41

до 38 пепи

преди 13 години

И аз си казвах,не на чалгата ,не на корупцията ,не на политиците ,но уви животът в България не стана по-добър , нито българският мъж стана по-способен да гледа семейство ! За това си намерих тъпкач /германец/ ,който се грижи и за мен и за децата ми! Не съм казала ,че само мъжа трябва да се грижи , и аз работя ! Всеки себе си знае и е прав за себе си !

40

Анонимен

преди 13 години

Приятел точно това щях да на пиша и още едно нещо да те допълня ми дига краката щото явно така разсъждава но иначе не осъзнава че се гаврят с не я и ме е срам да кажа на някои българка тя е достойна жена защото не я знам как си е сваляла гащите на ***,турци... и така е с наши те прости жени и които ми каже че са хубави да отвънка да но от вътре гнило гнило не става!!!!!!! искам всеки баща които има дъщеря да пусни Време разделно да си правят изводите момиченцата как са на тъпкали.........

39

юнака

преди 13 години

веднага да се заведе дело за клевета от тия безобидни роми от Италия,как може тая чуждинка да ги клевити.Ромите са най почтените хора на земята.

38

Анонимен

преди 13 години

Това не е по темата,но вчера видях семейство *** с около 2 годишно момиченце-мега бяло и русо,като скандинавче. Толкова тъжно ми стана,ако не е откраднато пък на..

37

пепи

преди 13 години

Бьгарките нали са нарепчени и да са им богаташи и мама ги вьзпитава да не обръщат внимание на нормалните Бг. мьже щото не им се живее нормално да си имат семеиство и деца Пада им се на подобни лековерни жени дори им е и малко Просто трябва да се стегнат да си останат в Бг. Да се организират Да кажат не на чалгата не на политиците не на корупцията ... Вчера бях на Ябланица на панаир.... то толкова много братя роми не бях виждал на едно място сьбрани ..... И чалга чалга... На кьде ли отива Бг..

36

edi

преди 13 години

абе, тез нейни роднини как не са се усетили цяла година какво прави това момиче в Италията...!-па нейна приятелка.....(май те са я продали)!!!!!?

35

sssssshhhhhbg

преди 13 години

cigano si e cigano,i v italia,i v makedonia,i na luna.

34

gopiy

преди 13 години

Не мога да разбера, защо се обиждате и си мислите, че тук в БГ не може да ви случи подобно нещо? Лъжете се жестоко и момичетата и жените да бъдат по бдителни на подобни предизвикателни фирми, работодатели и случайни господа!

33

Анонимен

преди 13 години

А колко е българка тая българка ?

32

Honorik

преди 13 години

Доживотен затвор за търговците на роби!

31

Анонимен

преди 13 години

Горката! Дано по-бързо се прибере при семейството си и забрави за това! Момичета, мислете! Преди да тръгнетеза чужбина с обещание за работа проверете всичко и винаги носете в себе си адреса и телефона на българското посолство в съответната страна. Не се знае дали няма дави потрябва! Обаче най-важното, ако нещо ви съмнява-НЕ ЗАМИНАВАЙТЕ! Защото това не епървият такъв случай и кой знае още колко млади жени са като нея и чакат да бъдат спасени!

30

айде да не се правим

преди 13 години

на балами ! Жената е знаела още от Бг.,че отива да печели по лесния начин ! Но сметките им са се оказали грешни и просто "приятелят и" я продал ! Ако беше попаднала на семейство ,което е по-платежоспособно и по-богато ,и в което един от мъжете и харесваше визуално за секс , просто нямаше да мрънка !

29

до 27

преди 13 години

Личи си колко си *** но не го показвай!

28

Анонимен

преди 13 години

Нормално е за примитивния третиран с ориенталска чалга мозък да те доведе до дъното ! А в началото всичко е започнало като светъл пример за подражание от някоя фолк ДИВА !!!!

27

БАЧКАТОР

преди 13 години

*** са *** . Само ВМРО. Плюйте на европейските морални " ценности"-толерантност НЕ трябва да има към тях.

26

до 24

преди 13 години

ало, всяко правителство си прилича на народа. сам (сами) си се докарал до тука. *** сплескан.

25

gopiy

преди 13 години

Ако приятелите на тази жена и близките и са готини хора, тази жена ще се възстанови напълно и дори ще е забравила за този Кошмар! Този Ужас! Този АД в който е била. Бързо въстановяване и пожелавам и повече кураж.

24

собственика

преди 13 години

Аз като броях парите на продавача ,обещанията и на двамата /българката и българина/ бяха ,че тя ще слуша и ще се подчинява ! Тая какво се овърта сега ,не мога да разбера?!

23

ами

преди 13 години

До тук ни докараха нашите продажни държавници.Прокудиха младите хора да се скитат немили-недраги по чужбина за едно парче хляб.

22

Анонимен

преди 13 години

всичкото *** марш в газовата камера.маи само това е решение