10

Бай Танас до 9

преди 12 години

:)))))Дам - И един мармот завиваше шоколад Кума Лиса в калник от Москвиич :)

9

Дражко

преди 12 години

2014-та потичат,а 2020-та година направо ще ни залеят!Ще има работа за всички,ще ходим на почивка два пъти годишно.По улиците хората ще са усмихнати и доволни!Заплатите-няма да може да се изхарчват,а данъците ще са направо символични!Пред посолствата ще има опашки от чакащи американци,англичани,французи и германци с молби за българско гражданство!Идва времето на благоденствието за изстрадалия български народ!

8

Анонимен

преди 12 години

Що бе, Танасе? Дай да гласуваме за *** по-добре. То се видя, че българите и катун не могат управлява. Лично аз до сега не съм ходил на избори от за велико народно събрание, ама на следващите ще отида. Чудя се Доган ли да избера или Цар Киро, ама и двамата са по-добри от всеки българин, дето е бил във властта до сега.

7

boro

преди 12 години

Пак ще режеме лентички и то ЯКО.

6

Бай Танас

преди 12 години

Кака......Баста!!Писна Ни!!!Мина ни младоста!!! То не беха обещания,то не бяха лъжи,то не ставахме малката Швейцария,то не бяха 800 дни,ставахме социална държава ама не станахме....значи НИЩО от това,което сте обещали ВИЕ не сте направили,а на наз ни ПИСНА да ви чакаме и ни мина младостта.Колко врме ви трябва-дотук 20 г и по сметки на Тъпунгера до 2020 поне,която после ще стане 2040!Не мерси,на мен ми писна и се изнасям БАСТА-гласувам с бял лист вече с надпис F*UCK OFF ALL

5

Анонимен

преди 12 години

Бе то може и да потекат, ама от полза ще е само за тези, които са на кранчето. Останалите може да изпукаме от глад до тогава.

4

do 1

преди 12 години

a be psiho! stiga pi6i gluposti, ako tolkova ti se "svar6va" otivai v gorata i se obesi!

3

Tepix

преди 12 години

Ако изберем отново Станишев и Доган, ще си играем отново на "Ефенди, 5 процента усвоени стигат ли?"

2

Анонимен

преди 12 години

Ние лесно ги харчим, ама трудно отчитаме за какво после, особено като само потъват по джобовете...

1

boomslang

преди 12 години

Че той Светът свършва 2012, алоуууу