255

Анонимен

преди 12 години

255, Никъде не отбелязваш че Костов продаде България за 12 стотинки?

254

цецко

преди 12 години

Дерзай,другарю Костов!Докажи за пореден път,че си нашият спасител в най-тежките моменти за Партията!!!

253

sofeto

преди 12 години

Умирам от смях когато нарекът Костов- "КОМАНДИРА".Така може да се нарече някой който ще поведе хората към някаква цел или победа а "бай Иван" освен говедар, кравар или овчар, друго кво мое да поведе???

252

до 255

преди 12 години

НЕ ЛЪЖИ *** -- ТОВА ЗАВАРИ СТЕФАН СОФИЯНСКИ , ПОМНИМ МНОГО ДОБРЕ

251

Анонимен

преди 12 години

КОСТОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ - КАКТО ВИНАГИ!ЦЕЦО Е БИТА "ДС" КАРТА!НЕ Е ЗА ФИЗКУЛТУРНИК ТОЗИ ВИСОК И ОТГОВОРЕН ПОСТ!МЯСТОТО МУ Е ПРИ САМООТВЕРЖЕНАТА ТЪЩА!

250

Анонимен

преди 12 години

Цветанов по поведение прилича на следовател от "народната милиция". Ниско интелигентен, но способен да прави внушения и изнудване на противника. Това до някъде му се отдава, докато срещу него не се окаже човек с висока интелигентност и познания в съвременната българска действителност. Тогава лъсва милиционерския му *** и изпада в забавна безпомощност. Последния пример за това беше "Панорама" по БНТ , с участието на Иван Костов и Цв.Цв. Не му помогна и непрестанното повтаряне на тезата за "успехите" на ГЕРБ. Въртеше се като развалена грамофонна плоча.

249

Анонимен

преди 12 години

Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите ,но нефалирани предприятия.5.Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6.Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7.Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8.Прекъснати връзки със светоните финансови институции - МВФ и СБ.9.Дългове към външни кредитори - над 13 милиарда долара.10.Пълен блокаж на държавата и разгул на "бригадирското движение " на мутрите.Власт на СИК,ВИС,***,777 и др.такива. Който не плащаше рекет,нямаше право на бизнес.От рекета бяха "освободени" само назначените от БКП/БСП" бизнесмени".Какво остави след себе си г-н Иван Костов?1.Месечна инфлация 0,2 % - годишна 3%.2.Национална валута - 2 лева = 1 долар.3.Валутен резерв - 3,7 милиарда долара4.Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане,което стана през следващите години.5.Средна заплта 250 лв = 125 долара.6.Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7.Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8.Възстановени връзки със световните финансови институции - МВФ и СБ,както и с Европейската банка.В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9.Външен дълг на България- намален да 9,5 милиарда долара.10.Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.ЗАПОЧНА ДА ИМА РЕД.Така,че е добре да си спомните всичко това,да си дадете сметка,кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените "престъпления по време на управлението на ОДС"

248

Гражданин

преди 12 години

ТОЯ НЕ Е ЧИТАВ НО В СЛУЧАЯ Е ПРАВВ редакцията се замислихме дали този въпросник може да е фалшификат. Но развитите в него идеи са съзвучни на политиката на шефа на предизборния щаб на ГЕРБ - Цветанов и на пропагандата против политическите противници на ГЕРБ в жълтите вестници (например срещу Кунева в последните седмици). Такова нещо е трудно да измисли друг, освен милиционери. И те обикновено обичат да са с властта, докато е силна, а не с опозицията.

247

до всички "мног

преди 12 години

понеже сте готови да повръщате срещу жълти стотинки само да ви припомня -Когато г-н Иван Костов стана министър-председател на Република България завари :1.Месечна инфлация 300%.2.Обезценена национална валета 3000 лева = 1 долар3.Валутен резерв на страната около 200 милиона долара,като при ниво 1,2 милиарда долара,Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал "...под нивото на възможния минимум".4.Растяща безработица,дастигаща да 16 % официално и над 25% реа,

246

ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА...

преди 12 години

...ЧЕНГЕДЖИЙСКА МАФИЯ ...СЕ ГОТВИ ДА ЩУРМУВА ГЕРБ!РАЗВАЛИ ИМ СЕ РАХАТЛЪКА И ДАЛАВЕРАТА ....И.."МОТИВАЦИЯТА" ИМ Е СИЛНА!ДОВЧЕРАШНИТЕ "ВРАГОВЕ" ----СТАНАХА ,"ДРУЖКИ".........В ОБЩАТА БОРБА,ХА,ХА,ХА,ХАААА........!МАМКА ВИ ЧЕРВЕНА...!!!

245

Яна

преди 12 години

Предател!!! Унижтожи синята идея,разби хиляди мечти за промяна,сега продължава да твори мръсотии на всички които не са с него.Как може все още да има хора ,които да гласуват за него,срам и позор за нацията,нека сините да го махнат най накрая.Благодариние на него имаме отново Първанов за президент.

244

анонимен

преди 12 години

Разкрит сте другарю Костов ,Иване народа те разбра .Време е да се одтеглиш и да напишеш мемоарите си за простия народ как го ограбихте.

243

Поп Кръстю

преди 12 години

Косто изми моят срам...

242

анонимен

преди 12 години

Костов разцепи СДС сега иска да разцепи ГЕРБ ,но едва ли ще мусе усмихне това щастие .Той е като Ахмет Доган ,внедрен агент в редиците на демократичните сили на България.

241

ОТНОВО

преди 12 години

"Партизан за Бой-ко се стяга "....!

240

до 241

преди 12 години

Колко си прав!

239

Обяснител на каса би

преди 12 години

Лостов е човек на ршките(ГРУ) - биле 2 години в тянха школа. Спящ агент му викат , наводчика му не е у нас между другото.......губернията ( БГ) се опита да се отърве от мечешката прегръдка и хоп онеь му дръпнаха кончето. Честит ви още 15 години грабеж, ако успеят да бутнат ГЕРБ и да си направят мечтаното ''експертно'' правителство

238

co4coop.co

преди 12 години

Mrasen dolen *** do koga ste se razxozda toia pluzek na svoboda dokoga? Nema li gospod na tazi zemja ili e carstvoto na uzasa.

237

Анонимен

преди 12 години

Костов се приема много на сериозно.Крайно време е да се примири с факта,че е бита карта в политиката.Народа му даде шанс.Той го пропиля и толкоз.Няма възкресение нв политиката.

236

Време Е!

преди 12 години

Време е за народен съд!Първи на гилотината да се готвят:1.Черното влечуго2.Малкият Мук3.Лърч4.Черната вдовица5.Конан разрушителя