50

Eксперт 2011

преди 13 години

Вижте какво става на турската граница, масово се изкупува земя, какъв Шенген, всичко се купума, ДПС плащала по 1000 лева на семейство, за да се заселят в Свиленградско, където турци няма, вижте го в 7plus7. net Само там пишат истината за ДПС

49

Do 48

преди 13 години

Ой на тебе врачка ли трябва да ти викаме !

48

ШОПЪТ

преди 13 години

Борисов имаше уникалния шанс да стане обединител на нацията и да яповеде към добруване.Не успя.Вместо да изпозва целия талант на народа си,както казваше мъдреца Дертлиев,той започна поредица от войни,практически с всички съсловия без неговите кръгове.Развихри се невиждано връзкарство и корупция,гарнирано с арогантно поведение,лицемерие,подлост и най-вече некомпетентност.Опитът да излъже народа си частично успя.Но ЕК е друга работа.Там клоунадата не върви.Сега е на ход българския народ.

47

darcas

преди 13 години

абе те предишните са виновни са всичко, да не говорим пък за следващите, които идват, че ще са виновни през следващите 2 години.

46

Анонимен

преди 13 години

За кой кандидат - президент ще гласувате?Кандидат на ГЕРБ 53%Ивайло Калфин - БСП 11%Красимир Каракачанов - ВМРО 9%Меглена Кунева 9%Румен Христов - СДС 6%Волен Сидеров - АТАКА 5%Атанас Семов - РЗС 4%Брой гласували: 676

45

Лисан

преди 13 години

Този доклад го е писал Яне Янев, това си е чиста провокация. ГЕРБ смачка вече престъпниците, така каза Бареков по телевизията. И взривовете ги постави Янето.

44

хитлер

преди 13 години

руснаците те и без да бъдат нападани ще се унищожат.само пият

43

как ще ги стигнем...

преди 13 години

...румънците

42

б б

преди 13 години

аз буки веди кьорав ви поведох на лаино ви заведох

41

wiktor

преди 13 години

Браво! С постоянство и търпение ще станат нещата. Но преди това да изкореним БКП и всичко свързано с нея!

40

Охранител

преди 13 години

Ама не може да бъде, бе!!! Не сме ли ние най-добрите...каква я мислехме, пък каква стана...то ако ставаше само с ядене и приказки...ТРЯВА и АКЪЪЪЛ!!!...казано на чист български...

39

ZEN

преди 13 години

"Конречулейшънс",,,Ама тиквата ББ го боли фара, нали гепи кинти и от Златев и от къде ли не.

38

хитлер

преди 13 години

а русофилите след 10 години ще плачат и ще плачат

37

мими

преди 13 години

Оп...шамарче! И то поредно. Айде да ми говорят, че всичко е ок и съдиите били неподкупни и т.н., но си вземат премии да за "добре" свършена работа..........

36

електорат

преди 13 години

ТЕ ОТ КАКТО СМЕ ВЛЕЗЛИ В ЕС. НИ УДРЯТ ШАМАРЧЕТА,ЗА ДА СЕ СЕЩАМЕ , НО СЕГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА НИ РАЗДАВАТ ШУТОВЕ!!!!

35

Анонимен

преди 13 години

Мда, назначаването на поредната Калинка - Владимира Янева, прецака целия позитивен образ, който ГЕРБ се мъчеха да си създадат, уж реформирайки съдебната система. Няма да се учудя, ако именно тия от ГЕРБ станат първите 'клиенти' на спецсъда, ако това недоносче вземе, че тръгне и ако по някаква случайност се окаже, че там има честни хора.

34

Анонимен

преди 13 години

Тия катили от ЕК *** кефят с техните доклади за татковината..Изпълват ме с тиха радост умиление и неизкореним апломб за тая *** държава.

33

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че Румъния не я приемат заради нас. Толкова сме жалки, че няма накъде повече

32

Калин

преди 13 години

БОКО ПРИСТАНА НА *** И ЗЛАТЕВ ПРАВЕШКИЯ ... НА *** ЛЕТИЩЕ .. КАТО ИЗГОНИ ЖАНДАРМЕРИЯТА, НА ЗЛАТЕВ ШИСТОВИ ПОЛЕТА :) БОКО СИ Е ШМЕНТА ЛЪЖЕ МАЖЕ ОТКРИВА МАГИСТРАЛКИ.. ДВЕ ГОДИНИ .. ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЩЕ ПРАВИ 8 КМ от ХЕМУС.. ГОДИНА И ПОЛОВИНа :) ШЕНГЕН ЗНАЧИ РЕД.КОНТРАБАНДА ДО МИНИМУМ НИЩОЖНА НЯКВА И ТЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ИМАЛО КОНТРАБАНДА ИМА ДОПОСТИМА .. СПОРЕД ДАДЕНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА *** ТЕЗИ *** ТУКА ТАКА СИ ПРАВЯТ ПАРИТЕ С КОНТРАБАНДА А АЛИБИ С НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ТЯХ ПРАСЕТА ДАЛАВЕРАДЖИИ.

31

за 28

преди 13 години

ми вие сте си крви...четете таз *** тиражка днес.бг.....друго каваха по тв