26

Анонимен

преди 13 години

ако е отказал направление и е лекувал до смърт ??крушката си има опашка!

25

mm

преди 13 години

Аз ако съм сега на колегите на пребития лекар,спираме работа всички докато не хванат и не осъдят ефективно бок.луците,извършили това гнусно деяние!Да видите как за една седмица само ще се случи това!Но съсловието е наплашено и с превит гръбнак,за съжаление!Представяте ли си в Германия или Франция да се случи подобно нещо?

24

до 22

преди 13 години

Ти пък си много проста,все едно сега някой те "лекува"",гледат те в джоба и това е...ай стига сладки приказки!

23

Анонимен

преди 13 години

Taka taka prebivane za maroderite 4e i ne6to nove4e

22

Анонимен

преди 13 години

Кой знае какви *** са го нападнали, щото е казал на Айше, че е опасно да и направи аборт в 5 месец или още по-зле, защото е лекувал *** без пари и за благодарност родата го е пребила! То и аз не съм доволна от мед. обслужване в Бг, ама като пребия доктора какво? Следващия път съвсем няма да има кой да ме лекува. Ама де у *** толкоз акъл.

21

лекар-некадъРник

преди 13 години

интересно-каква корупция видяхте при едно джипи,бе??правите ли въобще разлика между университетските лекари,кото ни изнудват за щяло и нешяло и обикновените лекари-мушички,без които не може и една работеша система?Или и ние да хванем пищовите и да ви го начу..ме на смотаняците като вас??А??Това ли било решението?/Ами-кажете бе-за съм винаги на кяр))

20

анонимен

преди 13 години

не е да е невинен, кой знае с колко пари ги е ошушкал или не си е свършил работата. Нали са го попитали за името, да ги трепат, осъден лекар няма - да ги съдят пациентите тогава!

19

Анонимен

преди 13 години

Така се прави! Първо се пита "Ти ли си ....?"А не като "професионалистите" ... буф .. на хората в къщата.

18

pepi

преди 13 години

браво радвам се ,за сажаление тези случаи са много малко,трябва по често да стават такива неща за да се замислят малко тия ***,сигурно си го е заслужил

17

Валя

преди 13 години

ТАзи сумичка за "избор на екип" по каква формула го отнесоха и одобриха спрямо минималната работна заплата в страната??

16

Prepatil

преди 13 години

Ne mu se kosete-roi si ZNAE ZASTO...P.S. v slucaia sa deistvali po-profesionalno ot istinskite ni policai...Niama nevinni postradali:))

15

мим

преди 13 години

лекарят или е поискал пари от пациент или е пратил някои при св.Петър преждевремено.естествено и за двете-МАЛКО МУ Е.КОЖОДЕРИ ПО-ВЪРВИ ДА ГИ НАРЕЧЕМ ОТКОЛКОТО ЛЕКАРИ.

14

Боби

преди 13 години

Най-вероятно си го е заслужил.....

13

Анонимен

преди 13 години

Сега ще плаща за избор на екип - осъществената мечта на лекарското съсловие . Независимо , че си осигурен вече трябва да даваш и 900 лв. "за избор на екип" иначе лежиш в болницата без да те поглеждат и накрая те изписват "с подобрение"

12

@

преди 13 години

И на мен, като ми поискат пари, а цялото ми семейство сме здравно осигурени - давам, за да не станем после още "по-болни", но все ми се иска след това на доктора да му начупя кокалите, та и той да дава на някой като него.

11

R. Vasov

преди 13 години

barso sadoproizvodstvo li e tova? eto kak 6te se nau4ite da uvajavate klientite si i da gi pitate kolko sa radostni ot va6ite uslugi

10

vikont

преди 13 години

Нека да поговорим за корупцията на лекарите?!?!Не оправдавам действията и физическата саморазправа, но не искам да се стига до там, че това да е единственото правосъдие в държавата ни. И ако този момент е настипил, драги управляващи и народни избранници... действайте и си заслужете заплатите.

9

S.S.

преди 13 години

Ако лекаря преди това е показал немърливост към някой пациент - нека му е!!!!Ако лекарят чистосърдечно и кадърно е указвал лекарска помощ - нека да ги заловят извършителите !!!!

8

до2

преди 13 години

не, спиред мен най вероятно пациенти.

7

Анонимен

преди 13 години

случайно не е станало на тези кръвопийци така им се пада може би е допуснал само някоя лекарска грешка и някой си е отишал