171

Глупава толерантност

преди 13 години

За да има етнически мир не е нужно да вият имамите от високоговорители от джамията на центъра на София, ние сме православна страна, защо не вият имами от джамии в центъра на Белград, Атина, Букурещ или Москва, а? Ами защото там никога няма да допуснат действаща джамия в центъра и да се молят насред хората. Това е нарочна демонстрация на религизна атака с/у християните с цел възникване на етническо напрежение. Колко турци живеят в центъра на София та трябва да вият от джамията по 5 пъти на ден?

170

бг

преди 13 години

А византийците направили най-добре след руско-турската война. Просто изгонили всички *** извън Гърция. Сега нямат джамии и високоговорители. А тука всекакви маймуни - мюслини, ислямисти, радикални ислямисти и пр. И Сърбите се отърваха от техните шиптъри, като им всеха насила Косово. Хората строят а *** разтуря, защото живее с 5 века назаде.

169

Християнин

преди 13 години

Арменските църкви и еврейските синагоги си съжителстват мирно и кротко с източноправославните храмове в България, но турските джамии са настръхнали агресивно като совалки и не искат да мелят брашно с другите вероизповедания. Вият, стържат, все някой им е виновен, приютяват в търбусите си въоръжени с ножове мъже...

168

маринер

преди 13 години

До 158Брадчед, ако не си ходил в Саудитска Арабия по-добре не говори, че са по напреднали от България. Да, богати са, но не и напреднали. Икономиката им се базира изключително и само на петрола, и благодарение на него имат висок стандарт. Но не за всички.И друго, ако всички западни специалисти и гастарбайтери се изтеглят от там, срива ще е тотален и невъзвратим.

167

омраза

преди 13 години

Етническа омраза ще има докато има ДПС,тази партия е антибългарска и е вредна за обществото.И защо винаги изкривяваме истината защо се страхуваме да го признаем че Мюсюлманите с това нагло държание ни предизвикват,кой и защо им позволяват да се молят на тротоара и защо се използват високоговорители ,нали това е проблема но никой не иска да го реши,всеки бяга от задълженията си като си потхвърлят топката.Волен колко потписки им достави в общината ,но никой не взема мерки.Всички са продажници.

166

Анонимен

преди 13 години

ХАХХАХА НЕ ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е СРЕЩУ СИДЕРОВ НЕ Е С НЕГО ВСИЧКИ ИСКАТ СИДЕРОВ В ЗАТВОРА!!!

165

Анонимен

преди 13 години

Доган и Волен сега играят схемата, която видяхме на миналите избори между Доган и Бойко. Същото театро. Доган тогава се изцепи,че той е държавата и ГЕРБ дръпнаха веднага, сега с АТАКА познатият сценарий. Масата се юрна, щото се сети за минаретата. Ей, затова ще сме все на опашката, тук съзтезание между нормални политики няма. Тук е важно да измислиш нещо бомбастично веднъж на 4 години.

164

ВИНКЕЛ

преди 13 години

Направете им чалга концерт на тези ислямисти в петък като видят чалгарките по цици и минижупи и ще си запалят килимите сами тези задръстеняци;))))))

163

До 174

преди 13 години

А насаждането на омраза към българите мюсюлмани и тласкането им ДПС, в интерес на България ли е според тебе?

162

Анонимен

преди 13 години

dps van ot parlamenta

161

Анонимен

преди 13 години

До 176Българската прокуратура не е българска, а на бсп и дпс, случайно да си спомняш, някой да е станал прокурор или съдия без партийна книжка от бсп/бкп/дпс?

160

Анонимен

преди 13 години

i v drygi darjavi ima djamii no ne pyskat silno myzikata

159

@167

преди 13 години

"Нямах намерение да гласувам тази есен, но след като онзи *** пияндурник Доган заяви на всеослушание, че без ДПС не може да бъде избран български президент, ще отида да гласувам за Волен Сидеров. "Я па тоя. На кой му пука че някакъв *** решил да гласува за Атака. То не се знае дали и те няма да се разпаднат скоро като групата на Яне. Трима депутати вече напуснаха групата. Хи-хи хи-хи хи - нещастните идиотчета от Атака.

158

до 152

преди 13 години

типично робско мислене от времето преди 1878г.. :)

157

Ален Делон

преди 13 години

Българската прокуратура май се объркала нещо, вместо да защитава българите и християнските ценности, за които загинаха хиляди храбреци, за да ни има сега като християнска държава, взела да подържа хора, които създадоха ДПС с цел точно да противопоставят българи и турци. ДПС е абсолютно незаконна партия, какви свободи и права иска повече от това. Може би ако си мълчим ще поиска да носим фесове и фереджета. Защо не се молят вътре в джамията, ами се дупят насред хората и имамите вият от джамията?

156

Eнесай

преди 13 години

Аз не искам да се забрани АТАКА защото и глупаците имат право някой да ги представлява.

155

До 170

преди 13 години

Ти не живееш в православна християнска държава, а във цивилизована светска държава. Те не са гости, а са българи също като теб. =============Като са българи, да не прокарват политиката на чужда държава, на такива в България им викаме родоотстъпници и предатели!

154

Анонимен

преди 13 години

bravo volene zakrii tova dps

153

Пич

преди 13 години

Е как "неизвестен извършител"?! По новините на няколко пъти дадоха кой точно е извършителя? Какво още им е необходимо на прокурорите? Сега разбирам защо някой явни престъпления претърпяват пълно фиаско в съдебната зала. То ако не си изпусне крадеца или убиеца личната карта на местопрестъплението, едва ли могат да го задържат и осъдят. Че и да я изпусне, пак трудна работа.

152

Джеронимо

преди 13 години

Сидеров ми е противен, но много по- противен ми е Меди Доганов- онзи мазен, ***, меркантилен пияница, който оглавява една противоконституционна партия и на който българският съд узаконява неправомерните му многомилионни хонорари от псевдонаучна дейност.