ама не се сдържам да питам г-н невероятно великия Марио-36, абе пич ти верно ли си на 36 години или просто те кефи числото?!? Щото ако си на толкова е много много тъжно!

54

Miro

преди 12 години

Мили мои ***(пост 58 и 59). Вие сладки, ненагледни пост-тоталитарни *** сте нагледен и ярък пример за правдивостта на статията и съвременната Българска реалност! Амин! Нека децата Ви, ви простят някой ден. Ако могат, разбира се!

53

Анонимен

преди 12 години

много са ми смешни почитателите на запада, вечно мрънкащи колко са зле туксякаш на запад всичко е мед и масло, само отиваш и цъфвашаз живея в Кипър, тук също са на бойлери и дори студената вода спира понякогане съм чул някой да мрънка като в България