245

Варадинов

преди 12 години

Човешкото му притеснение е, че обществото го сочи за съпричастен в убийството на Яна. А как иначе, след като си постъпил като пълен ***.Значи можеш да правиш секс с пияно момиче, дори си купил и допълнително шише уиски, за да ти е по -сладък сексът и накрая я изоставяш и си тръгваш, а прокурорите имат наглостта да кажат, че клетките на мобилния ти апарат сочели, че сутринта си бил далече от Яна. Това не може да бъде доказателство за твоята невинноста ***. Трябва справедлив съд и за теб!

244

възмутена

преди 12 години

Наистина много наивен жест от страна на полицията - хах! повярвали на "човека" и го пуснали, няма лошо! То и другото е вярно, че народа има нужда от вендета, някой, който да го отнесе, но все пак свръх наивно е господа да се смята, че Русинов е изчезнал за няколко дни в чужбина (дори да е било планувано заминаването му) и едва ли не по телевизията е разбрал, че девойката, която е оправял миналата нощ е намерена мъртва. Той също не помисли ли как ще се изтълкува заминаването му в такъв момент?

243

Sofia

преди 12 години

Пияна и заспала в парка,май много не го е мислила , а пък той я оставил да си спи?

242

Обективен

преди 12 години

Много неща не са наред в този случай. Май МВР-то на ГЕРБ се е наакало от страх, че няма да намери убиеца на Яна, а идат избори. За такива ситуации МВР-то на ГЕРБ си има списък от клошари и вината се хвърля върху някой от тях. Много е вероятно нито един от тези двамата да не е извършил убийството, а МВР-то на ГЕРБ вече ги посочи за убийци на Яна. Това, че са били с Яна или са правили секс с нея, изобщо не означава, че са я убили, както твърди МВР-то ан ГЕРБ.

241

хххх

преди 12 години

Дори всичко да е както казва/ за мен не е / да оставиш голо момиче посред нощ в храстите в парка си е чисто съучастничество. А и вменяем 35 годишен мъж не прави секс така.

240

До 244

преди 12 години

Аз ако съм *** какво ще е тогава човек който преви секс надрусан и пият???И зарязва момичето ей така на произвола на съдбата?Само свинската му физиономия доказва ,че този човек не е наред.Психар някакъв....айде...платил е за да излезе..в тази държава всичко става с пари.Дори убийци да излизат от затвора.Но тоя нека да не си стои спокоен...ще се намери някой да го линчува колкото и да се крие!!!ОТВРАТ.да остави момиче така,***,сигурна съм ,че ти си ТОЙ...

239

Владиков

преди 12 години

Тоя е виновен! А Яна е ***. Кой се шиба в парка мъртво пиян, ако е свестен?! Нямат ли си квартири! Правела детски играчки, ако знам че детето ми си играе с играчка, докосвана от *** пияница ще припадна!*** са ***! Пияниците също! А тоя е гнусен ***!Щом живеят като хипита- тогава да *** като хипита!

238

НФБ

преди 12 години

може да се докаже кога е планирано пътуването преди убийството колко време...ако се е срещнал с момичето убил го е и веднага е духнал е друг въпрос!Да докаже какво е правил в румъния или турция все тая за да се види че нещата са планирани отпреди и след това в първите дни не се казваше нищо за неговото име от какво се е страхувал...часове дни след убийството ли е заминал..много въпроси..утре като е спокоен ще застане ли пред детектора?

237

Анонимен

преди 12 години

Цвъки ве сменяйте режисьорчето, че много тъпо горкото...Пристига от Турция и го "фанахте", а бил в Румъния. Ка го фанахте кат не знаете отде иде бе ? Ква полиция сте кат не мое разберете кой откъде и накъде отива със самолет и то при условие, че ви е страх от тероризъм и всичко се прецежда през ситна цедка. Дали е виновен или не трябва да разберете вие, но вие не можете елементарни неща да установите...Как въобще разкривате престъпления ? Да са живи и здрави доносниците

236

до Галя

преди 12 години

заради *** като тебе бягаако твоята снимка виси по вестниците и форумите реват френетично като твоя коментар "защо бяга" и "да го съдим/трепем с камъни" и ти ще се притесняваш. Ако не се успокои на детектора може да излезат всякакви показания а нашите специалисти ще ги изтълкуват както им е угодно. Откъде знаеш, че пътуването му в чужбина не е планирано, та плещиш за бягане. Те затова не искаха от полицията да казват кого разследват - емнат ли те медиите и форумите, оди доказвай после

235

Анонимен

преди 12 години

*** колкото щеш. вече писаха че генетичния материал от пламен к. е бил в ръцете на момичето, което значи че се е борила - тоест била е жива. Русинов беше обвинен по отпечатък на бутилка - и то след като се знаеше че са пили заедно. Детектор на лъжата не е доказателствен материал !!! дори в щатите не навсякъде го приемат като категорично доказателство, а и не навсякъде могат да те задължат. Има хора и начини детектора да бъде излъган. А при стрес резултатите могат да бъдат двусмислени.

