1055

Анонимен

преди 13 години

sled grajdanskata voina v bg Turksata federativna republika e neizbejna...tezi praznoglavi giavuri ot dobro ne razbirat...

1054

Анонимен

преди 13 години

може ли като отида на екскурзия в турция,да посетя някоя джамия с голи рамене ,къса пола и гол пъп с пиърсинг? дали ще са толерантни да ме пуснт да влезна?????

1053

Анонимен

преди 13 години

егати "сайт"

1052

интересно ми е

преди 13 години

какво общо имат бг. турци и най-вече молещите се в джамията с Ердоган?!Грозната сцена предизвиката от българите не е заради високоговорителите ,а за да покажат колко много мразят турците!На фланелките им пише Ердоган дължиш ни 10 млрд.,а уж протестират срещу високоговорителите,просто омраза и това е!Има си други начини за искане на пари!Все едно,че в Турция да набият българи в някоя църква,заради възродителния пр.или тук *** да набият бълг. в църквата заради това ,че Б-я им краде парите от ЕС

1051

Анонимен

преди 13 години

хахаха аи у лево е рез*аци

1050

Анонимен

преди 13 години

а атентата на гара буново осъди ли го?

1049

Тереза

преди 13 години

Откъде -накъде ще се дават такива права на мюсюлманите.Ние може да си се молим в църквата , а те трябва да озвучават центъра на София с тяхното виене и да заемат тротоарите с гадните си килимчета.Никой не е длъжен да ги търпи!!!!

1048

ариец

преди 13 години

Нещата , са предопределени отдавна . Тази джамия трябваше да бъде обявена за архитектурен паметник без всякакви имами, ходжи и служби вътре . Но нашите управляващи винаги са били плиткоумни и продажни ! От къде да им дойде в глава ,че един ден ще се носи вой от минарето по 5 пъти дневно ? Сега ходи ги спирай и те го знаят и нарочно провокират с завземането на площи, тротоари ,улици около джамията . Това е неприемливо и не съм го виждал даже в арабския свят. Ще се молят колкото побира храм+двор!

1047

Ясен

преди 13 години

В Турция всеки ден се избиват невинни Кюрди тръгнали на нас сметка да държат!!!!!!!

1046

tulski

преди 13 години

кучемраз, тукашните модове и без това не ме обичат, остава пък и да тръгнат да ме съдят. Няма да се занимавам, ще видим хакера, какви ще ги свърши.

1045

Анонимен

преди 13 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

1044

Анонимен

преди 13 години

Кви са тея минуси ба? Пак ли ви хакнаха сайта. От Туркия шя са тез мърсове.

1043

кучемраз

преди 13 години

ами изключи антивирусните програми защото ще се побъркат и тогава действай на своя глава....не забравяй че за вмешателство в системата на сайта могат да те осъдят на 5 години затвор и 10 000 лв глоба...виж в НК на РБългария

1042

Анонимен

преди 13 години

Турците са си прави-ВОЛЕН ИЛИ В ЛУДНИЦА ИЛИ В ЗАТВОРА НА КЪВ СЕ ПРАВИ ТОЯ ШУТ

1041

tulski

преди 13 години

кучемраз, тези двете с тях по - може да стане, ама не смея да ги пробвам, не ща да правя въртели на компа. Хакера, ако е толкова печен, да покаже и други чалъми, да редактира коментари или нещо подобно.

1040

Баба Яга

преди 13 години

Турция не видя ли кой започна пръв.....Ние пък искаме камбаните на църквата ни в Истанбул да бият през 2 часа по 15 минути.И там има българи.

1039

Анонимен

преди 13 години

Пощенска картичка за турция

1038

ПКК

преди 13 години

1073 Бог те чул. Но няма да ни чупите джамиите. Ние ще ви направим църкви на вас в Кюрдистан.На турците не им обръщайте внимание те са куче което лае и не хапе и знаят къде отиват

1037

каквото повикало

преди 13 години

това се обадило ,щом си търсите врагове ще си ги намерите ! Никой не ви уважава заради егоизма и злобата ви ! Вие не се тревожите ,че умирате от глад и изчезвате ,а се месите в правото на хората да изповадват религията си ,защо се турчеели,защо други пък се определяли като македонци и т.н.!Нямате съседи ,дори братята ви по кръв /македонците/ ви отбягват ,а най-лошото е ,че печелите и омразата на малцинствата живеещи в българия !Не се притеснявайте ,ще се намери кой да поведе малцинствата !

1036

Анонимен

преди 13 години

kjurdistan i balgarija skoro sasedi