259

До № 64

преди 12 години

Гледай аз да не ти сложа на тебе една българска!

258

антиЕС

преди 12 години

Хора ,аз ви предлагам проста рецепта, не чакайте на обратните ни политици,те няма да ви помогнат.Всеки българин да купи по един хляб да го напълни със стрихнин и да го хвърли в контейнера за ***,точно за един месец ще си решим проблема и с *** и с бездомните кучета.

257

Бейлис

преди 12 години

Ще си наберат железо и ще си тръгнат..

256

242

преди 12 години

*** са ни най-малкият проблем,те крадат малкоголемите далавери стават по-високо в хранителната верига :)

255

Чай шукария

преди 12 години

- Мустафа, сат кач олду? (Мустафа, колко е часът?)- Еееееее, 6 без 10! Ще бъдем новоодомци!Айдамееееееееееееееее! (Ихаааааааааа!)

254

врел и кипел

преди 12 години

Сега най-големият проблем пред общинарите е каква дограма да сложат. Ако е дървена, ще я изгорят още първата зима, ако е пластмасова- също. Ако е алуминиева, ще я предадат за вторични суровини.

253

Анонимен

преди 12 години

За толкова години тия хора не разбрахали че *** обича да живее в мизерия и мрасотия той няма да си остави *** и да отиде да живее в апартамент за който трябва да плаща.АКо му го дадат без пари веднага ще иде ама като му искате пари и посмъртно няма да иде там.И какво има да му мислите как да си заслужат апаратементите, малко ли работа има за тях като общи работници и да ходят да копаят и правят пътища, или вие гледате да им дадете работа при която нищо да не правят а само да си ВЗЕМАТ.

252

Анонимен

преди 12 години

Гледам често се споменава АТАКА в коментарите, което е напълно нормално, и аз съм за защита на националните интереси, но Атака опорочиха идеята за такъв тип партия. Във всяка държава, особено оглозгана като нашата националистическата идея винаги намира почва и успява да обедини едни 10-15 процента от избирателите. Защо при нас не е така тогава? Сидеров не трябваше да подкрепя управляващите на първо място, както и да не позволи разпадането на парламентарната група, да си спести честите изцепки и да покаже, че наистина може да работи за националните интереси. За съжаление ми се струва, че той прави точно обратното, при това съвсем целенасочено. Единственото ми обяснение за това е, че работи за управляващите, които се страхуват от това народа да се обедини, тъй като омразата му ще се стовари първо върху тях.

251

Анонимен

преди 12 години

252 вероятността за Атака е по-голяма от вероятността за протест. Така че протест ОК, ама това не изключва и Атака. Само Атака могат да тропнат по масата и да дадат сметката на Уорлик. Само Атака наричат нещата с истинските имена.

250

до 250

преди 12 години

Не обобщавай! Въобще не е вярно!погледнете себе си и си оправете държавата, която вони отвсякъде!

249

Анонимен

преди 12 години

Пълен идиотизъм!Всеки сам трябва да си заработва парите и построи жилището.А тези от Филиповци са от на долните ***. Голяма част от *** си работят и живеят нормално, но тези няма да се оправят никога

248

Анонимен

преди 12 години

247 ама явно са и на Герб и на СК и на БСП и на ДПС. Май само Атака не разчита на тях.

247

do 222

преди 12 години

Ангеле,ти наистина ли мислиш че основната печалба от контрабандните цигари отива у ***?Онези дето вкарват тировете едва ли са от тях,за тази дейност трябват солидни пари дето *** ги няма.

246

ДО Stany

преди 12 години

О, не!Не протест срещу ***! - а срещу държавата!!!!!и стига с тая атака и национализъм! (безпочвен)

245

Писна ми

преди 12 години

Излишни разходи на наш гръб. В Пловдив срещу КАТ построиха преди години къщи по проект за ***. Отидете и вижте на какво приличат сега. И в София ще е същото.

