515

До 526

преди 13 години

Аз сега пак почнах да псувам?! А ти се представи за "Мара Шепова" и ти казах да дойдеш да го барнеш! Какъв е проблема не мога да разбера?

514

524

преди 13 години

Върни се 3-4 страници назад от 5 поста - 4 бяха псувни. Аз затова сега преположих, че или бирата е безалкохолна и Мара шепова си е свършила качествено работата - сега на 7 поста - пуска по една псувня само :)

513

До 521

преди 13 години

Благодаря ти учителю Йода! Кога една присъда е влязла в сила бе ***? "Невинния" Лазар Колев е в ареста доста отдавна? Това означава: - Сериозни доказателства - влязла в сила присъдаЗа съжаление и двете са валидни! Дори второто е потвърдено с още една присъда! Щом ПОС го е признал за виновен това означава виновен! Сега вече той може да обжалва на по-горна инстанция! От всичко това драги ми тъпунгеро означава че той е виновен докато не се оправдае!

512

Анонимен

преди 13 години

522 - Не си толкова груб за човек с душевно разстройство и сътояние на алкохолен делириум:)! Можем да те понесем! Все пак си типичният *** Балкански:)

511

:)

преди 13 години

То това не е въпрос на мнение, а на определение - дано да правиш разлика.Та един човек е осъден, пише му го в досието, белязан е, или както там намериш за добре, когато присъдата е влязла в сила!

510

До 518

преди 13 години

Благодаря че ме разбра! Как се сети? Това беше свързано с новината ли? Аз псувам ама псувам с причина? Казвам коп**енца-***: Кой е виновен за убийството? Аз твърдя че е Лазар Колев - осъден от съда!Ко**ленцата-***: Не е той!(но без доказателства)бах майка му колко съм груб!

509

Анонимен

преди 13 години

519 - 517 би трябвало да ти каже кога има влязла в сила присъда:)))))) Ти знаеш ли неграмотнико! Кога една присъда влиза в сила!

508

518

преди 13 години

Това го установихме още преди 3-4 страници :)))Момчето си призна чистосърдечно, че има проблеми с алкохола, което все пак лечимо, за разлика от първоначалните ни предположения, че има лабилна психика.

507

До 517

преди 13 години

ОК! Ето го моето мнение:В България човек е виновен когато е признат(осъден) от български съд! Лазар Колев е осъден(без значение на коя инстанция)! Сега вече той трябва да доказва че е невинен! Давай сега твоето мнение?

506

Анонимен

преди 13 години

516 - Не съм 513, но като чета май само псуваш и да наричаш другите ***! Така е при хората с тежко детство и плод на пиянска ***, ако трябва да отговорим съобразно твоите стандарти:)

505

:)

преди 13 години

Е нали си завършил НСА, би трябвало сам да можеш да си намериш необходимата информация, 3 пъти ти е зададен този въпрос, ти упорито отказваш да отговориш :)Поне прочети новината за полицаите и ще ти стане ясно ... може би:)

504

До 513

преди 13 години

Това че съм копитрал изречение ОЗНАЧАВА че само цитирам! Следователно означава че псуваш човека който го е написал! И пак избягахте от темата!

503

Анонимен

преди 13 години

514Че като си *** защо ни занимаваш със себе си:) Лекувай се! На *** и Господ да им обяснява няма да разберат! Просто природата ги е лишила от потенциал затова:)

502

До 512

преди 13 години

И аз това питах? Казах ти *** съм! Обяснете ми бе хора!

501

Анонимен

преди 13 години

511 - Хахахаха! Май не знаеш вече какаво пишеш:) Съвсем си се замъглил:))))) Копва едно изречение поради невъзможност да измисли нещо и обосновава теза:) Те затова прокурори, следователи и заптиета са на това ниво:)))

500

?

преди 13 години

Кога един човек в БГ е осъден?

499

До 508

преди 13 години

Как се съди според форумен интелектуалец:"И самият окръжен прокурор е главоното доказателство за виновността на човека"

498

До 508

преди 13 години

И сега докажи това за окръжния прокурор?! Аз чакам!

497

До всички

преди 13 години

Що млъкнахте бе к**еленца? Колев последно виновен или невинен е?

496

Анонимен

преди 13 години

504Дааа! Време е да спра да се малтретирам интелектуално! Все едно слушам надрусаният Боко:)) Аз, АЗ, Аз и все с главна буква, а другите са "вие" с малка буква:)) И самият окръжен прокурор е главоното доказателство за виновността на човека! О Боже! Прокурора! Как забравихме за това непогрешимо човешко създание! Аз пък вярвам на Раданов, който се "самоуби":) И на овчара , който се "самоуби"! И пак да питам дали прокурора спира земетресения или цунами:))))