285

марти

преди 13 години

До 288Ти с какъв диоптър очила си???Или изобщо си ги забравил на пианото???Къде и как точно разбра,че го била доила...цели 5 години???

284

Анонимен

преди 13 години

Докато се толерира липсата на коректност,така ще е.АКО ВСЕКИ В ТАЯ "ДЪРЖАВА" МОЖЕШЕ ДА СЕ ПОСТАВИ НА МЯСТОТО НА ДРУГИЯ,нямаше да има много проблеми.НОООО,ако не в този в другия живот всичко се обръща.ЯКА ДА ВИ Е ДУША!!!

283

ko40 von Selo

преди 13 години

изтървали сме еволуцията. за това не ни трябва държава, кой за колкото се договори, без данаци и т.н. за какво ми е държава. ами работодателят да чете повече закона, явно *** си е прочела нейната част доста добре, нали така Василев.

282

Таня

преди 13 години

.......Защо ние които работим,осигуряваме се да не ги вземаме,това си е наше право,тези пари ние сме си ги изработили,макар и при работодатели мошеници осигуряващи ни на 4 часа, в/у мин.работна заплата,някой ще кажат защото си приела тези условия ДА,но ако не ги приемаш няма работа няма заплата просто си принуден,така, че моля малко останаха КОРЕКТНИТЕ работодатели

281

марти

преди 13 години

До 282 ВасилевВасилев,та като зачекна вечната тема за добрия български работодател искам да те попитам дали знаеш на кое място сме по заплащане в Европа и дали заплащането отговаря на производителността???Значи според тебе ти искаш бачкаторите да си скъсват *** от работа,за да може на някой тарикат да му расте баницата отзад,а накрая на всеки месец да получават...230 лева в стотинки???Няма как драги,работодателите да мислят по...комунистически,а бачкаторите да остават по-назад!!!

280

Анонимен

преди 13 години

гавра било жълтите стотинкиа нейното не е ли гавра ? да дои работодателя 5 години накрая проверки да му праща и отпуска да иска

279

Иван

преди 13 години

Ами вижте монополистите,Енерго,Джи Ес Ем оператори и т.н. правят каквото си искат и никой нищо не им прави,та останалите работодатели взимат пример от тях.Повечето хора в безизходица им траят подигравките,защото ще останат без работа.Лесно е да напуснеш страната и да отидеш в бяла държава,те това и искат управляващите,за да си правят далаверките тук на спокойствие и да продадат България!Но ще им се върне!Тъпкано!!!

278

Таня

преди 13 години

До 259 вземи се ограмоти малко,първо това майченство ти се ударжа от заплатата всеки месец,като удражка за болничен,трудова злополука,и майченство,платен отпуск е задължителен,ако не го искаш можеш да се споразумееш да ти го платят.Ти знаеш ли че една *** взема еднократно 150 лв. предварително за раждане,за 1 дете еднократна помощт от 250 лв.за второ не съм сигурна но е около 500,и цяла година взема по 100 лева помощи без да е работила и 1 ден,без да е внесла в държавата и 1 лв. данък.......

277

марти

преди 13 години

До 279А защо според твоята хипотеза някой уважаващ себе си работодател ще наема...*** освен ако не иска да плаща добре???

276

Смях

преди 13 години

Абе тая май си е живяла само от отпуски като гледам! Добре са я наказали, парите са си пари не зависимо, че са по 1 и 2 стотинки! Ще отиде в някоя банка и ще й ги обменят в хартийки!

275

иванова

преди 13 години

Каквото повикало,такова се обадило

274

Василев

преди 13 години

Манаталитета на българският работник е такова, че като отиде на работа мисли работодателя за дойна крава и милионер, който на всяка цена трябва да му плати, даже се чувства и ощетен повече е работил, а е получил по-малко пари!А наистина ли така стоят нещата?Аз си мисля ,че българският работник не се е научил още да работи, а е един дребен селски тарикат , който не му пука нито за фирмата нито за качествена работа!Затова винаги той е прецаканият!!!

273

Момчилов

преди 13 години

е тая баси наглата женка наистина, от 6 години работа 5 я нямало, че и проверки пратила, че и заплата и отпуска иска, ама такива са жените, даваш, даваш и ти се качват на главата

272

Анонимен

преди 13 години

Не става въпрос за благотворителност ВАСИЛЕВ а за спазване на законите,които явно този работодател не спазва, а едва ли си плаща данъците легално,заради това такива като него се страхуват от новият закон,за недоказаните доходи!Докато има такива работодатели ***,собственици на магазини без касови апарати,доктори взимащи допълнително за нещо за което получават заплати и да не изброявам повече,ще бъдеме найбедните в Европа,тънещи в собствените си ***..а ,с процъфтяваща *** имафия!

271

До Василев 259

преди 13 години

В пост.259 Вие отбелязвате нещо важно, което просто няма как да се пренебрегне. Ако човек има малка фирма, в която работят предимно жени и ако фирмата му е в район, където живее предимно онова малцинство, което ражда от 12 до 50-годишна възраст /че и след това, ако успее да забременее/, тогава този собственик или ще фалира, или ще назначава избирателно, с риск да бъде обвинен в етническа нетолерантност.Но тук става въпрос за друго - гавра е да й изплатят толкова пари в жълти стотинки.

270

ranik56

преди 13 години

Ако това е вярно - то , определено е гавра и то типично Българска ....подло , гадно и долно . Такива хора са за пребиване .Злобата в някои хора е толкова сляпа ,че не знаят ,какво вършат .На тази касиерка и шеф ... ще поделя стотинките по- равно и ще ги помоля ....сами да си ги набутат отзад .... една по една .

269

марти

преди 13 години

До 272А на тебе отворко,може ли да ти пожелаем да няма такива,които да дават живот,че да те видим тогава от къде ще си намираш работници???Като не искаш жени си наеми на работа...мъже!!!

268

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че българите сте мръсни хора. Всеки който в България трябва да се примирява с дебилния манталитет на работодателя и да прави компроми си с професионализма и със себе си. Затова, двете най-разумни решения са Терминал 1 и Терминал 2!

267

Анонимен

преди 13 години

Абе много жени докато са млади и искат кариера, но не и семейство. После им писва от работа, дошли са по млади мацки и хоп решението е да раждат деца и да стават домакини,което е по готино от тъпата работа (така е решила природата). Обаче поради тези капризи хиляди прави ,здрави мъже стоят без работа и се наливат с алкохол.

266

марти

преди 13 години

До 269 ВасилевАми да им слага тогава целомъдрени колани като ги наема и ключа от тях да го държи на сигурно място!!!Абе ти наистина ли си толкова ***???Ти за наемане на нова работна ръка чувал ли си???Или ти това го пееш от личния си опит в практиката???