244

Анонимен

преди 12 години

Това не е проблем само в България. Същото се случва в Сащ, Германия, Турция, Франция, Македония, Румъния, Холандия... и по целия нормален свят. За сметка на интелигентните видове се стимулират ***. Всичко това ми изглежда като геноцид над мислещите същества и опит за заместването им с безмозъчни ***. Явно някой с много много власт иска удобна и възможно най-глупава маса.

243

...

преди 12 години

Пишете цифри! Kолко пари ни струват ***? По груби изчисления за година даваме над 10 милиарда евро за да издържаме тези ***. Това включва всички видове помощи, загубите от неплащане на данъци и осигуровки, програми за интеграция, болничното им лечение, разнасянето на болести, щетите от всички видове кражби и покриването им, разходи за следствия и дела, престоя им в затвора, неплащането на ток и вода, делата в Страсбург и т.н. Ето защо сме бедни...

242

пРИЯТЕЛИ,

преди 12 години

Приятели,Националния ни интерес е кристално ясен МАТЕРИАЛНО И ДУХОВНО БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!НО ДНЕС НАД БЪЛГАРИТЕ СЕ УПРАЖНАВА ГЕНОЦИД!!!1. Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни - "Социалния минимум" е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв.ОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от нея!!! Следователно средната ни заплата ТРЯБВА БЕЗПРИКОСЛОВНО, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!Това означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ и в социалните системи!!!За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба, за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да плати ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...Което означава още 7-8 милиарда ПРИХОДИ в бюджета!!!ТАКА ПРИ ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО ОБЛАГАНЕ, ПРИХОДИТЕ В БЮДЖЕТА ЩЕ НАРАСТАТ С 2/3, БЕЗ СЪТРЕСЕНИЯ ЗА НИКОГО2. Пари за пенсионната система има и при днешното ниво на вноските, но! Гражданите дори и най-развитите държави не могат да поддържат ПЕТ ПАРАЛЕЛНИ ПЕНСИОННИ СИСТЕМИ, както е у нас,- Солидарна,- Капиталова лична (но защо частна),- Пофесионална- Капиталова обща (държавен Сребърн фонд)...- Данък Обществено осигуряване, с който работещите граждани плащат КОНСТИТУЦИОННОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ на Държавата!!!Днес Парите за пенсии са достатъчни, но само ако Държавата и Гражданина си плащат задълженията по Конституция, като:1. Пенсийте се отделят от Социалните задължения на Държавата, която ги дължи по Чл.51 от К-ята2. Премине се изцяло на чиста Солидарна пенсионна система, подпомагана от Общата капитарова система3. Чрез Противоконституционния на Чл.60 "Таван" на осигуровките, годишно се крият над 1 милиард лева..., а от ниско обложените Девиденти и доходи от Наеми, се пестят още толкова...4. Почти 1 милиард Социални осигуровки и помощи, също не се облагат пенсионно и здраво, макар че тези хора се лекуват и получават пенсииТАКА БЮДЖЕТА МОЖЕ ДА СЕ УДВОИ!!!И накрая Днес тези наши пари се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА!!!А ДЯНКОВ ИСКА ДА УЗАКОНИ ТОЗИ ГРАБЕЖ И В КОНСТИТУЦИЯТА

241

зори

преди 12 години

курволяче неграмотно - сори, че ще разочаровам, ама *** са електората на БСП :)Не ви ли омръзна на тъпите червени башибозуци да лъжете като *** ? :)Освен това не от *** да се отървем, а от *** българи, които позволяват на *** да правят каквото си искат...Щото те ***, че са *** и *** - такива са, но онези българи дето им позволяват всички простотии са по-големи *** и от тях...и ти си такава *** комунистическа :)

240

vanili

преди 12 години

eeeeeeeeeeeee Хасанчо,кой да те подкрепи бе,не виждаш ли хората около теб,ми нали после от тези медни тръби и целия този лукс ,който искаш,няма да остане нищо.Ще предадете желязото,другото ще изгорите,за да се топлите,аааааа ,да ,забравих и ще си направите лъскави зъбки.............Ама не се ли усещате,че като си опустошавате жилищата все едно ядете от самите себе си.Ами та то е същото..........