327

до 355

преди 12 години

Не съм чувал да са строили стадиони. Вчера откриха някаква спортна зала в София и ореваха света все едно пускат някой завод. Да не говорим че се хвалят че са похарчили 90млн за спортна зала, а нямат пари за онкоболните и детските. Много сбъркана работа.

326

Анонимен

преди 12 години

355Нали не ядете асфалт ? Що протестираш тогава ?Не знам дали знаеш, но са предвидени едни пари за около 3000 км ремонт на второ и третокласни пътища. От ГЕРБ. За пенсиите питай БСП/БКП, защо към 1989 г. пенсионни фондове нямаше.

325

който

преди 12 години

дори и малко смята , че тази горе от снимката е достойна за каквато и представителна позиция от името на БЪЛГАРИЯ : - простете ми обаче е малко да се нарече слепец, ***, овца , наивник , пълен *** , абсолютен безхаберник ,комунис ,масон ,ционис ,и вообще всякакви негативни определения !!!това е едно ходещо плямпащо зло ,което наистина е работило против БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ-ТОВА Е ЛИЦЕТО НА ОБРАЗОВАНАТА И УМНА ПОШЛОСТ И ПРЕДАТЕЛСТВО ,ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БЕЗСКРУПОЛНОСТА И АЛЧНОСТА И ЛЪЖАТА !!!

324

Анонимен

преди 12 години

Вестник Стандарт:Отменят чартъри заради горивата"Лукойл" трябва да заработи бързо, не искам да ги губим, заяви Трайков

323

до 351

преди 12 години

Абе баце, къде ги видя тези пътища - два пъти пукам гума този месец из кратерите. Янури месец платих 1100 лева да слагат някакви винтове в крака на баща ми, а после се оказа че нямало смисъл, а така точат касата, за стадионите ми е през оная работа, то футбола е пародия вече, пенсията на баща ми с 37 г стаж е 229лв. Ти в коя държава живееш?

322

Анонимен

преди 12 години

353Сканирана лична карта да си носим ли заедно с лицата ?

321

88888888888888888

преди 12 години

Дрънкайте си колкото си искате онези горе си лапат а матряла рупа ли рупа .За нищо не ставате само по форумите глупости пишете и си криете лицата като мишки затова сме на този хал като не ви харесва нещо излезте с лицата си и го заявете открито.

320

Xaxaxa

преди 12 години

А пък аз се радвам че затвориха Нефтохима защото сме подизпълнители в обработването на рециклирани метали от завода и сега ще има много работа за поне няколко години докато се изчисти площадката! Един губи, друф печели ))) Браво на Бойко!

319

Анонимен

преди 12 години

За да са доволни комуноидните, министрите трябва да спят на палатки. Щото хотелите са все на някого. Ако преспят в държавните резиденции - олелия до небето, що спят безплатно !иАко построят пътища - нямало болници. Ако построят болница, що няма стадиони. Ако построят стадиони - пенсиите били малко. Ако увеличат пенсиите - аман, тия ще вкарат България в нова Виденова зима ... няма угодия ей, няма.

318

Mladen

преди 12 години

Пак ли госпожа "YES Sir " .... тази ...... хмм ако стане президент и правителството на ББ май няма да има много излизане от кризата . то не че и с други щеше да е различно де .

317

Анонимен

преди 12 години

348А това, че БСП подариха Морската градина във Варна на *** точно преди изборите, какво показва ?

316

Анонимен

преди 12 години

герберите са в близко сътрудничество със *** вис сик и другите групировки.бат бойко е техен другар.залата на *** в софия армеец доказва това.

315

gtf

преди 12 години

силнУ сЪ съмняАам да имате желание ..или поне да ви минават мисли за да ограничите монополите, да го направите е просто невъзможно. Та тези циркове можете да ни ги спестите ...

314

СПАС

преди 12 години

ГЕРБ мъже на честта ( ох леле и майките им са в екстаз какви честни мъже са родили) В хотела на Самоковеца самата честност...

313

чарли

преди 12 години

И тая ще отмине ! ! !

312

СПАС

преди 12 години

Трайчо в хотела на Самоковеца, заседава и казва че честно са взели решенията, ох мамо, решения и кризистен щаб честен

311

Митко

преди 12 години

Лукойл е повод да кажем НЕ на Кунева/Пръмова.

310

Анонимен

преди 12 години

в българия големите монополисти в бизнеса до един са комунисти.т.е ние имаме някакъв вид на комунистически капитализъм.има ли такова понятие във световната икономика?

309

СПАС

преди 12 години

честни, много сме честни в будоарите на самоковеца заседават ГЕРБ ех колко е честно само, в хотелите на Самоковеца министри ядат и вземат решения за държавата и хората , мале каква честност

308

Анонимен

преди 12 години

когато всички разбраха че участваме от 20 години в една голяма комунистическа измама с главни действащи лица комунисти от близкото минало и че всички лъжи вече са казани приложени и няма нов начин за заблуда на населението ще гледаме театрални постановки които са добре замислени и планирани.дали ще кълве и на тях народа ще видим.