542

Шегобиец

преди 13 години

Боко, по малко работи бе, прасе храниш, картофи гледаш, мач играеш, ленти режиш спри се бе човек, ще се попотиш пък си сам няма кой да ти избърши потта. Боко остави работата, ами вземи прочети поне още една книга предлагам ти да прочетеш за храбрия войник ШВЕЙК ти много ми приличаш на него ще ти хареса.

541

Анонимен

преди 13 години

Прав е Бойко, който работи здраво има и добра заплата. А другите се чудят по цел ден в кой форум да реват и все чакат някой да ги "оправи".

540

Котешки очи

преди 13 години

Бойко разбира само от рязане на ленти, това му е работата :)

539

работяга

преди 13 години

Грабвайте бухалките и започвайте да застраховате, междувременно разтривайте ушите на някой бивш - излизането на площада е за глупаците дето сега се оплакват

538

KUDE SI BAI TO6O?

преди 13 години

KUDE SI BAI TO6O DA VIDI6 KAKVO 4UDO NI OSTAVI?DHES SLU6AH KOLKO KILA SE E RODIL,CEL KRALI MARKO,KAK RITAL FUTBOL,KAKUV KARATIST BIL I NIKUDE NE 4UK, KAKVO E 4EL, KAKVO E IZU4AVAL, DA KAJEM PONE EDIN ANGLIISKI DA NE E SLQP I GLUH PO SVETA,KAKUV JUNAK BIL PRADEDO MU UBIT OT GADNITE KOMUNISTI,A TE GO UTEPALI 6TOTO BIL JENKAR.ZADIRQL PARTIZANSKA JENA I KAT SLEZNAL ONZI OT GORATA GO NATEPALI NO PREKALILI.TAKAVA POMOQRSKA TELEVIZIQ E BTV NE O4AKVAH, SPOMENI NA LELQMU. BAI TO6O ZA6TO NI NAKAZA TAKA?

537

Акъл море

преди 13 години

България много е видяла,но по-прости от герберите не и се е налагало да търпи! Огромното мнозинство от гласувалите за Боко нямат нищо под козирката! А тези,които ще гласуват още един път за него,са абсолютно неспасяеми!

536

Спонги

преди 13 години

До 563. Къде е МадриТ. Много си примитивен момченце. С тропане по масата само баща ти може да командва у вас. С простотия не се ръководи. Ръководи се с умение, с концепция за развитие, с умение да се координират действията на огромния административен апарат. Сега в едното министерство не знаят какво става в другото. Администрацията трябва да помага на бизнеса, не да му пречи. Простите *** като теб никога няма да схванат това. Вие се кефите на всяка Негова простотия.

535

Анонимен

преди 13 години

Бойко от край време бъркаш действието с движението. Това, че се движиш от студио към студио за интервюта не е работа.

534

Киро пора

преди 13 години

Бойко е малкото *** на господин Първанов .

533

Анонимен

преди 13 години

от 552 до работещаСмятам, че е изключително рядко срещано в коментар от 5-6 реда да няма правописна или пунктуационна грешка - все пак 80% са неграмотни или полуграмотни, аз също се числя към тях :)П.С.Разбира се, че има такива работодатели и то точно в шивашки цехове, фирми и т.н. С предходният си коментар не исках да кажа обратното, но явно много тупани цъкат минуси...:)

532

ръП

преди 13 години

Толкова много ревете във форума, ама не ви стиска да излезете пред парламента и министерския съвет. Много сте корназ на приказки, но като стане въпрос за действия се изпокривате като мишки в трици. Така ли е мишо-о-о-ции? Всички към дупките: бегом мар!

531

Анонимен

преди 13 години

Освен рязане на ленти ,мачлета и даване на интервюта трябва и да се чете.

530

Анонимен

преди 13 години

Бойко, тия които най-много работят най-малко малко говорят.А твоята уста не спира и само глупости братче. Ама и да ръсиш толко простотии си е работа, да знаеш.

529

Анонимен

преди 13 години

Бойко, ако може да се ошляпа сам себеси няма да си прости

528

Спонги

преди 13 години

Дори Тодор Живков не си позволяваше да реже ленти всеки ден. ББ не може да прави нищо. Той е абсолютно неадекватен администратор. Няма какво да се сърди на "мат`реала", "***" и "*** народ". Като загуби изборите наесен пак ще ни се разсърди, но тогава кой ли ще е виновен

527

Анонимен

преди 13 години

Ей, аз съм катаджия и не се оплаквам. Омръзна ми от мързеливци дето само се оплакват. Работете повече!

526

Анонимен

преди 13 години

Той работи....да...само че против българите.Пълен некадърник и комплексар!

525

Анонимен

преди 13 години

563 - А какво значи "Мадрит":) да не си писал нещо свързано с кандидат - президента на ГЕРБ Мони:)

524

Анонимен

преди 13 години

До 557 много "логика"има...гласувай за марсианците

523

Анонимен

преди 13 години

До 552. Така е, сития на гладния не вярва. В София не могат даже и да си помислят какво е живееш с 400 лв.