96

Анонимен

преди 12 години

то пък това да не е от сега :)

95

Анонимен

преди 12 години

НОВИЯТ МОРАЛ НА ГЕРБ и тяхната "Швейцaрия на Балканите " към днешна дата 2011 год:- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Орязване на всякакви социални пакети и придобивки и неизплащане на детски надбавки на българските майки поради смехотворно законодателство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Близо 2 милиарда лева за прогнилата и корумпирана система на МВР и военното министерство - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Изпращане на български момчета по света да водят войните на САЩ за сметка на българския данъкоплатец - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Откриване на паметник за прослава на американските летци бомбандирали София - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Млади и интелигентно изглеждащи българи излезли по улиците да разпродават библиотеките си от безпаричие и мизерия - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи ровещи в казаните за смет - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи раздаващи брошурки по улиците да спечелят някои лев за комат хляб и кисело мляко - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи чистещи стъклата на колите по булевардите за някоя друга стотинка - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Етнически българи които от безпаричие и отчаяние отиват на гурбет да чистят ***, да гледат старци, да берат ягоди,маслини,портокали и да ринат обори зад граница - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Погребване на култрурата и образованието - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално излагане и орезиляване имиджа на България по света - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

94

Анонимен

преди 12 години

ZASHTO 6TE ME UPRAVLQVAT OT PARTIQ? AZ NE ISKAM PARTIINI "KRADCI" OBLE4ENI VUV VLAST.SKAM DA VIDQ V UPRAVLENEITO UMNI, NEUTRALNI, PROFESIONALLISTI KOITO DA MI KAZVAT ISTINATA.A NE, 4E NQKOI IM E VINOOVEN V MINALOTO I SEGA "TO" IM PRE4I. IZMINAHA 2 GODINI.PREDOSTATU4NO VREME DA SE RAZ4ISTI KAKVOTO TRQBVA6E.VINOVNI BILI OT DS.DOBRE. OBQVETE GI I GI SUDETE.ILI TOVA E POREDNIQ HIPOTETI4EN VRAG NA NARODA.A DS GI NQMA OT 20 GODINI, NALI? KOI SA VINOVNI.KAZVAM OTKRITO,KRADCITE OT GERB I TEHNITE SLUGI.

93

Анонимен

преди 12 години

Понастоящем Ипон се нарежда сред най-големите охранителни фирми в страната (охранителният й състав възлиза на около 800-900 души). Фирмата охранява редица обекти и лица, вкл. Мобилтел, тръбопроводите на ЛУКойл, хазартната фирма Ай Джи Ем, Първа източна международна банка, Булинс; къщите и вилите на Славчо Христов, Николай Маринов Маргина, Младен Михалев Маджо и др. През лятото на 2000 год. Ипон поема физическата охрана на Общинска банка с протекциите на Стефан Софиянски, Сава Джендов (бивш началник на УБО) и др. От пролетта на 2001 год. Ипон охранява и алкохолната фирма Синхрон инвест.

92

Анонимен

преди 12 години

Никога повече Герб те ни докараха до просешка тояга

91

Анонимен

преди 12 години

9 друг път народа вече не вярва на никой защото е много беден и болен !!!!Долу Герб и БСП

90

Анонимен

преди 12 години

Едно е да иска Цвъцо, друга е реалността!Скоро ще го разбере.Нека да си помечтае-мечтите са безплатни.

89

На дали

преди 12 години

Няма да стане ,ГЕРБАДЖИИ,няма!!!! Лично аз видях как *** возиха Бат Бройко на изборите в Дългопол,видях им и концерта и (кой го плати) и до сега един от тия дето вози Бройко има на скайпа си "Добро ътро бати Бройко"!!! Варна сте я загубили Герберчета!Махнете Дянков и ...... може да се споразумеем!

88

Василев

преди 12 години

И аз искам самолет ама няма!

87

Ямболлия

преди 12 години

Кмета на Ямбол открадна над 10млн лева за 3.5 год и има 6 дела в съда. Тиквата беше казал ,че ще изключва от миризливата си партия всеки за когото има данни , че краде.Оказа се , че най-нагло ни лъжат! ГЕРБ-*** с червени партийни книжки!Да се омитат герберастите ! ВЕДНАГА !

86

;)

преди 12 години

Ченге спасява щерката на голяма спортна клечка и за благодарност получава карта за неговия фитнесцентър с басейн...Тъй като му е сефте да ползва басейн, ченгето поразпитало и се снабдило с всички необходими аксесоари - бански, шапки и т.н.Плува си то с кеф кучешката из коридора, но за беля - допикало му се. Плахо попитало съседа по коридор:- Абе, къде е тука кенефът, че...Поглежда го другият учуден и казва:- Абе ти нов ли си? Пикай в басейна - всички така правят!На другия ден ченгето го вика шефът му и крещи:- ***! Как можа да орезилиш цялото управление, бе ахмак?!- Що бе, шефе?- Пикал си в басейна, ***!- Ама, шефе, те ми казаха, че всички пикаят в басейна, та и аз...- *** такъв! Те, че всички пикаят в басейна - пикаят. Ама кой го прави от трамплина бе!

85

Анонимен

преди 12 години

v Bir-Gaz sa nai-golemite lizachi na gazove

84

Анонимен

преди 12 години

9 huq za gerb ni6to drugo

83

do ku4e

преди 12 години

mai na6iqt grad e nai hubaviqt v smotanata ni darjava ama nqma kak ti si prost selqnin

82

Куче

преди 12 години

Лалугериии, нищо не зависи от вас. Кирлил пак ще е кмет, щото има още да се глозга. Герб не са *** и го знаят, затова застават зад него. Щото града ви на нищо не прилича, ама има още накъде да потъне. Когато стигне тоталното дъно, Йорданов ще си бие камшика и нема да му дреме че хората го псуват, както не му дреме сега. Нали се е нагушил с трохите, щото едрите бутове са за неговите господари. *** то тука трохите стигат за доживот. Както върви Герб губят ежедневно гласове, доде стигнат Симеончо

81

кооператори ултраси

преди 12 години

герберите са по - свирепи комунисти от бесепарите и атакистите

80

Патриот

преди 12 години

До сега поддържах политиката на това правителство....но след номинацията на Кирил Йорданов ме загубиха, както загубиха и Варна....Явно ще излязат верни приказките на пазара, че ГЕРБ са в един отбор с ***.....Горко на България....

79

Андрей

преди 12 години

С Кирилка Йорданова, ще ударите на камък във Варна. Младите не го обичаме и ще гласуваме за други варианти. Този човек за два мандата само се охрани, не направи нищо добро. Сега преди изборите се активизира, но това е разбираемо, избори идат.

78

бас

преди 12 години

Цветанов знае как се печелят избори, затова всичките от тройната обирджийница съскате,хапете и плюете жлъч като за последно!

77

PENE

преди 12 години

На Кирил Йорданов , вече му викат ПРЕБОЯДИСАНИЯТ ! За пореден път си сменя цветът : първо - областен управител от СДС ,после народен представител от БСП ,после кмет от БСП , после "независим" пак от БСП а сега иска кмет да е от ГЕРБ !?Освен това на Кирчо му викат и КРАДЕЦА , щото открадна всичко възможно във Варна , а даже и невъзможното открадна ! Даже онзи ден беше провесен транспарант с надпис "Варна - най-добрият град за крадене !" - колко точно казано !Дано хората да прогледнат най-после