37

makarenko

преди 13 години

Моето предложние:....сичкото роми на сатурн.

36

до 34

преди 13 години

Сега онези турски *** Ризова, Миленчу Цветков, Плешивия комунистически *** Трифонов да направят предаване за наглостта на *** и опит за саморазправа с полицията...дее.а идиотские ви турски *** деее.а!

35

Анонимен

преди 13 години

До всички, дето питат "защо само двама са задържани", отговорът си е в текста:"Хората от групата се разпръснали в различни посоки, укривайки се в близка гора."Нали някой трябва да ги хване, за да ги арестува? Вие някога да сте виждали български полицай да тича? Повечето така са се ояли, че шкембетата им са по-големи от на Гацо Бацов

34

blackradio

преди 13 години

Я върви се развикай срещу правителството до видим дал щи простят и ще ти гърмът у въздухот. Така ще ти набият палките у главЪта, че няма а знаеш на кой свет си.

33

барото

преди 13 години

Язък за патроните. Разходвани без никаква полза. Поне един да бяха утепали.

32

Реика

преди 13 години

Преди седмица всички медии скочиха срещу Волен Сидеров заради протеста пред джамията, тогава казаха, че не сме толерантни! А това сега толерантност ли е?

31

Бесен

преди 13 години

Ама то е ясно що им се е е разминал боя този път .... просто идват избори, а вскички знаем кой гласува под строй :(

30

saki

преди 13 години

Представям си някои заблудени чужденци от Западна Европа да са минали оттам с туристически автобус.Изведнъж от храстите изскачат дрипави, черни , маймуноподобни индивида, вонящи на вкиснала пот и с диви крясъци почват да размахват ножове, коси, брадви и т.н.. Предполагам че всички туристи ще колабират от ужас в рейса. Нещо като филма "Погрешен завой" с канибалите мутанти или "Тексаско клане".

29

Анонимен

преди 13 години

Абе тея *** няма ли кой да ги изтрепе бе.. ми като са били жандармеристите със стоп патрони, ми стреляйте на месо бе, защо хабите патроните във въздуха.

28

Анонимен

преди 13 години

Сега на тия диваци да им забият по една вила в ***,по един нож в корема и да ги пуснат да се оправят.

27

PHANTOM MENACE

преди 13 години

чух ,че *** бил страшно ефикасен........

26

Българин

преди 13 години

Какви са тия "жандармеристи", бе? Полицаи и жандармеристи трябва да ходят с автомати, когато имат работа с *** и щом са нападнати с хладни оръдия - Калашникът на автоматична и - НАРЕД !!!И защо САМО ДВАМА арестувани ?!?Разбира се, когато имат насреща си Българи (дори и да не са виновни), жандармеристите са много по-отворени !!! Помните ли Левски-ЦСКА, когато заради 50-тина ***, над 3 000 невинни бяха бити без причина от ушевите *** ?!?

25

Анонимен

преди 13 години

Не се сърдете на Волен, че протестира срещу *** и турците! Не говорете за толерантност. Толерантно ли е да пребиеш охранител и да скочиш срещу полицаи с ножове? Ето затова ще гласувам за АТАКА!

24

Анонимен

преди 13 години

Е к'во се възмущавате на ченгелите бе? Преди 2-3 седмици нали видяхте как хората на цецко защитаваха ислямистите въоръжени с тръби и ножове които налитаха на бой срещу атакистите? Нито един задържан нямаше от тия фесове, Т'ва е полицията в България- Еничерска, която защитава ислямските фундаменталисти и *** в България.

23

Анонимен

преди 13 години

а от нас НОРМАЛНИТЕ хора се иска да сме толерантни с тия ***

22

Анонимен

преди 13 години

"произвели два изстрела във въздуха......" а защо във въздуха - трябваше на месо да се стреля "при самозащита". *** мръсни ще вадят ножове и вили и ще заплашват полицаите със саморазправа, а ще се стреля във въздухаааааааааааа - *** - та те затова са така нагли и нямат страх от полицаите. Ако беше в Щатите или някъде другаде - *** да посегне на орган на реда - веднага го застрелваха - ееееххххх къде е времето на Тодор Живков и концлагерите

21

Анонимник13

преди 13 години

Веднага вътрешния министър да се извини за причиненото насилие и да се накаже личния състав дръзнал да опорочи етно-културните особености на ромския род.П.П.Абе мамичка им да ***, кога най-сетне ще прочета, че е приложена сила, а не само стреляно с стоп патрони.Туй ***, освен от бой от друго не разбира.Какво значи, онея въоръжени готови да убиват, наште с стоп патрони стрелят във въздуха ???

20

Анонимен

преди 13 години

njama li koi da zapochne da strelja po tazi ziganska sgan nai-nakraja

19

Мдаммм

преди 13 години

И сега на мазните *** ще им се размине .... щото ако ги осъдят ще е расизъм и потъпкване на човешките им права :) Баси държавата, баси чудото

18

Анонимен

преди 13 години

ако осъдят дядката който гръмна *** трябва да организираме протест!!!