23

Ачо

преди 13 години

А нашия Бойко стана гарант на Гърция без да сме в еврозоната,но за това никаде не се писа с малки изключения.Такаче сме гарант с 2 милярда Е на маляките.Но вместо те да ни работят нашите им берат плодовете и мият гъзовете.

22

Анонимен

преди 13 години

Аз от статията тук и в инвеститор разбрах, че основно банките и застрахователите ще загубят, което не ме стряска чаааааааак пък толкоз много;)

21

до 14

преди 13 години

Един българин хванал златната рибка и тя му казала:-Ще ти изпълня желание, ще ти дам каквото искаш, само ме пусни!-Какво можеш да ми изпълниш?-Абсолютно всичко, мога да ти дам къща, пари, кола. Условието е само всичко, което ти дам да го дам и на съседа ти, ама на него двойно, че да не ти е уроки!Помислил си Българинът и решил: Извади ми окото!

20

Анонимен

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ ГРЪЦКИЯТ МЪРЗЕЛ И НАГЛОСТ.НАИ МЪРЗЕЛИВИТЕ И НАГЛИ СЪЩЕСТВА В ЕС.

19

Иван

преди 13 години

Маляките са нагли до безобразност. Свикнали на мързел, кратък работен ден, ядене само по заведенията, ниски данъци, бонуси по няколко пъти в годината - всичко това от пари, с които реално не са разполагали и сега като дойде Видов ден излязоха да чупят и палят вместо да се стегнат и да помогнат на страната си да излезе от тежкото положение те единствено й помагат да затъне още повече.

18

Анонимен

преди 13 години

Толкова ли не разбрахте, че това е плана на ционистите ?Използване на алчността на Гоя и даването на кредити, които няма как да бъдат върнати. След това идва МВФ и СБ и започват да раздават нови кредити НО ВЕЧЕ С ИЗИСКВАНИЯ за намаляване на държавните разходи, намаляване на заплати, съкращения, отрязване на социални. После идва момента за безпощадно разпокъсване на държавни активи и мизерия. Богатите стават по-богати, средната класа минава надолу и много бедни. Кисинджър отдавна е казал за Гърц

17

прасчо

преди 13 години

Браво 14,нямаш си идея,колко много приличаш на българин,завистлива гадина хранейки се от чуждото нещастие....имаш ли снимка да те сложим за герб

16

an

преди 13 години

ДО КОГА ЩЕ ПОВТАРЯМ ЧЕ ИЗМИСЛЕНИЯТ ЕС Е ВАВИЛОНСКА КУЛА? КОЯТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ СРИНЕ СЪС ГРЪМ И ТРЯСАК. НЕМОЖЕ НЕЩО ИСКУСТВЕННО САЗДАДЕНО ДА ИМА БЪДЕЩЕ. ЗАМИСЪЛА НА ГОСПОДАТА ОТ ЕС Е БИЛ ВСИЧО ДА МИНАВА ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ИМ: И ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА. ДА АМА НЕ. ЗАЩО ШВЕИЦАРИЯ НЕ ИСКА ДА ВЛЕЗЕ В ЕС? ДА НЕ СА ЛУДИ ДА ХРАНЯТ ГЬОТВЕРЕНИ И *** КАТО ГОСПОДАТА ОТ ЕС. САМО МУТРО-КОМУНИСТИТЕ СЕ НАТИСКАХА И НИ ВКАРАХА В ЕС ЗА ДА МОГАТ ДА СИ КРАДНАТ ЕВРО МАНГИЗИ .

15

2121 до 9

преди 13 години

Ти на колко години си?Знаеш ли, че Гърция настига България по стандарт около 1975 г. Дотогава там ходеха напр. български тирове , които бяха наемани от гърците , за да им карат маслините и портокалите, защото те нямаха такива!Майка ми имаше колежка гъркиня /от гръцките комунистически емигранти, дошли в БГ след войната/, която непрекъснато се оплакваше от роднините си , които идваха тук и искаха тя да им купува руски часовници и фотоапарати!Така, че пополека с обобщенията, Малкия!

14

Бай Ганьо

преди 13 години

Хихихи а дано фалират тотално и да станат бедни като нас

13

Анонимен

преди 13 години

Докато нашите *** седят в гърция, значи гърците са добре и няма за какво да протестират.

12

Анонимен

преди 13 години

до 2 -евреинът ,абе то и вие *** в изрел живуркате на чужд гръб откакто ви съществува измислената ви (държава0 ,ама добре ,че беше досега вашия съплеменник родшилд да печата хартийките наречени долари ,ама и тая вече е към края си и тогава не ми се мисли какъв *** и вас ви чака ,нашата е лесна ние сме свикнали ,ама вие.....

11

МИМИ

преди 13 години

ТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ АМА НИЕ НЕЕЕЕЕ

10

2121

преди 13 години

ХахахахаДа предоложим /нещо направо невероятно/, че вследствие на протестите се опрости ЦЕЛИЯ ДЪЛГ на Гърция!Найважното, което ще последва, че оттук нататък никоюй няма да даде на Гърция и един евроцент заем!!А това води веднага до глад и мизерия на гърчолята, защота те не знаят какво е да си изкарваш парите с труд!!

9

do 5

преди 13 години

Ти 1-во си неграмотен (пише се ***). Кака така един *** като теб прави генерални изводи. Същите глупости, които си написал могат да бъдат написани и казани за почти всеки един народ в света. За разлика от ТЕБ, който само лае по форумите -тези "***" са на улицата и палят. Винаги с живяли по-добре от теб, винаги са имали национално самосъзнание, винаги са вярвали в Бог и за разлика от нас НЕ са мишки. Нямат и ***, които да хранят, нямат и турска партия и т.н

8

Choco

преди 13 години

Това си е проблем на тези, които имат да взимат пари от Гърците. А те са ги дали, за да доят държавата с лихви и перфектно са знаели какви са рисковете. Реално за гръцкото население може и да няма големи последици, защото вътрешната икономика ще продължи да съществува в следстие на ресурсите, които са в ръцете на населението. Тези които ще губят са големите корпорации, за които няма как да ми е жал. А те няма да си тръгнат от гръцкия пазар и да рискуват да го изгубят въпреки кризата там.

7

Азъ

преди 13 години

Убаво де!А ние като обявихме мораториум оти китайците на фалирааха?

6

пешо

преди 13 години

брей каква стараша прогноза! нищо подобно няма да стане! гърците фалират, гръцките банки в българия също! германия и франция разпродават на парче и те ти булка спасов ден! единствено ще повлече само нас, но ние кака или иначе сме на дъното, да ги посрещнем като братя!

5

ГРЪЦКИ ПОМИАРИ

преди 13 години

КРИЕ ЛЕНТЯИ,МЪРЗЕЛИВЦИ,СИРТАКИ,АЛКОХОЛ,СЕКС И ДРУГ ДА ИМ ПЛАЩА СМЕТКАТА ЗА НАГЛОСТА И МЪРЗЕЛА.

4

Анонимен

преди 13 години

Стига са протестирали, ами да започват а бачкат, че тия милиарди с мързел и приказки нема да се върнат.