93

zzz

преди 12 години

Вие само прочетете неграмотното изказване на Борисов с блузката с къси ръкави (така се прави на "народен" човек). А иначе няма съмнение, че Цветонов и Борисов, заедно с квачките Цачева и Фидосова (тази е опасна, с престъпни уклони) са в състояние да изфабрикуват точно такъв документ. Това е стилът на ченгетата и мунрите, а както е известно, нашият министър-председател е и двете! Питам се защо телевизиите непрекъснато излъчват просташките коментари на Борисов? Поне веднъж да го бяха коментирали!

92

JORJ GAN4EV

преди 12 години

MIGLEN4E DA TI IMAM MUSTAKA,DRUGO NE ISKAM 6TOTO NQMA6.

91

Анонимен

преди 12 години

доносите и флашките са патент на Янката и Патрашката и Трактора,те вкараха този стил на оплюване на опонента по поръка на партията, която ги сзъдаде и поддържа БСПкаквото повикало / такова се обадило

90

Анонимен

преди 12 години

Това може да се очаква, когато в политиката навлязат полицаи и милиционери - такива са преобладаващите коментари по случая. Наблюдатели напомнят, че местните структури на ГЕРБ са направени главно от Цветан Цветанов и в тях са включени много бивши служители на милицията и полицията, сега бизнесмени, чиновници и всякакви.

89

Анонимен

преди 12 години

Комуназите рИват за авторските права, това е цялата работа....те са майстори на кьорфишеците , по модерно му компроматите....нали запалката и трактора това им е специалността ...са е еб**т у гъ**о червен

88

МАЯ

преди 12 години

СМЯТАМ ЧЕ Г-ЖА ПЛУГЧИЕВА Е ЕДИН ОТ НАЙ ДОБРИТЕ ПОЛИТИЦИ - ЗНАЕЩА,ИСКРЕНА И Т.Н. И НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЪЖЕ ЗА НЕЯ БИХ ГЛАСУВАЛА ВИНАГИ!!!

87

Анонимен

преди 12 години

ЦИК под вещото ръководство на ФИДОСОВА , ще фалшифицират изборите , ако съвсем загубят наесен.Бойко и Цецо - нямат алтернатива освен да се държат за властта колкото могат - така наречените - МИЛИАРДЕРА и МИЛИОНЕРА.Паднат ли от власт ............. най-добре - ЮАР, защото така ще лъсне всичко което напраниха за 2 години че ще им припари под краката

86

Стар изборджия

преди 12 години

Че то си е практика от 1990 да се събира информация за опонентите, че има и цяла наука за това. Ко с еправи на ощипана таз евро уДса ....преди 1990 по разбираеми причини не се правеше

85

100ХХХ

преди 12 години

А третият ешалон на комунистическата номенклатура - това е баберекът на червените кадри. Това е истината - този баберек не знае друг начин да расте, освен с доноси и милиционерски номера.

84

Анонимен

преди 12 години

Държавна сигурност де факто сама се издъни, като ни показа нагледно как се е работило по нейно време и как са следели хората. Лошото, че БСП никога няма да скъса пъпната си връв с БКП и Държавна сигурност.

83

100ХХХ

преди 12 години

Не знам защо всички се правят на ударени от слънцето, след като е повече от ясно, че активните мероприятия и доносите за опонента са характерни за средите, от които произлизат, ББ, ЦЦ и още хиляди други членове на ГЕРБ. Това са полицейски хватки и номера, които сега се възраждат от бившите ченгета, станали гръбнака на гербаджийската пасмина. Нещо по-лошо, в ГЕРБ са третият ешалон от номенклатурата на БКП. тоест - баберека. И този баберек е свикнал да върви нагоре с доноси и милиционерски номера.

82

Въпрос Ном.82

преди 12 години

В.Имате ли срам другарю/другарко ?О. Аз съм истински комунист ,имам само 2 офшорки...

81

"Всеки ден"

преди 12 години

В редакцията се замислихме дали този въпросник може да е фалшификат. Но развитите в него идеи са съзвучни на политиката на шефа на предизборния щаб на ГЕРБ - Цветанов и на пропагандата против политическите противници на ГЕРБ в жълтите вестници (например срещу Кунева в последните седмици). Такова нещо е трудно да измисли друг, освен милиционери. И те обикновено обичат да са с властта, докато е силна, а не с опозицията.

80

Анонимен

преди 12 години

въпросника е факт ,виждал съм го и не е отсега носи подписите на б.б. и ц.ц.

79

Анонимен

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ Е ЗАЛЯТА С ЧЕРВЕНА ГНУС С ЧЕРЕН НАДПИС НА ИЗЦЯЛО БЯЛ ФОН С ТЕКСТ " ЩЕ УВОЛНЯ НАЙ-БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОЙКО БОРИСОВ".........-------------------------------------България не само е залята, тя е пропита с ЧЕРВЕНО-ЧЕРНА ГНУС ОТ 66 години! Това което се случва в държавата България е много близко до това което се случва в Русия ,властта е на олигарсите , а това е защото школата е една.Другите бивши соц. страни винаги са давали , по един или друг начин да се разбере че руското влияние им е натрапено и затова сега са далеч пред нас.

78

Дедо Гаджа

преди 12 години

Госпожо - Другарко, прекален светец и Богу не е драг! То бива самохвалство, ама вашето е нахалство. Какви представителни качества имате, когато сричате английски по-зле и от нещастната Желева. И като представител на Б-я в Германия, и като министър по усвояване на еврофондове катастрофирахте. В Берлин отпразнуваха вашето оттегляне с шампанско, бира и шнапс на корем!

77

ГЕРБ-ерче

преди 12 години

"Билбордове в София: Ще уволня Бойко Борисов!"ще уволниш на баба си шушоните :) Бате Бойко може да го уволни само който го е назначил - народа

76

за 82

преди 12 години

Да познаем ли от раз кой ги плати ?

75

NIE OT BSP

преди 12 години

NA TAZ LUBOV NARODNA RAZCHITAME NA IZBORITE

74

Анонимен

преди 12 години

София осъмна тази сутрин с билбордове със закана за "уволнение" на българския министър-председател Бойко Борисов.