1365

Анонимен

преди 13 години

Ако забранят партията, "Атака" ще се превърнат в новите мъченици. Винаги ще имат последователи най-малкото заради това.Не подкрепям воя на минаретата, но не мисля и, че това е начина. И все пак е хубаво да има партия като "Атака", която от време на време да проявява радикалност (не по този начин, а с обосновани слова).

1364

бруса

преди 13 години

АЗ ИЗЧЕЗВАМ В ЧУЖБИНА....НЯМА ДА ИСКАМ ДА ЧУЯ ЗА ТАЗИ СМОТАНА СТРАНА....ЩЕ СЕ ОТКАЖА ОТ БГ....ПИСНА МИ ОТ НЕМОТИЯТА ....ПО ДОБРЕ ДА РОБУВАМ НА ДРУГА ДЪРЖАВА......ОСТАВЯМ БГ НА ТУРЦИТЕ ,*** И БАТ БОИКО.....АЕ ....ЧАО...

1363

Маймун4о

преди 13 години

Направо ще се пръсна от смях от тези приказки.Защото те почти опукаха нещастната ви армийка.Както опукаха и бошняците преди това та трябваше пак америката да ги спасява.А там в кавказ Албанецо се е родила цивилизацията.Там и в междуречието.А знаеш ли откъде идват албанците преди исляма да ви промие мозъците?

1362

Анонимен

преди 13 години

Спецслужбите на полицията заградили *** гето в Нова Загора и бил обявен вечерен час за всички жители на гетото. За неспазване на вечерния час следвало стрелба без предупреждение.Вечерният час влязъл в сила. Едно 5 -годишно *** обаче излязло от колибата си и се измъкнало от загражденията на гетото. Полицаите видели детския силует в тъмното и извикали:"Ей , детенце, я бързосе прибирай вкъщи, за да не те разстреляме по погрешка". *** обаче не разбирало български и попитало тъпо:"Со керес?". Като го чули, полицаите казали:"А, нищо , нищо, я бързо припкай и извикай братчетата и сестричетата ти да излязат и те навън".

1361

Анонимен

преди 13 години

само армията която е съсредоточена в Истанбул ,ще превземе българия за не повече от 1 час ! Каква ПВО има в българия ,какви зенитни ракети има ,какви балистични ракети със среден и далечен обсег на действие има изобщо има ли оръжие в българия ,та са станали да лаят мислейки си ,че пак някой ще се застъпи за тях !Опичайте си акъла ей !Турция без причини не напада , но нападне ли веднъж отърване няма!Защо НАТО не накара турците да освободят Кипър ,нали уж Гърция е членка ,защо не се застъпят нея?!

1360

Анонимен

преди 13 години

да не е Партията на Сивите Вълци бе? дето цели създаването на Туран?

1359

сунай

преди 13 години

атака найстина е провлем но в турция също има такава партия мхп нека кои кадето иска там дасе моли без да прече на другия българинът нее длъжен да слуша хожата .нека тихо да пее

1358

Анонимен

преди 13 години

НИЕ ДА НЕ СМЕ МЕКОШАВИТЕ БОШНЯЦИ БЕ НИЕ СМЕ НАЙ ДРЕВНИЯ НАРОД НА БАЛКАНИТЕ СТРАНАТА НА ОРЛИТЕ СЪРБИТЕ ИЗБРАХА ГРЕШЕН СЪПЕРНИК ДА СЕ ПЕРЧАТ!!

1357

Анонимен

преди 13 години

ААААА ТАКА ЛИ ВЕ И БЕЗ ЯНКИТЕ И СЪС ТЯХ ПАК ЩЯХМЕ ДА СЕ СПРАВИМ С СЪРБИТЕ ЩОТО ТЕ СА ИЗМИСЛЕН НАРОД МНОГО Е ЛЕСНО МИЛИЦИОНЕРСКИЯ ИМ КОРПУС ДА ВЪРШУВА СЕЛА В КОСОВО С ПО 5 6 ЧОВЕКА НАСЕЛЕНИЕ ПРЕДИМНО СТАРЦИ НО АЙ КАТ СА ТОЛКОВА СМЕЛИ ДА СЕ ИЗПРАВЯТ СРЕЩУ АРМИЯТА НА КОСОВО ДА ВИДИМ КОЙ КОГО А?

