59

akud

преди 13 години

аве Людиев, няма как да не знаеш , че цената се определят от "***"-Варна

58

42

преди 13 години

Za 61Хората имат право да се правят на каквото си искат.Да не би ти да и плащаш сметките?Кой си ти да определяш кой каква кола да кара??През К.. ми е дали си гладен но определено си *** провинциалист.Завистлив при това.

57

Мърто

преди 13 години

БАЦЕ ГОШО...С ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО.. Е КАТО БЕЗ ПРАВИТЕЛСТВО..;) ИМАШЕ ЕДИН ФИЛМ ОТ ПРЕДИ ГОДИНИ, "ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА"... ТА И НАЩА Е ТАКАВА..;) ИМА ЛИ?!?!

56

Ужас

преди 13 години

Преди малко пуснах БТВ и щях да повърна - Слави Трифонов си представяше кандидата за президент - Меглена Кунева! Ако ББ ноември е още на власт на Слави кандидата стане президент, направо не знам?! Да се закрива официално държавата... Хора, ако поне малко разум и достойнство ни е останало - мислете с главите си и гласувайте разумно, да няма Бойковци и Слави Трифоновци във властта! Това са самозабравили се *** с ужасяващи мании и комплекси! СРАМ!

55

stg

преди 13 години

до 42, явно схващаш трудно, ако ти си гладен аз не съм, това което казвам е че няма как един занаятчия да се прави на едър капиталист и да нямам кола от 100 бона и не ми и трябва проблем ли ти е това

54

Анонимен

преди 13 години

Трябва да фалират всички хлебопроизводители, за да няма къде мутрите да продават брашното си на тези високи цени.На техните цени, никой няма да им ги купи извън България и те, едва тогава ще се сетят да намалят цените.За жалост, това са резултатите от 20г. и повече безхаберие, крадливи политици и мафиоти.Ама като започнат да ги карат да падат на земята с ръце на тила и всички в един глас започват да ги защитават.

53

Хлебопроизводител

преди 13 години

България е държавата която стигна дъното!Парадокс е да изнасяш пшеница и да внасяш хляб!Как може на вътрешният ни пазар цената на брашно и жито да е по-висока отколкото на износ? Някой може ли да обясни от вас разбирачи?Неможете естествено вие знаете само да плюете тук по форумите.Аз ще ви кажа обаче! Който не е разбрал цената на хляба в България зависи от Мелниците като ни продават на 0,90 ст на едро брашно вие как искате да ядете хляб по 0,50 ст.Има и други фактори като горива и т.н

52

коко

преди 13 години

До Во @ 38,аз работя не в голяма фирма , а в огромна 1000 душиперсонал. Не се прави на отворко

51

rumen221

преди 13 години

риятели,- Така е ...- ОЛИГАРХИЯТА ТРЯБВА ДА ПЕЧЕЛИ...!!!- ОТ ВСИЧКО...!!!

50

Анонимен

преди 13 години

Държавата няма как да се самозакрие, защото маса олигарси я цоцат като кърлежи. Все едно олигархията да се самозакрие, как става това?

49

Анонимен

преди 13 години

до 47. прав си пич.неса виновни хората. А ДЪРЖАВАТА ЧЕ НЯМА ЗАКОНИ,затова съм съгласен.аз работя в италия и виждам тука какво става спукват ги от проверки.и глоби а в българия ,кво става КОРУБЦИЯ това става.и затова тези НОВОБОГАТАШИ си развяват коня както си искат.НЯМАМЕ ЗАКОНИИИИИЙ.

48

Анонимен

преди 13 години

Внасяме чушки, внасяме домати, внасяме мляко, внасяме месо - защо да не внасяме и хляб? Пък да фалират, който доил - доил. Фалитът е здравословно нещо за една икономика, до колкото изобщо имаме такава.

47

Анонимен

преди 13 години

48ХИМИМПОРТ отдавна са ИЗВЪН ЗЪРНЕНИЯТ БИЗНЕС.Пак не си доразбрал!

46

Анонимен

преди 13 години

46Всичко е ОК със земята и реституцията.Проблема е в КОМАСАЦИЯТА.Държавата в лицето както на Костов,Сакса,тройната коалиция и Бойко НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПРАВИ КОМАСАЦИЯ.Това е в интерес на големите АРЕНДАТОРИ.Те сега изкупуват земите на хората на безценица.Ако имаше комасация щеше да има и ЧУЖДИ ИНВЕСТИЦИИ.Земята щеше да се обработва и всичко щеш да е ОК.НО НЕ Е.Познай защо.

45

Анонимен

преди 13 години

за сведение на някои турция е много вързала.защото в италия, в карефур си купихме автоматична пералня, турска ама сам 10 години в италия с жена ми .ама още не сме си купили нещо произведено в българия.

44

ТИМ

преди 13 години

Отговора на въпроса е в края на лятото във Варна - километрични колони от камиони със зърно. ХИМИМПОРТ

43

коко

преди 13 години

до @38не са виновни хорицата, за тия пари толкова работят.А да те видим тебе да ставаш в 4 сутрин, да се чувстваш като роб,А тия "бизнесмени" на края на месеца да ти дават 500 лв. и да целуваш ръка , на осигуровки 240 лв. явно широко ти е около врата. Та "бизнесмените", живеят охолно, децата им учат в чужбина, а робите работят и работят и само работят.

42

Анонимен

преди 13 години

ДО 41.ЗА ТВОЕ сведение в европата не работят с мотички. а всичко се върши с ТРАКТОРИ.не се копае като в БГ.там ние проблема искахме си земите.АМА СЪС МОТИКА ПРОСТО НЕСТАВА,нито с магарета.така че затова ще си тънем в мизерия.

41

Анонимен

преди 13 години

*** ви маичина, ми фалираите бе,къв е проблема.след като държавата е скапана.как е възможно в италия и франция хляба да е по ефтин.при положение че заплатите са около 1000 евро и малко повече.а в българия заплати ниски,а брашно и хляб.скъпо.майна та ви.

40

Bo do Turchin

преди 13 години

Е айде сега не ми се праи като знам и Турция вързала та цъфнала.Разбирам да беше неква супер сила.А тя горе долу 2 пъти по добре икономически което е повече от скромно за страна със оргомна територия и 60 000 000 души население неспирно наливана с пари от САЩ ,Европа и всичко останали. Полека... Изгониха ви щото искахте да си правите независима турска република в средата на родината ми.В Турция щяха да ви разстрелят с танкове за подобни женалия.Разбираш ли?Или да ти го пишем на английски?