22

Анонимен

преди 12 години

Ама моля ви се, освен че им храним ***, които започват от 12 годишна възраст да произвеждат, опростете им задълженията за да не ни съдят после в Брюксел, че ги дискриминираме. Те балъците българи ще платят с лихвите каквото са ползвали ***. Ами поне да се къпеха говедата с тая вода, но не, те трябва и да смърдят защото им е "етничска особеност" или как там му се казваше по модерному.

21

Анонимен

преди 12 години

Що не въведат пак Строителни войски. Там поне ги караха да бачкат и им даваха някаква професия и то добра. Панелките колкото и да са стари са много по-добри от строителна гледна точка в сравнение с новите строежи.

20

Анонимен

преди 12 години

В затвора само ще лежат и ядат за наша сметка, както са си свикнали. 1000 часа обществено полезен труд на полето ще ги оправи, колко пустееща земя има за обработване!

19

Анонимен

преди 12 години

Да, и като им спрат водата, няма понеже обществени чешми и чучури и гледай *** как се е разтревожил...

18

аз

преди 12 години

Сега тия 2 милиона ще ни ги шибнете на нас нормалните хора нали бе??...*** в скапанярската държава..щели да си ги събират..кога въобще нещо е взето от тия *** и въобще нещо е предприемано срещу тях ве УПРАВЛЯВАЩИТЕ??Нещастници.

17

петър

преди 12 години

ромите не им спират водата и тока като на българите защото са над 50% от електората в българия и стават мили и драги по избори

16

брадваро

преди 12 години

смех:))и аз така събирам

15

БъБъ

преди 12 години

Няма такъв етнос "роми"! Има само ***!Всичко останало е демагогия. За да се говори за социализация на ***. Става въпрос пак за пари! И от тази социализация са пълни криминалните хроники за *** обири, грабежи, изнудвания, побоища на възрастни хора с цел отнемане на имот. Много са. Да не говорим, че не плащат вода, ток, парно. Държавата нехае.

14

Анонимен

преди 12 години

На този на снимката ще му вземат мушамата в ПОЛЗА на държавата, дето служи за покрив на колибата му. Да видим тогава бай *** няма ли си плати задълженията.

13

666666

преди 12 години

Мисията на ВИК - определено невъзможна.Очаквам скоро ромите да заведат дела срещу ВИК за нарушаване на правата им.*** не плащат , това не е новост. :)

12

пю до 4

преди 12 години

Да , чувал съм че там има доста по-справедливи от нашите някои закони. Но иначе и там има несправедливи неща. При нас е учудващото тия наши антинародни терористи дето са ни в парламента и др. кой им нареди или дали по свое желание ни съсипаха така? това вече е доста интересно да се узнае? Защото дори и Ранът да им нареди, ако те не искаха нямаше да ни съсипят така жестоко. въпроса е, че като чели са в една партия всичките и тя ни дере от много години? Няма име, но яко приватизира и скубе.

11

Анонимен

преди 12 години

ВИК нищо няма да събере по съдебен път защото процедурата е ужасяваща. На същия хал са и ерп-тата и топлофикациите и мобилните оператори и т.н.

10

gotika

преди 12 години

Ми спрете им водата! :<<<<<<<<<<<

9

jony3

преди 12 години

нетрябва да им спират водата, тези хора се къпят по три пъти на ден. как ще се оправят сега :)

8

DURU-сапун

преди 12 години

Да изгоним тая *** обратно в родината и туркия !

7

кориас

преди 12 години

Ямбол-града на мечтите,всеки мечтае да се махне от там

6

...

преди 12 години

Хахах, късмет на ВиК със събирането на сумите ...

5

Любопитен

преди 12 години

ПИТАМ - ЗАЩО НЕ ГИ СЪДЯТ?? ЗАЩО НЕ ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА?? ПРЕД ЗАКОНА ВСИЧКИ СА РАВНИ!!!

4

пешо

преди 12 години

защо не са им спряли водата, както я спират на българите, ами чакат да се натрупа? виновно е ръководството на вик, да се глоби и смени, заради некадърно управление!

3

TERAPEVT

преди 12 години

АМИ ТО....ЯМБОЛ...ЯМБОЛ КАТО ЯМБОЛ - ДА НЕ Е СТАМБУЛ Я....ХА ДА НЕ СИ ПЛАТИ НЯКОЙ В СТАМБУЛ ДЕ....И ДА МУ Е ЯКО ДУПЕТО, ВСЕ ТАЯ....ЩЕ СПИ ПО КОРЕМ....