92

Патриот

преди 13 години

Братя Българи! Патриоти! Докога ще търпим да бъдем газени и мачкани от наглите турци в собствената ни свободна родина. През славната си хилядолетна история гордият български не е бил подлаган на такова унижение и терор както сега с петъчните милитви и звука от тонколоните на джамията. Братя Българи, сега за нас най- важното е да спрем звука от джамията и да не позволяваме миризливите мюсюлмани да опъват килимчета и да се дупат на улицата! Това трябва да бъде първата цел в живота на всеки православен патриот! Братя, нека в петък се простим с жените и децата си и да вървим на борба братя! Нека всеки вземе каквото може вили, мотики, лопати, тояги, прътове, пили, триони, чукове и да се отправим в петък към джамията! Нека покажем на света, че сме горд народ, че когато става дума за нациоалните и православни ценности българинът става трвърд и непреклонен. Да вървим братя! Напред срещу мюсюлманските изедници на българският народ!Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та полумесец отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат турски племена!

91

ЛАЛЕТО

преди 13 години

АХ ТОЗИ НАЛИ НЕ ЖИВЕ ТУК- ДА СЛУША ВСЯКА СУТРИН ВОЯ НА СИРЕНИТЕ - А ТАМ ВЪВ РЕЗИДЕНЦИИТЕ ДЕТО МУ ГИ НАБУТАХА Е ТИХО И ПРОХЛАДНО.

90

боян

преди 13 години

на кой си цар па ти бе, тикво изветряла комарджийска!!! изсече цялата дървесина от Рила и се скри в миша дупка, *** гнусна крадлива! отивай по дяволите барабар с цялата си измекярска рода и остави България на българите, *** отвратителен

89

монархист

преди 13 години

Тоя *** защо не е в затвора?

88

МОНАРХИЯ!

преди 13 години

до 80всеки МОНАРХ има ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК, понякога (не рядко), това са внуците на владетеля, в случая Симеон III е внук на Цар Симеон II, колкото и да не ти го побира червената кратуна:)))))

87

Яко

преди 13 години

Внукът му се казва Хасанчо... Да очакваме ли Хасан - цар на българите?

86

Анонимен

преди 13 години

ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПАРТИЯ КОЯТО ОБЕЩАЕ ДА ЗАБРАНИ ДПС-ТО,ИНАЧЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ

85

Анонимен

преди 13 години

ДОЛЕН КРАДЛИВ *** ХОДИ СИ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗПЪЛЗЯЛ И ВЪРНИ ВСИЧКО КОЕТО ОТКРАДНА ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,ЛЪЖЕЦ ТАКЪВ

84

МИМИ

преди 13 години

КАКВО МУ ДРЕМЕ НА ТОВА ХИТРО СТАРЧЕ ЗА БЪЛГАРСИЯ НАРОД.

83

Кочо

преди 13 години

Единственото което заслужава този е презрение.

82

КобуроРски

преди 13 години

Тоя, дето се пише "монархия", нали си знае, че *** извадиха скритата лимонка, дедо Симо Комарджията - техен храненик от десетилетия, според коресподнецията на майка му със соц държавата, за да махнат Костов.Като дойде тук дедо Симо, първата му работа беше да се прегърна с БСП-то - спомнете си колко БСП-министри имаше. Повика ком.-изтърсаците "юпита", а втория мандат - направи откровена коалиция с тях. Унас управляват безпроблемно само от БСП-котилото и хранилката - и днес е така

81

Анонимен

преди 13 години

който е запознат с реалните му дела, знае много добре, че него го интересуват единствено парите, имотните облаги и далаверката. Жалък, нагъл и безчувствен крадец!------------------------- Трябва да има и такива хора, за да остане някаква материална култура. Трябва някой да събира излишъците на плебеите, иначе ще изядат и изпият всичко и после ще ги изядат червеите, а за идните поколения ще остане само гола поляна.

80

Анонимен

преди 13 години

ПРЕДАТЕ ЛИ в Бг. са САМО КОМУНИСТИТЕ и РЕПУБЛИКАНЦИТЕ, СРАМ И ПОЗОР ЗА ТЯХ!!!!!

79

До МОНАРХИЯ! №68

преди 13 години

Какъв Симеон , бе, ***. Симеон кога умря?

78

МОНАРХИЯ

преди 13 години

до 73А ТИ СИ МАСОН 66 (степен при която, те правят гей на гейовете!!!!!!)така, че мнението ти е неадекватно!!!

77

До Османлия 64

преди 13 години

Никой тук не е против турците като народ. Хората се възмущават от безсрамното хитруване на някои съвременни политици, които мислят само за себе си, а не за държавата и за нацията.

76

прасчо фон бекон

преди 13 години

Симе,каквото можа оака,каквото можа взе...........Махай се,ама вземи и Куневото и Сокола с теб......

75

до 68

преди 13 години

Монархия да, но не с Кобургите!

74

МОНАРХИЯ!

преди 13 години

до 64е КОЙ ЩЕШЕ да работи в тая ваша империя, ако бяхте унищожили християните????в османската държава са се ТРУДИЛИ единствено ХРИСТИЯНИТЕ!

73

Анонимен

преди 13 години

Тоя ми е по - противен и от Бойко - другият лъжец!