169

Unufri

преди 12 години

Г-н Семов, дано не ти се наложи да доказваш твърденията си в съда, защото това си е чиста клевета, и ако зависеше от мен щях да те съдя до дупка.Само че, ако има съдебно дело пак ще се изкарате репресирани, нали ;) В това най-ви бива :)

168

Анонимен

преди 12 години

166, зад кого стои целият народ , че не разбрах? зад бомбаджиите ли?

167

Анонимен

преди 12 години

Тези от РЗС не са добре.Фалшива партия.

166

Анонимен

преди 12 години

Скриите се бе смешници. Никой не ви вярва вече за нищо.

165

Страшников

преди 12 години

Полицай спира шофьор:- Добър ден. Документите за проверка!Шофьора му казва:- Ей сега. Елате по-близо, ако може, че са ми долу в жабката.Полицаят си провира главата в колата през прозореца, шофьорът вдига стъклото и го защипва.След това невъзмутимо излиза през другата врата, смъква панталоните на полицая и го опъва отзад.Прибира се в колата, сваля прозореца и потегля пред погледа на изумения полицай.Полицаят се оглежда и вижда малко момченце.- Ей, момченце, видя ли му номера на тоя?Момче

164

Анонимен

преди 12 години

НАРОДЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ТОЛКОВА ***, КОЛКОТО ВИ СЕ ИСКА ДРУГАРИ ОТ БСП-ДПС-РЗС-ДСБ-СДС!!!!! УМРЕТЕ СИ ОТ МЪКА, АМА НЕ Е!!!И ВНИМАВАЙТЕ С ТИЯ ОТЖИВЕЛИ ИГРИЧКИ, ЧЕ МОЖЕ ДА ПОСТРАДАТ НЕВИННИ ХОРА!!! КВО ЛИ ВИ ПУКА НА ВАС?

163

Страшников

преди 12 години

Двама полицаи дебнат на магистралата. Единият се чеше по главата през шапката, а другият казва:- Защо си чешеш главата през шапката, а не си я свалиш?- Теб, като те засърби отзад, сваляш ли си гащите?!?

162

Анонимен

преди 12 години

седя и си мисля: Какви ли са мотивите на правителството да слага бомбички точно докато се мъчим да докажем на Европа, че се борим с престъпността... Съвършенно ясно е ,че са от опозицията. Дали БСП или РЗС - това е въпросът

161

Х

преди 12 години

ЦЕЛИЯТ РАЗУМЕН НАРОД СТОИ ЗАД ВАС. ГОРЕ ГЛАВИТЕ И НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ. НАРОДЪТ ОТ ПАМТИВЕКА ГИ Е НАРИЧАЛ ИЗЕДНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ. ЩЕ ИМ ДОЙДЕ И ТЕХНИЯ РЕД. ББ ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН!

160

1

преди 12 години

Очевидна е целта на гей-дружинката РЗС. Те повече парламент няма да помиришат, но с активни действия могат да размътят водата. За всеки мислещ човек е повече от ясно, че властта няма полза от подобно "сплашване" на безгласните букви. Очевидно е защо има бомба и за ДСБ. Това разбира се е без тяхно знание и служи за масовка, един вид " репресиите не са само с/у нас"

159

Анонимен

преди 12 години

НА ВСИЧКИ НИ ПИСНА ОТ ТИЯ ПИ/С/КЛЬОВЦИ!!!

158

Анонимен

преди 12 години

161 ти на кого ги пишеш тия работи милиционерите които пишат по нареждане коментарите ТУК не могат да те разбера те изпълняват заповеди !

157

Лингвист

преди 12 години

Такъв изказ на словореда какъвто има тук в 90 % от коментарите съм срещал само при проверки на пътя от полицията !!!

156

Анонимен

преди 12 години

Никой няма сам да си взривява къщата! Взривиха в-к\"Галерия\" - флашките секнаха, от месец Яне дава меко казано стресиращи интервюта с данни за тоталната корупция на ГЕРБ, а вчера каза директно за ББ, че е мутра, все пак не вярвах, че ще посмее \"Tиквата\" да стори нещо такова, но уви - факт, аз лично вече избрах за кого да гласувам!

155

До те това е

преди 12 години

УЖАС,С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ ТОЗИ КОЙТО СЕ Е ВЪЗПРИЕЛ ЗА ГУБЕРНАТОР НА БЪЛГАРИЯ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА КАЖЕ ПРЕД РОМСКИТЕ ЛИДЕРИ,РАЗБИРАЙ РОМСКИТЕ ЦАРЕ " ВИЕ ИМАТЕ ВАШИТЕ ПРАВА И ДАЙТЕ ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ХОРА ТАКАВА КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТ". СЛЕД ТЕЗИ ДУМИ ИМА ЛИ БЪЛГАРИН,ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ДА НЕ НЕНАВИЖДАС ТОВА ПРОТИВНО МЕКОТЕЛО? ТА ТОЙ ОТКРИТО ПРИЗОВАВА *** ДА НАТИСКАТ И МАЧКАТ БЪЛГАРИТЕ,И НИЕ ДА СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ГИ ИЗДЪРЖАМЕ ЗА ВСИЧКО - ОСТАВКА БОКО ТИКВА. ОСТАВКА

154

Гошо тъпото

преди 12 години

99 % от коментаторите и коментарите са написани от хора завършили едно и също училище където са ги научили на едно нещо само

153

Те това е

преди 12 години

Хора, губернатора на Република България,политическия покровител на Боко тиквата и на ГРОБ ,Американския посланик е наредил на Българите да толерират ***,да не ги заставят да плащат разходите си като ток,вода,отопление,храна,да им се дават всеки месец социални......Граждани,да изметем наесен слугинажното правителство на ГРОБ, за Борисов ще гласуват всички ***,но трябва да знае че окончателно загуби нашите гласове.......АМИН......Уорлик: Ромите са също граждани на България и имат праваРомите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик пред ромски лидери. Той участва в среща за обучение на балкански ромски лидери под наслов "Ромски лидери за регионално сътрудничество", предаде Дарик. Той посочи, че е дълбоко ангажиран с въпросите, свързани с ромската общност в България, и добави, че се е запознал с ромски лидери и семейства.

152

Анонимен

преди 12 години

Янето е уникален: сложи посреднощ няколко билборда из София, после пусна саитче, снощи гръмна две пиратки, а сега и си пише с нас със никнеим "Гошо ***".

151

tulski

преди 12 години

Тия сами са си организирали това. Правят си PR. Ако някой иска да ги трепе няма да сложи 150 грама тротил, а 3 - 4 кг и ще ги изстреля в космоса.

150

Nqma smisal

преди 12 години

Pikaq na vsi4ki tqh