71

Анонимен

преди 12 години

nai glypavite komentari

70

Анонимен

преди 12 години

Екстра! Ше си юркам хикс-шестицата по нови магистралки! Кефффф!!! :)))

69

до 68

преди 12 години

Всичко е наопаки у нас... Щом вие, социалистите, почнахте да плюете против социализма...

68

Анонимен

преди 12 години

114г.строят тунела под Шипка 3,2 км. толкова ли няма 300милиона лв държавата???

67

Анонимен

преди 12 години

Май българинът още си живее в соца.При капитализма държавата не строи нищо.Строежите се извършват от частни фирми.Даже строителният надзор е на частни фирми.Държавата само е длъжна да създава условия да се спазват законите.Всякакво рязане на ленти си е с "чужда пита помен прави".То така Бат Бойко откри и логистичен център на бирена фабрика /склад за бутилирана бира/.Какво общо има държавата?

66

Bo

преди 12 години

Може би не разбирам но как строежа на магистрали ще направи хората по-заможни?Как ще открие работни места?Та ние нямаме един завод.Че сме най-бедната и пропаднала страна в ЕС то това е ясно.Според статистически данни поне 10-12% от населението е без работа.Отново шампиони в целия ЕС.Доста хора са болни,бедни и нещастни.Нищо де важното е магистрали да има.Някак си не споделям стадната глуповата еуфория.Кредитите трябва да се употребяват за производство и стопанство.Иначе писти има за всички хахах

65

Venera

преди 12 години

Направят ли още малко магистрали и заплатите да станат 3 000лв, и нивото на култура да се вдигне от 3 на 80 процента, и да се интегрира мангализма може и да се върна в Бг.Тогава аз ще помагам с нови европейски методи и съвети.

64

Охранител

преди 12 години

тук е мястото да кажа, че вДянков е сатаната в това правителство...и въобще не се вписва в представата ми на българин, успял назапад, дошъл да работи за благоденствието на държавата и народа и...той е може би САТАНТА ... в това правителство...мислех, че Боцко ще го разбере по-рано...ако въобще го е разбрал...?!?

63

Анонимен

преди 12 години

Тунел под Шипка Актуализираната проектна документация предвижда построяване на 20 км подходи, обходен път с дължина 10,340 км и пътен тунел с дължина 3,2 км, широчина 10 м, височина 4,8 м и две ленти за движение. Според предварителните проучвания необходимите средства за изграждане на 3километровото съоръжението са 125- 250 млн. долара. Това ще бъде най-краткия път между Северна и Южна България,

62

Анонимен

преди 12 години

Когато магистрала Струма влезе в действие почти никой от сегашното народонаселение няма до може да я ползва, най вече по биологически причини!

61

Анонимен

преди 12 години

До 55Ей пльощек сигурно си някой сдухан софиянец,за да мислиш по тоя начин!

60

Охранител

преди 12 години

Според мен Плевнелиев е човек, който работи за себе си, но не за парите си, а за авторитета си на достоен българин...и той е единственият, който след Беров виждам в България да работи по този начин...просто всички българи трябва да го обичат и подкрепят...БЪЛГАРИН...такива трябва да ги търсим...със свещ...затова казвам, че ще е ценен за всяко правителство...ноооо...в България нещата не се случват така...иначе съм сигурен, че той би работил не само за Боцко...той работи за държавата БЪЛГАРИЯ!!!

59

до 58

преди 12 години

ти ли ще ми кажеш къде да ходя!

58

Илия

преди 12 години

С ГЕРБ и Бойко ще ни трябват вело алеи не магистрали, при Бойко бензина стана по скъп и от лев за евро...ама нищо де изберете си го пак пък си пийте биричката пред компа и си мислете че сте нещо по различно от стадото на Бойко Борисов

57

до тоя под мене

преди 12 години

нямамстига там да си седиш само

56

Анонимен

преди 12 години

Тунел под Шипка мит или реалност?!На 16 март 1897 год. габровската общинска управа взема решение за проучването на Шипченския проход относно прокарването на тунел.

55

до 55

преди 12 години

нещо против ли имаш, че си ходя на село бе ***!

54

до 43

преди 12 години

строят магистрала на тебе ***- в петък да си ходиш на село по-лесно. писна ми от ***

53

НАЙ-ОБИЧАМ....

преди 12 години

...ДА СИ ДЖИТКАМ ПО МАГИСТРАЛИТЕ С КОЛАТА И ГАДЖЕТО!МРАЗЯ ТЕСНИТЕ И РАЗБИТИ ПЪТИЩА , КАТО ......"ШУМКАРСКИТЕ ПЪТЕКИ НА ПАРТИЯТА"!САМО ГЕРБ!!!! БАНДАТА НА ХЕРСОНСКИЯ ***.....ДГД!

52

Охранител

преди 12 години

Като правителството на тройната ламя беше без конкуренция, защо не си назначи такива кадърни и милеещи за страната хора, а наслога само пиявици на всички постове...мога да плюя всички от това правителство, но не и Плевнелиев...съвестта не ми го позволява!!! Хора опомнете се!!! Който и да спечели ... ПЛевнелиев е най-добрият за този пост в правителството и трябва да му го предложат и следващите!!! Всичко друго е далавера...такива хора трябват във властта!!!