10

Калин

преди 12 години

да живей *** .. гоце и боко .. евала правец .. маашаала ... златев бей!!

9

ХХХ

преди 12 години

Сменете "газ" с "***" и заглавието пак ще бъде вярно!

8

Nasko

преди 12 години

Доходите в Люксембург са не 17 , а близо 30 пъти по-високи от нашите.

7

Мнение

преди 12 години

На българите им излиза най-солено на газ от цяла ЕвропаКак може такива глупости да пишете? Нали и вожда каза, че тук е най-евтино? И според Евростат е евтино! Сега какво излиза?

6

Манипулатор

преди 12 години

Доста манипулативна статия, която обръща факта на низките доходи на българина към "скъпите цени". Абсолютно същото може да се напише за iPhone, коли и изобщо всичко, може би без български зеленчуци - докато дохода ти е нисък, а цените са еднакви навскъде - разбира се за най-бедния ще е най-скъпо. Явно "трябват овчари" (с).

5

gotin

преди 12 години

При нас не гледат да е добре народа, а да правят сделки и да прибират комисионни и по няколко апартамента.

4

ПЕНСИЯ

преди 12 години

Като няма кадърни политици ,и има *** народ - народа плаща !!!А тях ги боли фара , че едва отцеляват!!!

3

Бочко

преди 12 години

Добре си живеемЕ ние в България!

2

От кво зависи цената

преди 12 години

Луксозното возило на Семерджиев струва 74 200 лева, които шефът на ДКЕВР трябва да върне за 4 години. Лексусът е взет през 2010 година, след като Семерджиев вече е заел топлото място на шеф на държавния регулатор. Същата година шефът на ДКЕВР си купува и къща в Несебър. Имотът е 116 кв. метра разгъната застроена площ, като Семерджиев е платил за нея едва 35 000 лева. Проверка в сайтовете за недвижими имоти показва, че подобен имот в с. Кошарица, Несебър, струва поне 1000 евро на кв. метър. Така простите сметки показват, че за подобен имот трябва да се броят поне 100 000 евро. И двете си покупки Семерджиев твърди, че са осигурени с пари от заплатата му. Отново от заплата Ангел Семерджиев е внесъл в депозитна сметка над 230 000 лева.

1

фгх

преди 12 години

Питайте Сашко гЪзта...