652

Прашконосец Храбър

преди 13 години

Едно време ги лекуваха тез, а сега ползването на изхода на храносмилателната система за постигане на сексуална удовлетвореност си е белег за принадлежност към определена клика/партия....

651

бббб

преди 13 години

Обичам лезбийки , мразим ***

650

баба Гана

преди 13 години

Толкова много коментари,за една безумна тема.Толкова много п***раси,просто не е истина.Не мога да разбера мода ли е да си даваш *** или е болест,но каквото и да е и двата случая е гнусно.овечета,П***расите,които толкова открито се афишират,че са такива,нито са интересни,нито ще бъдат по от другите.Жалки ета,достойни за съжаление.Гусни мизерници.

649

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до 70/30% . БРАВО, добре го каза. Според последния ти пост , трябва да се ориентирам към формата на п***раст с финасови възможности, който има желание да заживее в Хелзинки. Бъркам ли?

648

реално

преди 13 години

реално, мое неотменимо право е да обичам но и да мразя когото си поискам. Тия п***ругите искат оба4е само да ги оби4ат, еми не става, така нарушават правото на останалите да си мразим който преценим. така че моля уважете правата на останалите и забранете псевдо парадчето, моляяя... освен това, кой пък чак толкова ги тормози че протестират... хората гладуват и пак не протестират/ за съжаление/, тия *** се засилили да види цяла България... ай сиктир бе..

647

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до: valentin Ела да ме видиш какъв травестит съм тогава. Най-вероятно си pencil *** - моливкоооо и няма как да ти върже никое разумно същество. Там ти е проблема и от там започни разрешаването му. *** е била учителка , нали? А баща ти военен или бивш полицай? тези сте най-ясни :-))

646

70/30%

преди 13 години

Светът не е "разпределен". Разпределили са приходите към едно малцинство, което не може да се откаже от злодейската си същност и начин на живот. Какво да правим ли? Правим го. Първо протестираме, както сега и тук. после не трябва да ни е страх. Трябва да имаме освен кураж и адвокати, както има п****асткия и незаконен Български хелзинскски кометит с парите на Аврам Фоксман, който иска да бъде по-велик от папата и му е обявил война. А пари можем сами да си набавим и адвокати сами можем да бъдем

645

Анонимен

преди 13 години

ТАТЕ.ЗНАЕШ ЛИ КОЙ Е ЕЛТЪН ДЖОН ,ЗНАМ СИНЕ И КАКВО ОТ ТОВА !/,АМИ И АЗ СЪМ КАТО НЕГО -ГЕЙ...А ТИ СИНЕ ИЗВЕСТЕН ЛИ СИ КАТО НЕГО ?...НЕ ТАТЕ ..А ТИ СИНЕ ИМАШ ЛИ ПАРИ КОЛКОТО НЕГО НЕ ТАТЕ ...ТОГАВА СИНЕ ТИ НЕ СИ НИКАКЪВ ГЕЙ ,А СИ НАЙ -ОБИКНОВЕН ДОЛЕН П****АС

644

до 670

преди 13 години

Доказано е, че хормоните влагани за растеж на животни, влияят на сексуалноста.Но никой не спира да се тъпче с тях!!!!!

643

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до: 666 хайде аз деца не мога да правя щот' съм гей . Ами ти защо оставят *** да се плодят с чрез "нормална любов" ?. Знаеш ли колко български семейства се борят за това да имат деца? Ти с какво помогна бе?

642

ХомоЛюб

преди 13 години

Пъстрото шествие ще се води от СерГей, Волен Пиздеров и Яни Барбаяни

641

valentin

преди 13 години

До 665-По добре да е на сухо-отколкото да праска такова гнусно същество като теб!!!Травестит миризлив!!!

640

jj

преди 13 години

-Какъв е този шум на улицата, Баримор?-Гей парад, сър.-И какво искат?-Еднополова любов, сър.-И кой им забранява, Баримор?......-Никой, сър.-Тогава защо шумят?-П****асти, сър. . .

639

FOCK me VERY MUCH

преди 13 години

до: 70/30 и ти като мана небесна се яви в този горещ юнски следобед да ни го обясниш. Кажи как да се справим с проблема , а не как е разпределен Света.

638

до 666

преди 13 години

Ти откъде знаеш, поете? Творбата ти е за възхвала!

637

mnenie

преди 13 години

Гейовете са добри за икономиката ни, привличат секс туристи!

636

Анонимен

преди 13 години

тия ориенталско еврейско п***растки традиции си ги нодете на изток тука е европа !

635

Анонимен

преди 13 години

ПРИ НОРМАЛНИТЕ ДВОЙКИ ОТ ЛЮБОВТА ИМ ЖЕНАТА И МЪЖА СЪЗДАВАТ ЖИВОТ И НА БЯЛ СВЯТ СЕ РАЖДА ДЕТЕ ОТ ИЗВРАТЕНИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА П***РУГИТЕ НА БЯЛ СВЯТ НАЙ-МНОГО ДА СЕ ПРЪКНЕ ОТ АНУСА НА *** ЕДНО МНОГО ГНУСНО И *** ЛА*НО

634

Анонимен

преди 13 години

до:660 (blackradio) Ами купи си цветен телевизор, тогава да ме виждаш по-добре. Няма п**ки , браат , нали? зора ти е , че си пак на сухо.

633

70/30

преди 13 години

Вижте какво, всички вие, които се занимавате с идиотии и пишете за и против. Манипулират ви! какви права. Най-напред е ПРАВОТО НА ЖИВОТ. То е от Бог. но. 70% от световния брутен продукт се присвоява от 7-те най-развити държави (знаем кои са). останалите 30% от всички останали. (За справка вижте Економик Аутлук в сайта на Международния валутен фонд). Тези милиарди хора, които мизерстват трябва да бъдат разединявани и манипулирани с противоестествени неща като п***ратслъка.