1356

sweden

преди 13 години

ako ya zabranyat 6te e super i dagi sidyatt

1355

Анонимен

преди 13 години

Ако гласуваме за Атака ,естествено отначало ще ни е трудно !Ще забранят религията ,езика ,ние ще се вдигнем ,ще избухне гр. война ,Турция ще изпрати омиротворители ,понеже защитава мира в съседна българия и още повече ,че има право да защитава турското малцинство тук! Русия в никакъв случай няма да направи втора грешка ,веднъж си изпатиха с българите ! А ЕС и НАТО едва ли ще си гърмят патроните за българия ,нито нефт има тук ,нито диаманти !И така Кърджали и Делиорман , стават независими !

1354

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХА *** СИ ТИ АЗ АКО БЯХ НА ТВОЕ МЯСТО ЩЯХ ДА СЕ ЗАРОВЯ ЖИВ ХАХХА БЪЛГАРИН ПО ГОЛЯМ СРАМ ОТ ТВА НЯМА КАЖИ МУ БЪЛГАРИН И ГО ОСТАЙ ДА СЕ ГЪРЧИ ХАХАХХА СМЕШНИКО СЕЛСКИ!!!

1353

Маймун4о

преди 13 години

Албанецо,ако не бяха наглите янки и заблудения евросъюз щяхте да се справите със сърбите на куково лято!Последния май все повече ще му идва акъла в главата.

1352

до 1434

преди 13 години

имаш ПОМЯРСКО самосъзнание бе п*дал

1351

turcin

преди 13 години

mai vi lipsvat onez 500 godini tursko robstvo.mama vi balgaro tatarska ***

1350

Анонимен

преди 13 години

ЩО ДА УТИВАМ БЕ ТУКА СЪМ РОДЕН ЩЕ ЖИВЕЯ КАДЕТО СИ ИСКАМ *** АЛБАНЦИ ДА НЯМА САМО В АЛБАНИЯ БЕ АЛБАНЦИ ИМА НАВСЯКЪДЕ НОСЯ БЪЛГАРСКО ИМЕ НО ИМАМ АЛБАНСКО САМОСЪЗНАНИЕ ТАКА ЧЕ ТРАЙ СИ ТАМ НИКВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НЕ Е ТУКА НЕМОГА ДА ВИ ПОНАСЯМ ТЪПИТЕ МУТРИ СЕЛСКИ..............

1349

сетен за 1423

преди 13 години

Слушай дяволче! Ако свестните хора могат да се отделят на една страна, а на другата да останат вандалите, панислямистите, агрссорите, вярвай ми че въобще нямаше да разчитам на братушките! Тоест гадно нещо е да убиеш и един невинен, а камо ли много. А зверовете и хората живеят заедно. Но как да убиеш невинен човек? Та аз врабче ми е жал да убия невинно ти искаш хора? Но, ако нападнат България ще бъда принуден. Тогава не ти оставят избор. не предизвиквайте гнева, защото е опасно нещ

1348

муспи

преди 13 години

*** АЛБАНСКА ***, ЗАЩО НЕ ХОДИШ ДА СЕ СПРАВЯШ В ДИВАШКАТА АЛБАНИЯ? ЗАЩОТО ТУК Е ЦИВИЛИЗАЦИЯ, МОЖЕШ ДА СИ КАЖЕШ ДУМАГА, ЕДИН ВИД И ДИВАКА СЪЩЕСТВУВА!

1347

Анонимен

преди 13 години

*** ЩЕ ВА СПАСЯТ КАТО ПОЧНАТ НА ТРАКАТ ЖЕНИТЕ ВИ ЩОТО ЯВНО ВИЕ НЕМОЖЕТЕ ХАХАХХАХ

1346

До Енчо

преди 13 години

Да ако стане дебело, само руснаците ще ни спасят. Наште кирливи сънародници даже пред поробване ше се дупят на турците и ще им слагат цветя. Срам ме от много мои сънародници. Да живей Русия. Големи *** сме като македонците, макетата кат стане печено първи при българите тичат а иначе ни псуват, ние като стане печено при руснаците тичаме а иначе ги псуваме...срам