94

79

преди 13 години

... О, майко моя, Родино мила-а-а, ти не си вече рая покорна!

93

!

преди 13 години

"А, бе нещо подобно не се ли случи около Бургас-Александрополис. ББ там зае съвсем друга позиция, екологична и защо ли."Само дето там беше за строеж а тук за проучване. Иначе е същото да :-D ха ха ха

92

IYI

преди 13 години

Една надежда имам,че волското ни спокойствие и търпение-рано или късно ще се превърне в ярст на бик! Едно нещо на амриканците не им е ясно,че няма как да постъпят с нас, както са направили с индинаците.Ако те индианците не са били толкова свързани със земите си,защото картофи,домати,царевица и т.н са растяли в диво състояние,то българина обича земята си,защото се трудил на нея векове наред,може сега да не го прави,но рано или късно и това ще стане пак! ТРАЙЧО И БОЙКО са БЪЛГАРОУБИЙЦИ!

91

Възрастна жена

преди 13 години

Къде сте големите патриоти, които страдат от окупация?! ЕХОООО!Това е все едно някой да ти влезе в двора2, не че не ми се случи, да си подреди както иска.

90

!!!

преди 13 години

На жълтите павета, да се изсипем на жълтите павета. Вече не се търпи. Сега искат на ни сипят отрова във водата и да ни вземат хляба. Ако си замълчим и ги оставим да го сторят, утре ще ни сипват отрова директно в устите.

89

Апис

преди 13 години

Трябва да е ясно на всички, че които и да са на власт Шеврвон ще дадат толкова пари, които никой няма да ги откаже. Тук народа трябва да се вдигне иначе няма да има спасение, а и да се вдигнем пак не е сигурно, но има шансове и по-дпбре по-бързо да се вдигаме, че американците колкото повече пари влагат в проекта толкова по-трудно после ще отстъпят.

88

Васо

преди 13 години

А, бе нещо подобно не се ли случи около Бургас-Александрополис. ББ там зае съвсем друга позиция, екологична и защо ли.

87

!

преди 13 години

Вие искате мораториум за всичко, което не води друг газ освен този, който от тръбата от Север. Точно в сърцето! :-) ха ха ха

86

:@

преди 13 години

Ако се налага ще се изсипем в Брюксел и ще съдим държавата. :@ И ще я съдим до край ако политиците не се откажат от тази "убийствена" идея.

85

Анонимен

преди 13 години

Даже бих казал уникално предложениеБас ловя, че се е цанил консултант. Работата лека а и добре се плаща. Я вижте Лъчо мозъка. Гинеколок човека, и консултира охранителна фирма как охранителите да подържат ваг.......но си здраве. Хахахахахахаха

84

Васо

преди 13 години

Бяхме под Византийско, ама на нашата си земя и плодовете от труда ни, наши си. Бяхме под Турско, положението същото, но и посегнаха на Вярата ни. Бяхме под Болшевишко, знаем какво беше. Сега сме свободни и демократични, европейски ни развиват едни граждани и има вече риск за насъщния не само за нас, но и за тези след нас. Е, тука има нужда вече от референдум и пълна прозрачност, информация и ГАРАНЦИИ.

83

Анонимен

преди 13 години

Планът е като ни унищожът житницата, да ни оставят без избор ,и да ги молим да ни дадът тяхното ГМО.Бойко - кукла на конци си ти ***.

82

безплатен пламък в м

преди 13 години

"Даже бих казал уникално предложение, обясни Трайчо Трайков."10 процента за мен плюс бонус - безплатен пламък в мивката, банята и тоалетната, когато пусна водата!"

81

Анонимен

преди 13 години

Интересното в случая е че когато тези хора )(бг политици) опустошат земята и замърсят околната и направят тези райони тотално разрушени и обезлюдени, те просто ще си хванат влака и ще си отидат в апартаментите в Дубай, Швейцария и Испания, които купиха с вашите пари, дето гласувахте за тях и никой няма да им търси сметка. А тука ще останат 5-6 балъка дето ще ми обясняват, че ако не съм гласувал, съм оставял друг да решава вместо мен... хахаха ха хах

80

Венсеремос

преди 13 години

Да видиме сега как Боко и Цецко ще върнат кинтите дето Хамериканците им дадоха.

79

Tina

преди 13 години

До 54-и и 63-и:Едно нещо не знаят: Когато българите скочат, място няма да остане по тази земя, където да се скрият продажниците долни!Сещам се за друга песен: Боят настана, тупкат сърца ни, ето ги близо наште душмани.Кураж дружина, вярна сговорна,ний не сме вече рая покорна!С гняв и дързост днес да издигнем глас,времето няма все да чака нас,нека във битка славна влезем ний,нашта десница Бог ще подкрепи!Дружно братя българи, в боя да вървим!Дружно, братя българи, враг да победим!

78

Killuminati

преди 13 години

Мамка му тия американски евреи ни окупираха държавицата - отивам за пушка

77

Патриот

преди 13 години

В ютуб го има качен филма "Gasland" на английски е ,но който разбира да гледа!

76

А при Авария!

преди 13 години

Да не говорим, че няма добив без аварии. И да си припомним екокатастрофата с Deep Water Horizon. А са разсипали варелите с химикали, а са изтровили всичко живо. А ако се случи авария на ниво подпочвени води?Гадове са сега управляващите и пълни ***.

75

Анонимен

преди 13 години

Бойко, направиш ли това с твойта шайка предатели, няма да ти се размине.........