478

йет ли

преди 13 години

нека пукне пушката ве *** ти коя пушка 6те държиш?и в казарма не си ходил!

477

do tezi

преди 13 години

koito slogixa minus na 481 sa riazanite burgii .........aide prebroitese 4etatci da vidia kolko patrona da vzema

476

da

преди 13 години

Браво на дядо Николай!

475

Анонимен

преди 13 години

тоя волен *** скоро ще си намери маистора,спокоино.

474

Анонимен

преди 13 години

toa pop otiavlen pidiraz go onojdat reazanite burgii...anatema !

473

"дядо" Ник

преди 13 години

Първо да ни разясни т.нар. пророк Мохамед истински пророк ли е,или е от ЛЪЖЕПРОРОЦИТЕ споменати от Христос!!? Пък тогава да дава оценки на тоя и оня!

472

някой

преди 13 години

До: 383Е не бе, сигурно все Иван Костов е виновен а?

471

Анонимен

преди 13 години

В другите държави хората като видят чужденец гледат да го приобщат към нацията към народа. Тези неща интеграция не се правят с омраза като Волен, А с любов , а къде любов от такива като Волен. Прав е Николай че това е Пещерен Национализъм.

470

MURDOC

преди 13 години

до намръщен 480 : Абсолютно си прав . Според конституцията по сегашния и вид само и единствено когато крадец ме заколи имам право да се защитавам ...но тогава ще ми е късно. Определено имаме нужда от нова по строга конституция ,дори ако трябва да е като крумовите закони ще е най добре .

469

все Волен

преди 13 години

До кога все Волен ще ви е виновен и луд го направихте,та то ние всички сме луди и вече незнаем какво правим.Който защитава мюсюлманите той е предател.Защо само в България сме толкова прости че позволяваме на мюсюлманите да си развяват байрака където си искат в друга страна не ем позволяват публично да се молят камо ли да пущат високоговорители.Само Волен има куража да казва истината ,времее да си отворите очичките и ушите защото България ще стане Турско без пушка *** и това го каза Хайтов.

468

абе

преди 13 години

Тука нЕкакви постоянно говорят за симбиоза между Атака и дпс?!...Атака е създадена през 2005 год. Айде сега ми кажете дпс ПРЕДИ това с кого е било в симбиоза!? Тия ги знам аз, дето повтарят това като папагали...От клакьорите на архикрадеца Костов са! Истерясвайте тарикатчета,вашто свърши! Бегайте да тренирате с кривите макарони,***!

467

do boiko

преди 13 години

zabranite li ataka izlizam s kala6nika i boi po riazanite burgii

466

намръщен

преди 13 години

Самата Конституция е най-отвратното нещо. Изфабрикуваха я *** и техните креатури. Това е една бланкетна и пълна с недомислия хартийка

465

анонимен1912

преди 13 години

473 не знаеш ли, че вече семинаристи бяха хвърляли фес в стаята на Николай Пловдивски? Разбрали бяха, че приел Доган по някакъв повод и му хвърлиха фесаНе помня точно кога стана, но съм се срещал случайно с един от тези, които го хвърлипа

464

se2

преди 13 години

Атака е съставена от хора които имат явни нагласи за етнически сблъсъци.Тази политическа група е недорасла за съвременното европейско мислене и отношение към другите.Аз съм българин и няма да подкрепям хора като Волен Сидеров защото историята ни научи до какво може да доведе нетолерантното отношение между етносите.Ако Атака не си промени нагласите то хората трябва да ги отстранят на следващи избори защото всеки трябва да знае ,че етическият мир е най важния в нашата малка страна.Комунистическия режим трябва да ни е научил макар и с грешната... още си политика по тези въпроси, че всеки роден в тази малка територия има право да изповядва своята религия и трябва да си останеме хора преди всичко.Ако има план за България да се повторят събитията от Югославия то хората които прокарват тази политика са именно Атака.Убеден съм ,че тези хора не са наясно с каква опасност се заиграват и как ще се ометат ако се стигне до нещо сериозно.Трябва и политиците от всички партии да спрат Атака та ако трябва и да ги бъдат отстранени от политическият живот.Всеки иска тук да има МИР.Ако Атака имат друго отношение по тези въпрос то тогава те нарушават основният закон!!!КОНСТИТУЦИЯТА на РБ.

463

АТАКА....

преди 13 години

...са пълни ***!Аман от "соц-*** на партията БКП/ДС.....МОЗЪЧНИ НЕДОРЪФЛЯЦИ!

462

до 472

преди 13 години

А ти си за някоя носителка на СПИН, като тази на аватара ти, тъпан смотан!

461

наблюдател

преди 13 години

искаме мнението на Вселенския патриярх,не ,че попа не говори правилно.Нека църквата да го анатемоса тоя лудяк волен сайдера,и без тва няма кой да го съди в тая държава "явно

460

до 469

преди 13 години

Резак, ти си за задържане в Карлуково, болен фес!

459

nord ss

преди 13 години

"Дядо Николай" с тази толерантност сега цяла Европа е одупена на мюсюлманите...осетиха се и реват , ама е късно.Гледай и ти да несложиш феса.