51

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

I NA KOSTOV TOPKITE SA QKI,DA SADI TEMENUJKI.

50

TRAKTORA

преди 13 години

VANKA 6TE MI DU..6 LI?

49

Анонимен

преди 13 години

"Уважаеми г-н Премиер!Пише ви един обикновен български пенсионер, с 42 години трудов стаж като тракторист, комбайнер, монтьор, шофьор, стругар и строител. "Айде у лево, *** въшлив! Искаш с копане по полето да живееш с пенсията си все едно си бизнесмен. Свърши тая андрешковщина и сега тези които са работили с мисъл в главата ще вземат, а тия дето 2+2 не могат да сметнат, ще са на 150лв. Толкоз.

48

Анонимен

преди 13 години

Костов само не каза него с какво го държат от ГЕРБ че ги крепи във власта? Да не разследват приватизационните сделки от управлението му може би.

47

Анонимен

преди 13 години

Синият *** умира от страх, че идва неговия ред за раирания костюм

46

ДО ГЕРБЕРИТЕ

преди 13 години

Всеки който идва на власт има наследство от пари- милиарди, защо не се отказва тогава нито едно правителство от кацата с мед, щото Бойко мисли за някой освен за себе си ли ? глупости ами та тези джипове и хеликоптери и показност от къде са бизнес какъв му е бизнеса на Бойко че не се сещаме да си подава оставката стига му толкоз крадене !!!!

45

Мнение

преди 13 години

А ти бе Ванка, защо подкрепяш Гроб вече втора година?

44

пепо

преди 13 години

Ваньо,и да се напъваш и да не се напъваш на власт можеш да дойдеш след 50 години ! Никой не те *** за слива !

43

SAMO TOVA MI STIGA

преди 13 години

IZBIRA6 BORISOV I NE POLU4AVA6 KOSTOV!!!TOI MOJE DA SE VARNE SAMO SAS BSP SLED OKOLO 50 GOD.

42

Анонимен

преди 13 години

Да прекараш една страна разорена с разбита икономика през световна финансова криза, се искат топки господа! Яки топки за каквито не сте и сънували!

41

DO 36

преди 13 години

TI VQRVA6 NA KOSTOV TOGAVA NAI MNOGO SE KRADE6E.

40

Илия

преди 13 години

До коментар 30 ; много се радвам че народа гледа, ако продължим да задаваме правилните въпроси на всяко правителство и да се търси сметка и за стотинките на народа ще се оправим иначе няма никога да стане държава тази България

39

an

преди 13 години

ИМАЛИ ОЩЕ ХОРА КОИТО ДА ВЯРВАТ НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАХА? ИЛИ НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА В БЪДЕЩЕ? АКО ИМА ТАКИВА ТОВА ОЗНАЧАВА ЧЕ ДОКАТА СВЯТ СВЕТУВА МУТРЕСТАНИЯ ЩЕ Е НА БЕДНАТА И МИЗЕРНА ПСЕВДО-ДЪРЖАВА В ЦЯЛА ЕВРОПА. ДА НЕ КАЖА И В ЦЕЛИЯТ СВЯТ. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ОТ 90 та ГОДИНА. ЗАЩОТО КАКТО САМИ ВИЖДАТЕ ДРУГАРИТЕ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ И МУТРО-КОМУНИСТИ УНИЩОЖИХА И ОГРАБИХА ВСИЧКО КОЕТО ДАВАШЕ ХЛЯБ НА НАРОДА. И СЕГА ЕДНА ШЕПА *** СТАНАХА МИЛИОНЕРИ. А НАРОДА ДУ.А ТАРАТОРА.

38

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

KOSTOV TI SI V ISTORIQTA !!!

37

Анонимен

преди 13 години

до червена гнида #30Само най-тъпите *** не разбраха, че спестяванията им за пенсии ги изяде още правешкото ***!!!

36

Мото

преди 13 години

Веруюто на др. Борисов е продължение на проникновението на Игнацио Лойола "Целта оправдава средствата, а думите ги неглижират"Иска ми се в България да има свестни управници, честни към народа си, с надпартийни и надгрупови интереси.Не вярвам на Цветанов, Борисов и ГЕРБ, БСП, НДСВ, ДПС и прочие пост БКП формирования...Мисля че осъзнатите български граждани трябва да разчитат на себе си и да се борят за бъдещето си с АКТИВНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО !!!

35

DO 33

преди 13 години

6TOTO NE 6TE DA KAJE VISOKO 4E E ROJBA NA STANI6EVATA PARTIQ.4E UMI6LENO SASIPVA DEMOKRATI4NITE SILI.

34

DO MARKO TOTEV

преди 13 години

TI SI KOSTOVIST A TOVA E DOSTATA4NO ZA DA RAZBEREM 4E SI KRADEC!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Та нали Костов и компания подкрепиха ***, напускайки дебатите за вота?

32

DO29

преди 13 години

MADRIDSKIQ KRADEC GO DOKARAHA KOMUNISTITE ZA DA BUTNAT TOZI KRADEC.BE6E SI PREVARNAL DARJAVATA V BA6TINIQ I NIKOI NE MOJE6E DA GO TREPNE.KOITO NE SLU6KA6E BIVA6E SKOPQVAN.KOITO KRADE6E MU BE6E DOSTOEN PARTNIOR. TUK IMA O6TE DOSTA ME4TATELI ZA ONEZI VREMENA KOITO O6TE GO PODKREPQT ZA6TOTO SI MISLQT 4E PAK 6TE SE KRADE NA KOREM.KADE E SDS, BLAGODARENIE NA TOZI ***.