47

електорат

преди 12 години

Незабавен арест на Костов и Янев!!!!!Те са виновни !!!!

46

до 41

преди 12 години

Този от който взимаха интервю същински талибан си беше с тази брада.

45

Анонимен

преди 12 години

Пожелавам в следващия Парламет да няма представители на рзс, дсб, бсп и дпс. Да си правят бомби и да си ги гърмят на някой полигон, не ни трябват в народното събрание. Амин. Дай Боже.

44

на снимка 8

преди 12 години

много загрижен изглежда костюмарът. Още малко ще се разплаче.

43

Анонимен

преди 12 години

Абе Герберчета нямаше ли да е по-логично ако сами са си поставили бомбите както твърдите, да сложат пред офиса на Атака ?

42

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да сме наивни тези трактористки номера вече не минават.

41

Ivan Grozni

преди 12 години

Стига сте ни занимавалис тоя комунистически театър... ами дайте нещо за за зигано-силямския тероро на талибаните от Пазраджик... 23 часа - вой, 4и 40 сутринта - вой...

40

...

преди 12 години

Ами РЗС не Беше ли партиика на мутрата ТРАКТОРА? Те мутрите не за пръв път се гармят и взривяват това, че сега некоя другарска мутра прави ПРЕДИЗБОРНА РЕКЛАМА не е много интересно! Да си се гърмят и да си се стрелят само жертви дано да няма!

39

кан Крум

преди 12 години

Много елементарно г-да ДРУГАРИ,само вие имате полза от тези бомбички!!!!Уууууууууууу!

38

do 17

преди 12 години

Те всичките гербаджии са изтрещели като този 15-ти номер. А стадото им е водено от странджата.

37

Анонимен

преди 12 години

Миро, всички мислещи хора стигнахме до този извод, за щастие. Това ме мотивира да гласувам.

36

Анонимен

преди 12 години

До 15Пич бързо хващай самолета за САЩ и Сан Франциско, че ще изпуснеш и следващия ГЕЙ ПАРАД. Така както си застанал, най-много да ти изтръпнат палците на краката и да ти се схване гърбът.Хахахахаха

35

!

преди 12 години

Който сериозно мисли, че ГЕРБ са направили това, е напълно луд! Аз лично се притеснявам, защото това вече е прекалено!Не съм привърженик на никоя от големите партии, но това с бомбите и на децата им стана ясно, че е провокация.Вижте само, за да докопат властта на какво са способни някои хора!Притеснително е!

34

Миро

преди 12 години

Колкото и да не разбирам от политика, все ми се струва, че това е нагласена работа. Как тези взривове стават точно когато излизат докладите от Европа. Освен това просто не виждам причина точно ГЕРБ да налива вода във воденицата на опозицията дни преди вота на недоверие.

33

до килъра

преди 12 години

Темата беше САЩ, не Япония.А и *** ще викаш на баща си.

32

Кико

преди 12 години

15 от САЩ,рано та е напекло слънцето,изпий си хапчетата да се ободриш малко

31

до Килъра

преди 12 години

Разноцветните комунисти се опитват да ни го вменят това. Аз НЕ им вярвам.

30

Анонимен

преди 12 години

Тука май пишат само платени *** на Боко и Цвъко, а? Пожелавам ви Искра Фидосова да ви седне на лицата!

29

Декларация на РЗС

преди 12 години

Нашата кампания, която започна с билбордовете, с които уволняваме Борисов не е негативна, заяви по Нова телевизия лидерът на РЗС Яне Янев. То е черно, защото на народа вече всичко му е черно". Нашата кампания няма нищо общо с това, което правят бившите комунисти. Цитирате Бойко Борисов като че ли е Конфуций. Какъв премиер е този случаен човек, който е кукла на конци. Какво му се плашите толкова на Бойко", каза Янев в отговор на водещия, който цитира думите на премиера, че никой не може да го уволни, освен народа. Много лесно може да бъде уволнен Бойко Борисов, ако българският народ подкрепи кандидатурата на Атанас Семов. Аз съм разбрал много отдавна какъв е Бойко Борисов, още като стана главен секретар. - Бойко е една най-обикновена мутра, която в момента е удобна на една определена генералска група", каза лидерът на РЗС. "Ние не сме шамаросани, напротив, готови сме да ударим шамар от името на българския народ", категорично заяви Янев. При първата вълна, когато пуснахме в интернет уволняването на Борисов бе подкрепено от 330 хиляди. Сега са много повече. За разлика от другите политици, ние сме постоянно сред хората. В момента настроението е анти-Бойко. Той има един воденичен камък на врата-Цветан Цветанов, който го тегли към дъното". Аз не съм хазартен играч и не залагам, но съм убеден, че Атанасов Семов ще отиде на балотаж. Според Янев, Алексей Петров не се кандидатира да спечели, а за да покаже, че това, което е направил вчерашния му приятел Бойко Борисов е жестоко, некомпетентно и лошо. Получавам 1464 лева, безотчетни пари, взимам ги, защото е необходимо, народния представител да си върши работата в приемните и да използва необходимата експертиза, а не да използва тези пари за кебапчета и т.н. Погледнете мои колеги, влязоха в парламента слаби като вейки, а сега, вижте с какви тумбаци са", подчерта Янев.

28

Килъра

преди 12 години

"САЩ са добре, защото в продължение на столетия са ползвали безплатен робски труд"***, а какво ще кажеш за Япония?