357

AHMET

преди 12 години

PO DOBAR OT TSVETANOV VATRE6EN MINISTAR NE E IMALA BALGARIYA.

356

Путев

преди 12 години

Другари, имате задача от утре да клинкнете 500 000 пъти в нашия саит, знаете кой...дерзайте, Партията ви зове!

355

за 382

преди 12 години

Това е нов морал - няма ваши и наши.... АЗ осъден *** не сум видял досега- те са невинни и като крадат и с *** си

354

Анонимен

преди 12 години

Тоя носил папки в МВР и станал министър.Възход на простотията.ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ.

353

то

преди 12 години

за Цветанов няма и смисъл да се говори, нито ще разбере какво му казваш, нито ще може да отговори смислено, освен имотчета, апартаменти и срс-та, за друго не му стига вътъка да мисли, ако изобщо го може мисленето, щото не личи по нищо, че можекой знае какво е скътал срещу Бойко, та оня толкова влюбенио и самоотвержено го защитава

352

Анонимен

преди 12 години

383 - Внимавай с Леденика и амфетамина:) Дерзай:))

351

Злото джудже

преди 12 години

Вота няма да мине, но ще има положителен ефект. Мавъра ще си направи политическо харакири :))

350

Анонимен

преди 12 години

"Солидна глоба грози България заради АМ "Люлин" Първоначално зададените проекти за магистрала Люлин не са спазени. Фактурирани са строителни дейности, чиято стойност всъщност е по-ниска, а цената на шосето е завишена необосновано. Това се казва в одит на Европейската сметна палата за изпълнението на проекта."Жалко че не сме правова държава! Плевнята вече щеше да е в конюшната:))

349

375

преди 12 години

Успех,***!Дерзай!Излизам да пийна бира!А ти се лутай из сайтовете като ненормален и попържай по форумите,където видиш новина за Бойко или Цветанов.

348

Анонимен

преди 12 години

377 - Ще ти отговоря само с едно заглавие от днес за новият морал герберов:"Осъдиха двама депутати от ГЕРБ за конфликт на интереси"Така, че скоро може сам да си избираш накъде да поемеш:) Но за завода не знам! ОТ 2005г го чакаме! Хайде дай Боже да стане:)))

347

ahmet

преди 12 години

BRAVO TSVETANOV

346

Клонунгите атакуват

преди 12 години

Клонингите на столетницата - хамстера, доги и лостов скачат .......в чувала на Цецо :))

345

за 375

преди 12 години

373 - Не се нервирай де:) Не си напрягай гладкото мозъче:)) Няма да се получи гънка и да предизвикаш човешка мисъл:) И гледам че пак мисълта ти е стигнала до под пъпа:)))) Нормално....за тебе :)))

344

Анонимен

преди 12 години

Помните ли,как големия вътрешен министър натресе тъща си?

343

за 374

преди 12 години

не се прави на умряла лисица- вас. комуназите ще довършим....ето ЕС дава пари за завода за ***, ще ви преработим и подарим балите на Путин :))

342

Василев

преди 12 години

Вчера дават интервьо с Ваньо Танов !!!Каза ,че ако има контрабанда на горива само Лукойл може да я извърши , понеже само техните складове в рафинерията не са вързани в системата!!Ми ся кво ша праим???Да им се помолим !!!

341

Анонимен

преди 12 години

373 - Не се нервирай де:) Не си напрягай гладкото мозъче:)) Няма да се получи гънка и да предизвикаш човешка мисъл:) И гледам че пак мисълта ти е стигнала до под пъпа:)))) Нормално....за гербер:)))

340

Анонимен

преди 12 години

370 - Пак ли ще довършвате някого! бе ка нещо съзидателно не направиха! Все довършвате ГЕРБ някой - онкоболни, майки с деца, пенсионери, децата с нужда за лечение в чужбине, безработни, лекари и т.н.:))) Да не се окажете довършени обаче вие:))))

339

364

преди 12 години

Хората с акъл оценяваме нещастниците като теб,които хващат мазоли на дупенцата,за да плюят на смени.Позитански активисти - смешници!

338

за 369

преди 12 години

Няма как да вземат властта -червената армия дето ги доведе я няма, а бабичкит е дето гласуваха за тях за в един по-добър свят.....