297

Анонимен

преди 12 години

Още няколко месеца и *** от снимката вече няма да се чува.Това са предсмъртните му вопли.

296

Анонимен

преди 12 години

stani6ev stani6ev moje i da sa teatar ama nai golemiq teatar be6e tvoq

295

хитлер

преди 12 години

бойко не можеш да се правиш на антикомунист.ще се примириш след време и ще спреш да се правиш на анти комунист

294

тино

преди 12 години

"...Борисов допълни, че утре в 10,00 часа финансовият министър Симеон Дянков има среща с ръководството на Лукойл, където ще бъде дадена последна възможност за евентуален график, за да може в следващите два месеца рафинерията да изпълни изискванията на закона..."Познайте,какво ще се случи утре.Дори и да излезе само размахване на пръст,полза пак ще има.Най-малкото руснаците ще разберат,че правилата в държавата важат и за тях,нещо което те досега май не знаеха.

293

Жена

преди 12 години

Абсолютно точно!Театър на събирането на пари за изборите.За всички другари!Те са другари от 1-милионната БКП в 1989, от която се руйнаха СДС, ДПС, ДСБ, НДСВ, ГЕРБ и други - разликата е, че всички без последната си призвнават, че са от ДС. За последната не е необходимо да сепише.

292

Сергей от ЛУК

преди 12 години

Бойко ако затвориш Рафинерията познай колко хора ще гласуват срещу теб(най малко 6000 семейства) а колко фирми ше потънат който работят с ЛУКОЙЛ по сверигата. Един съвет от мен безплатен:Не си играйте с хората който ви снасят пари и инвестират в страната. За да не ги ядосате че дупе да ви е яко... Много хора ви псуват днес особенно Дянков и В.Танев ...

291

6500

преди 12 години

ДРУГАРЮ сТАНИШЕВ,ЛУКОЙЛ НЯМА ПРАВО ДА ПРОДАВА ОТ СКЛАДОВЕТЕ НАЛИЧНОТО КОЛИЧЕСТВО ГОРИВА В СЛУЧАЯ.............

290

Даниел

преди 12 години

Комунистите много ги боли, защото губят почва под краката си. Първо с АЕЦ Белене, сега с Лукойл, болката е голяма, а финансовите загуби огромни.megafon.blog.bg/politika/2011/07/27/schadenfreude-to-na-bylgarina-i-otnetite-licenzi-na-lukoil.791192

289

хитлер

преди 12 години

бойко си е с доган щом атака която е с доган го подкрепя значи и доган го подкрепя

288

Младежи ГЕРБ

преди 12 години

Момчета, оставете ги тия *** тука да тънат в миазмите, хайде на моренце! И то на разноски от хазната! Цветанов даде и безплатни презервативи за цялата ни гей-дружинка! Стягайте багажите, обувайте прашките и бегом към плажа! Трябва да сме суперготини, щото на официалната вечеринка ще идват Дим Дуков и Мони Дянков. Да го духат всички хетеро!

287

до 289

преди 12 години

до Сергей..И Борисов да си затвори очите като предишните нали ... Защото ще загуби няколко хиляди гласа на работещите в Лукойл , да остави руснаците да безчинстват и да погазват закона и да източват хазната с фиктивен износ и да обявяват , че в последните години работели на загуба и не плащат данък печалба ...Евала

286

Анонимен

преди 12 години

Меката китка излезе и каза.Господи моля те прибери си вересиите.

285

хитлер

преди 12 години

бойко никой не мачка.що не хвърли станишеф и доган в затвора ако ги мачкаше а

284

Анонимен

преди 12 години

След всяка намеса на ГЕРБ в икономиката и бизнеса животът ни става все по-скъп, и все по-труден, дори невъзможен.Докога?

283

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно театро ни разиграват Боко Тиквата и Вальо Златев!

282

Пешо

преди 12 години

Смисълът на цирка е че Бат Бойко се прави на антикомунист за да ви е по симпатичен после ще уклюма нос и ще се съгласи с новите цени на горивата!Те със Станишев са *** от едно и също котило!*** Костов е от друго крадливо котило!

281

серГЕЙ Станишве

преди 12 години

Другари, обратното броене продължава.Остават по-малко от 4 месеца до резила ни на изборите. :)))))

280

хитлер

преди 12 години

в бг всички партии са комунистически

279

do 247

преди 12 години

Може да се точи, но не може да излезе извън завода. Освен това за държавата дава оцветители за платен акциз, като оцветителя е точно определно количество и няма начин да не платиш. Ако сложиш по-малко - просто не го докарваш на цвят и дори Ушев с патрулката може да те хване че си с нередовен бензин! Капиталовложения се правят, 4те нови инасталции и една модернизирана последните 10 години струват над 1 милиард лева, освен това в момента се проектира цял нов комплекс за още толкова.

278

Сергей

преди 12 години

Бойко ако затвориш Рафинерията познай колко хора ще гласуват срещу теб (най малко 6000 семейства) а колко фирми ше потънат който работят с ЛУКОЙЛ по сверигата. Един съвет от мен безплатен:Не си играйте с хората който ви снасят пари и инвестират в страната. За да не ги ядосате че дупе да ви е яко... Много хора ви псуват днес особенно Дянков и В.Танев ...