234

Галя

преди 12 години

"Той не е извършил това убийство. Неговите чисто човешки притеснения са, че е вече е сочен в обществото от медиите, като съпричастен на убийството. Ще мине един дълъг период, докато обществото разбере дали твърдяното от него е вярно, а това ще се разбере в съда".*** И ***....ДОСТАТЪЧНО Е ,ЧЕ Я Е ОСТАВИЛ ТАМ ДА УМРЕ.ЗАЩО ТОГАВА ОТКАЗВА ДЕТЕКТОРА????.ЗАЩО БЯГА КАТО Е НЕВИНЕН????А ИПОЛИЦИЯТА КЪДЕ ЗЯПА ТА НЕ ЗНАЕШЕ ,ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ Е ИЗБЯГАЛ В ЧУЖБИНА????

233

белнейски

преди 12 години

В цялата тая история много неща не са наред!Май ще излезе "наше момче"!

232

Василев

преди 12 години

Отказал детектор на лъжата и полицията тайно го извежда през мазето, за да го заведе у дома му. Евала, ашколсун господа прокурори и полицаи! Само така. Пълна закрила на бандитите. Русинов е виновен и трябва да бъде съден само за това, че е правил секс с пияна жена и че я изоставил в градината. Нямала ли морал в този негов адвокат. Господа управляващи това е един от ударите на прокурорите под кръста ми. Противопоставят ви с народа. Русинов на съд!!!

231

до 237

преди 12 години

Детектора за лъжата не се приема като доказателство в съда и следователно няма друга полза от него, освен за оперативната работа на полицията. Отпечатъцу, натривки, днк проби и тн също можеш да откажеш да дадеш, но след това следователите и прокурорите ще поискат от съда да ти постанови да ги дадеш, защото те вече се приемат като доказателства в съдебната зала. Така че преди да псуваш, прочети малко и се образовай, а не се хвърляй, като типична извадка на "бг селянин" да псуваш и обвиняваш

230

Анонимен

преди 12 години

Какво значи той отказа детектор?! От кога заподозрените в убийство имат право сами да решават дали да им се вземат отпечатъци, натривки и т.н. Това да не е концерт по желание, че да те питат какво искаш! Писна ми!!! В тая държава права имат само ***, мутрите и престъпниците!!! А когато аз си сменях личните документи някой пита ли ме искам ли да ми снемат отпечатъци или не? Не, нали? И аз като някой престъпник! А сега тоя отказал и те уважили решението му. Евала!

229

от възмотен

преди 12 години

КАК НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ ЗАЩО ТОЛКОВА ВРЕМЕ ЧАКАЛ ДА СЕ ПРЕДАДЕ ДАЛИ НИЕ ИМАЛ ДРЪСКОТИНИ ПО ЛИЦЕТО ИЛИ ТЯЛОТО МУ ОТ ЯНА И Е УКРИЛ УЛИКИ И НАЛИ Е НЕВИНЕН А ТОЙ ОТКАЗАЛ ДИТЕКТОР ТОВа ВЕЧЕ Е НАГЛО ОТ СТРАНА НА НЕГО

228

Andreshko

преди 12 години

233 az kato cheta tuk pochti nikoy ne naricha momicheto *** ... problema e che dyrjavata v liceto na vlast imashtite se podigravat s horata ... puskayki tozi izverg ..Otkazval detektor na lajata ... stiga be .. i poradi tazi pricina go puskat ...nie da ne sme ot pomoshtno uchilishte ... tezi prokirori i sadii sa za rastrel !!!!

227

Andreshko

преди 12 години

-:(:( Zdraveyte, Tajna kartinka ... eto tova chaka nas i decata ni .... s dve dumi tova ne e darjava ... Podigravka s horata e vsichko ...povtaria se farsa sas sydbata na sestrite ot Pazarjik ..-:(:( tuk obache niama koy da diga vriava i eto taka s dve dumi osvobojdavat izverga ... Vchera kato chuh hezi gloposti po novinite pobesniah ...prosto mi se iska da ne sam se rajdal v tazi strana na prestupnici i prosti hora ....

226

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да наричате момичето ***, един човек може ли да го наречеш "***"? Във всеки човек, дори най-големите престъпници има дори едно зрънце доброта. А това момиче нищо лошо не е направило на никого. Убили са я, защото е правила секс и е била пияна. Това основание ли е? Ззатова престанете със злобните си коментари.