427

Анонимен

преди 13 години

подкрепям те,и аз съм гей и не харесвам парада....точно заради такива паради не ни обичат...мен никога няма да ме помислят за гей...Аз никога не бих харесал женствен гей травестит,защото се привличам от мъже,не от жени.

426

до 431

преди 13 години

Парад значи демонстрация на нещо , а не просто празненство ! Сексуалността е много интимно нещо и не се нуждае от паради ! Бях свидетел на гей парад в Германия ,ужас ,какво празненство бе брат , направо се облекли с разни облекла сякаш ще снимат порно филм , и то мъже с прашки ,дупетата им се виждат ,абе отвратителна работа ,и това пред погледа и на деца !

425

гей

преди 13 години

Аз съм гей, но не подкрепям парада. Тези искат да покажат как изглеждат гейовете. Но грешат! Аз не съм лигав женствен гей, и мразя карнавалите и гъзенето на публични места! Всеки нормален гей може да си устрои живота така, че да си има партньор, но да не се натрапва на останалите. Нормалният гей не се различава от хетеро-мъжа по външен вид и поведение, единствената разлика е с кого си ляга в леглото...Запомнете го *** гейчета!

424

Калин

преди 13 години

може и да не, но някои от вас приличат ... на такива.. а другарката тавание :) . с каква ориентация е.. та се числи.. към различните .. от общо приетото?

423

МИСЛЕТЕ малко

преди 13 години

Гледайте PRAYERS FOR BOBBY и ще разберете защо се правят такива паради. Много е просто - когато един колектив е бил потискан много дълго време, в един момент, когато почва да получава някакво признаване и свободи, нещата ескалират. Този колектив, с активното, дори натрапчиво изразяване на същността си, ще се опита да компенсира това че дълго време е бил принуден да се крие и е бил ограничаван. Със всичко е така до един момент липсват права и свободи, в един момент започват да се признават и зачитат, те се превръщат в свободия. Ако обществото винаги беше допускало хората с различна сексуална ориентация, такива паради нямаше да има, така както и няма паради на хората със стандартна сексуална ориентация. Когато си задърждал нещо в себе си дълго време (разглеждайте това твърдение в исторически план), след като веднъж някой като теб се е осмелил да бъде какъвто е, когато други са показали съпричастност, разбиране и зачитане към него, то и ти ще намериш смелост да бъдеш, дори повече, ЩЕ ИСКАШ ДА КРЕИЩИШ какъв си, защото само така ще можещ да компенсираш факта че дълго време не си можел да изразяваш свободно същността си.

422

АЗ

преди 13 години

Напук на всички Вас, ще отида с някое момче на прословутия парад и на центъра на града ще се мляскаме като пъпчиви превъзбудени тинейджъри ... ако на това му казвате показност, защо Вие го правите, а ние да не можем? И не е ли това дискриминацията, против която е въпросното събитие?

421

Анонимен

преди 13 години

"Пътят на шествието ще се пази в тайна до последно". Защо? Аз искам да знам, за да не си водя детето в района. Тези шествия трябва да се забранят там където има НОРМАЛНИ хора. Да си ги правят "У ГОРЪТА".

420

noone

преди 13 години

Парад не трябва да значи, че парадираш или се натрапваш с нещо. Недейте да слагате негативното значение на тази дума веднага. Когато се прави street parade с house музика пак ли мислите, че се парадира?? Защо не се приемат такива нормални неща като вид празненство просто... Трябва много да си промените нагласите, скъпи сънародници. С това назадничаво мислене и ограниченост до никъде няма да стигнем. Успех с промените!

419

Юберменш

преди 13 години

Комплексирани п*тки. Затова си развявате кльощавите *** по гейташки шествия. Никой не е длъжен да ви зяпа. Гей-движенията, движенията за човешки права, феминистките движения се появяват именно заради самота, грозота и комплекси. Един некомплексиран резбар не би отишъл на парад, един способен *** би се доказал, и една хубава жена никога не би тръгнала да си доказва женствеността. Аман от разни утаечни движения, които само мелят колко е хубаво да си "различен". Айде у лево.

418

spas

преди 13 години

Всъщност хомосексуалните са много повече хора о всички останали.Подкрепям

417

Анонимен

преди 13 години

Греста от вас,идеите от нас.

416

Анонимен

преди 13 години

РЕМОНТ НА АМБРИЯЖИ.

415

Анонимен

преди 13 години

Айде скрийте се вече ве, ходете си в обществените тоалетни да са вършите противоестествените действия.

414

гост

преди 13 години

... ''Не сме чудовища!" Tочно такива сте!!! Ако бяхте нормални,нямаше да правите такива сборища и да се натрапвате на публични места.Не ни интересува с кого си лягате, за да ни го демонстрирате по улиците на града. По извратено животно от човека няма в природата. Искате права и защита от закона? Нагли сте като социалисти(комунисти).Извратеняци...

413

От 418 до Хелзо

преди 13 години

Хелзо, но за такива като 421 човешките права се изчерпват с техните собствени... Освен това любимият им аргумент е ad hominem - "ако защитаваш гейовете, значи си гей" ;)))При положение, че защитавам каузата им, сещаш се колко ме обижда, че някой ме нарича "гей" или "***" :)))

412

прекалявате с тези

преди 13 години

паради ! Е сега кво и ние трябва да се съберем , аз , жена ми ,нашето приятелско семейство , да потърсим и други семейства суингъри по интернет и да правим паради ,защото на другите не им харесва да се забавляват заедно,така ли ?! Живейте си живота както ви харесва ,без да парадирате бе хора , кой ви пречи ?!

411

Хелзо до 421

преди 13 години

да ИМ пречи ***. Аз съм към организация за защита на човешките права - и гейовете излизат да парадират с това ПОРАДИ омразата на другите. Отвръщат на удара, като се показват и показват, че не ги е страх от чуждата нетолерантност.

410

415никой не ви пречи

преди 13 години

1 000 000 0000 000000000000 пъти ви е казвано ,че никой не ви пречи ,правете каквото искате , ако щете козата на село чукате , само не се натрапвайте с тъпите си и дразнещи паради !

409

Анонимен

преди 13 години

Не съм против тях, но не и да парадират с това че са обратни. В тази държава май нормалните хоравече трябва да се смятат за малцинство и те да парадират че са нормални. То ми омръзна от протести на ***, ***, недоразбрани(щото откраднали по някакъв начин нещо), други щото разбираш ли нарушават реда ама религията го иска (Джамията в София) и ред други. ПРЕДЛАГАМ НОРМАЛНИТЕ ХОРА С НОРМАЛНО ЕЖЕДНЕВИЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ И НИЕ ДА ПАРАДИРАМЕ И ПРОТЕСТИРАМЕ СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. все различните са важни.

408

Анонимен

преди 13 години

Жалко, че сме мишоци и само можем да се учим от сърбите..