340

Цола

преди 12 години

Кой гласува поправката Ванко-1, другаре?

339

до червените

преди 12 години

При диария -Инфекциозна болница - бул. "Акад. Ив. Гешов" 17тел. 02/9523780

338

Анонимен

преди 12 години

366 - Който го гласува си отиде:)) Но другият въпрос е защо тези след тяха не го промениха:)))) Като пликчетата с мангизите,а! Лошото от БСП се ползва, нищо, че моралът бил "нов":)))

337

Klimrod

преди 12 години

300 с тези признания ще станеш музеен експонат

336

някой

преди 12 години

Цветанов каза: "тези два взрива са идентични помежду си, идентични са и с взрива пред "Галерия". подозираме кой стои зад тях". е добре де, ама взрива пред "Галерия" беше преди една камара време - защо няма арестувани и наказани? нали МВР много знае, всичко им е ясно - защо тогава бомбаджиите си се разхождат свободно? дори Костов и Яне лично да са сложили бомбите - що не ги арестуват в такъв случай? щото МВР няма идея какво става, ама използва случая да оплюе опозицията, е тва е истината.

335

Цола

преди 12 години

Кой гласува амнистията за престъпления по служба, другаре и другарки?

334

10.02.2011

преди 12 години

Кирил Добрев от БСП поиска да стане ясно какво се случва в държавата. Повод за желанието му е взривът пред редакцията на в. "Галерия". Депутатът от левицата поиска оставката на цялото ръководство на МВР. "Вчера беше запален домът на Петко Сертов, бившия шеф на ДАНС, днес бомба пред редакцията на голям вестник, без значение какъв е той. Питам кога ще бъде бомбата на Позитано? Ние в кои години се връщаме? В годините на мутрите, когато Бойко беше охранител, или в годините, когато беше главен секретар?", коментира Добрев.

333

Анонимен

преди 12 години

Позитански функционер закла родителите си и се метна от балкона.За любителите на БСП :)))

332

РЕЗУЛТАТНОСТ

преди 12 години

Като знам, че електората на БСП е над 70 години и основно на село и не разбира от клавиатура, а от мотика, то на всеки става ясно че пишещите тук КОМУНДУРИ са платени от Позитано 20.

331

ЧЕРВЕНИТЕ І ВЪН!!!!!

преди 12 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ,НА СЕ РЕ ТЕ СЕ!!!!

330

Анонимен

преди 12 години

А колко по-лесно е да се разкрият бомбаджиите! *** това май значи цветанов да нареди на подчинените си да го арестуват:) Смешно, ама тъжно!

329

Анонимен

преди 12 години

Герберите да отидат да утешат осъдените си другари депутати:))))

328

2.2011

преди 12 години

Взривът пред редакцията на в.Галерия е срещу медиите.Дело е на *** зомбиран гербер които не иска да осъзнае ще благодарение на това управление сме много по зле от преди и оплюва всеки които се осмели да му каже истината.От феновете на мутрата премиер Бойко тиквата всичко може да се очаква.И те като своя лидер не са добре със главата

327

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ издигат кмета на Варна за свой кандидат:))) Абе нали беше от някакви медузи той бре гербери:)))

326

до ФАКТ

преди 12 години

Немога да разбера написаното от теб .За кои комунисти става въпрос - за тези преди 44 г или за тези след 44 г Защото и Борисов и Цветанов и родителите им са били комунисти,и то от елитните,от тези които наистина са били във властта и структурите на милицията.За да бъдеш по ясен моля те не толкова общо-комунисти,за кои комунисти става въпрос.

325

Цола

преди 12 години

Другаре, я ни припомнете кой си гласува амнисктия за престъпления по служба? Кой си върза гащите, за да не му се търси отговорност за кражбите? Бойко ли беше, Цецо ли? Кой беше?

324

ха-хааа

преди 12 години

е арестувай го тогава...

323

))))))))))))))))))

преди 12 години

най-хубавото нещо от всичко е , че 90% от коментарите са copy-paste -демек -"коментирам - в играта съм - ама нееам думи -пък явно и нищо което да ги произведе-смех и мъка - само за е....е ставате, а па и по тази причина кротко си ви и е..т

322

Анонимен

преди 12 години

Човек на ГЕРБ дописал закона за наркотиците

321

Анонимен

преди 12 години

Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление в града.Любителите на ГЕРБ:)